Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 07, 11:23)
Tau viskas kaip pas mane vyko biggrin.gif man jau uzdare tarpus  ax.gif

man kairėj kai nebereik elastikų nešiot, ir vėl mažiliukas tarpukas daros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 07, 11:13)
su 5 mėnesiukais 4u.gif

o su tarpais ta pati situacija ir man buvo ax.gif

Aciu smile.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 07, 12:23)
Tau viskas kaip pas mane vyko biggrin.gif man jau uzdare tarpus  ax.gif

Ne nu aisku kai 4 net nera tai ir atsiradineja tie tarpai biggrin.gif

QUOTE(ajaja @ 2009 12 07, 12:27)
Smilsee, siandien tavo breketines, sveikinimai 4u.gif dar menesis ir pusmetis, kiek tau sake reikes is viso nesioti?

Aciu smile.gif Ilgai dar,is viso apie 2 metus rolleyes.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
vakar ejau eiliniai apziurai po operacijos.. tai smagu pasirodo mano pasaitelis nori grysti atgal doh.gif gydytojas dziaugiasi kad taip daznai pas ji ateinu tai laiku pastebejom.. teko biski is naujo prapjauti ir kazka padaryti tai daba ant tos vietos tokia ruzava kaip gipsas kose uzdeta kuri turetu nenukrist.. rolleyes.gif jei butume nepastebeje tai sake kad operacija butu buvus padaryta bereikalo.. doh.gif ai dar smagu sestadieni sau ruosiaus jau eit rengtis ir keliaut i eglutes iziebima ir bevalant dantis matyt uzkabinau gomuri tai kraujai kad pasipyle.. blink.gif nu bet gerai kad greit praejo.. ax.gif daba eisiu pirmadieni pas gydytoja del dantenu ir prie to pacio kaip tik del breketu ziuresim ka sakys thumbup.gif tai tokios tokeles is mano burnos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 12 08, 11:31)
labukas visoms 4u.gif
vakar ejau eiliniai apziurai po operacijos.. ...tai tokios tokeles is mano burnos biggrin.gif

sveikute 4u.gif tikrai gerai, kad laiku pastebejot, eina sau jei vel reiketu daryti ta pacia operacija doh.gif
as niekaip nesuprantu kaip ten tau ta kose nenusivalgo, kurioj vietoj ji yra, as kaip suprantu kai lupa atidengi tai ta kose tenai uzdeta? ar biski netaip as isivaizduoju? o gal tu dar nelabai ka valgai, tik skysta ir minksta maista? ziurek ten atsargiau su tais sepetukais, as tai ziauriai issigasciau jei taip kraujas pradetu begti scare.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 12 08, 12:55)
sveikute  4u.gif  tikrai gerai, kad laiku pastebejot, eina sau jei vel reiketu daryti ta pacia operacija  doh.gif 
as niekaip nesuprantu kaip ten tau ta kose nenusivalgo, kurioj vietoj ji yra, as kaip suprantu kai lupa atidengi tai ta kose tenai uzdeta? ar biski netaip as isivaizduoju? o gal tu dar nelabai ka valgai, tik skysta ir minksta maista? ziurek ten atsargiau su tais sepetukais, as tai ziauriai issigasciau jei taip kraujas pradetu begti  scare.gif

is naujo daryt tai butu dzin jei nekainuotu taip brangei.. doh.gif

teisingai isivaizduoji mirksiukas.gif jau valgau kaip ir viska tik sake stebet kaip gomurys reguoja..vakar astriau uzvalgiau tai iskart suregavo biggrin.gif uzteko kad savaite laiko tik koses tevalgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 12 08, 12:31)
vakar ejau eiliniai apziurai po operacijos.. tai smagu pasirodo mano pasaitelis nori grysti atgal doh.gif  gydytojas dziaugiasi kad taip daznai pas ji ateinu tai laiku pastebejom.. teko biski is naujo prapjauti ir kazka padaryti tai daba ant tos vietos tokia ruzava kaip gipsas kose uzdeta kuri turetu nenukrist.. rolleyes.gif jei butume nepastebeje tai sake kad operacija butu buvus padaryta bereikalo.. doh.gif 

Nu cia tai is viso virsune - pasidarai operacija, laiku ko nors nepastebi, ir viskas, gali is naujo operuotis blink.gif Siaubas. Galetu bent perspeti, kad turi atidziaiu pastebeti g.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Aš šian po apsilankymo pas ortodontą.
Dantukai juda, kaip ir viskas gerai... bet va sakė, kad su apačia tikrai bus daug sunkiau... netilps man dantukai...
Yra trys variantai:
1. Traukti dantis
2. Šlifuoti tarpdančius
3. Plėsti žandikaulį.

Trečią varijantą iškart galima atmesti, nes plėsti žandikaulio jau nėra kur, nes jis jau labai gerai sutampa su viršutiniu, taigi lieka du pirmi. Rauti dantų labai nenoriu, tačiau ir šlifuoti turbūt labai šlykštu unsure.gif

Dar man uždėjo tokią "savadarbę" spyruoklę ant priekinio viršutinio dantuko, kad kažką ten su šaknimi padarytų... Pakeistų padetį ar kažkas panašaus... Tai jau įsivaizduoju kaip šiom dienom valgysiu unsure.gif nes praktiškai prie to danties jau negaliu prisiliesti...
Dar man nuėmė gomurio lankelį thumbup.gif

Tai vat tokie reikalai pas mane smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš jau šiandien nunešiau nuotraukas, padarė gipso modelius, po mėnesio bus sudarytas gydymo planas, bet kuo toliau, tuo labiau nenoriu nei breketų, nei operacijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 18:18)
Aš jau šiandien nunešiau nuotraukas, padarė gipso modelius, po mėnesio bus sudarytas gydymo planas, bet kuo toliau, tuo labiau nenoriu nei breketų, nei operacijos  schmoll.gif

Sveikutė smile.gif
Kodėl taip sakai? Kaip tau sekės? Papasakok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 08 gruodžio 2009 - 18:26
Siandien i darba atejo kolega kuris sirgo ir senai mane mate, tai sakau jam kaip mano dantusikai? pasake " Ziauriai issitiesino" lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai as supratau kad gerai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 12 08, 19:26)
Sveikutė smile.gif
Kodėl taip sakai? Kaip tau sekės? Papasakok 4u.gif

Konsultacija buvo trumpa - paėmė gipso modelius, nufotografavo iš visų pusių, išsiklausinėjo, kas man netinka, kaip norėčiau atrodyti. O mane liūdina ta mintis, kad breketams visas santaupas atiduosiu, už kurias galėčiau keliauti, drabužius pirkti ar bent juodai dienai atsidėti... verysad.gif O kiek dar vėliau išlaidų laukia, apie operacijos kainą net galvoti nenoriu. Ir ta mintis, kad daugiau kaip dvejus metus teks praleisti su breketais burnoje, nesmagu bus šypsotis, susipažinti su naujais žmonėmis verysad.gif aš jau nekalbu apie tai, kad dabar širdies draugo neturiu ir artimiausius dvejs metus apie tai galiu net nesvajoti unsure.gif

Tai va, tokios mintys užplūdo
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 19:09)
Konsultacija buvo trumpa - paėmė gipso modelius, nufotografavo iš visų pusių, išsiklausinėjo, kas man netinka, kaip norėčiau atrodyti. O mane liūdina ta mintis, kad breketams visas santaupas atiduosiu, už kurias galėčiau keliauti, drabužius pirkti ar bent juodai dienai atsidėti...  verysad.gif  O kiek dar vėliau išlaidų laukia, apie operacijos kainą net galvoti nenoriu. Ir ta mintis, kad daugiau kaip dvejus metus teks praleisti su breketais burnoje, nesmagu bus šypsotis, susipažinti su naujais žmonėmis  verysad.gif aš jau nekalbu apie tai, kad dabar širdies draugo neturiu ir artimiausius dvejs metus apie tai galiu net nesvajoti  unsure.gif

Tai va, tokios mintys užplūdo

Dėl breketų tai manau, kad klysti.. Juk jie nėra toki baisūs, kaip tu galvoji. Aš kaip tik jų norėčiau mirksiukas.gif Tokia išskirtinė jausčiausiu smile.gif Juk ne visam gyvenimui, o tik porai metelių.. Juk dėl savęs dantukus tvarkysies, ne dėl kitų, tai manau, kad jų nuomonė tau turėtų būt paskutinėj vietoj, nes paskui visą gyvenimą džiaugsies nuostabia šypsena biggrin.gif Negalvok taip pesimistiškai schmoll.gif Juk pirmais tokiu užsispyrimu ir entuziazmu tryškai, o dabar kažkur viskas dingo.. unsure.gif Tik dėl finansinės pusės tai pilnai sutinku verysad.gif
Atsakyti