Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(viliene @ 2009 12 08, 20:24)
Dėl breketų tai manau, kad klysti.. Juk jie nėra toki baisūs, kaip tu galvoji. Aš kaip tik jų norėčiau mirksiukas.gif  Tokia išskirtinė jausčiausiu smile.gif  Juk ne visam gyvenimui, o tik porai metelių.. Juk dėl savęs dantukus tvarkysies, ne dėl kitų, tai manau, kad jų nuomonė tau turėtų būt paskutinėj vietoj, nes paskui visą gyvenimą džiaugsies nuostabia šypsena biggrin.gif  Negalvok taip pesimistiškai schmoll.gif  Juk pirmais tokiu užsispyrimu ir entuziazmu tryškai, o dabar kažkur viskas dingo.. unsure.gif  Tik dėl finansinės pusės tai pilnai sutinku verysad.gif

Taip, labai teisingai parašei 4u.gif Jei mano dantys būtų kreivi, tai neabejočiau, o dabar viskas dėl to nelemto sąkandžio doh.gif Įtariu, kvaila būtų dabar trauktis atgal... vėliau pykčiau ant savęs verysad.gif Tik kažkaip baisu pasidarė dėl neišvengiamo protinių dantų rovimo ir neišvengiamos operacijos
cray.gif Ir žinai dėl ko labiausiai abejoju. Man baisu, kad po visko nebūsiu patenkinta, kad niekas nepasikeis, nes kam tiesina dantis, tos mato akivaizdų rezultatą, o man juk tik sąkandį tvarkys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 19:31)
Taip, labai teisingai parašei  4u.gif Jei mano dantys būtų kreivi, tai neabejočiau, o dabar viskas dėl to nelemto sąkandžio  doh.gif  Įtariu, kvaila būtų dabar trauktis atgal... vėliau pykčiau ant savęs  verysad.gif Tik kažkaip baisu pasidarė dėl neišvengiamo protinių dantų rovimo ir neišvengiamos operacijos
cray.gif Ir žinai dėl ko labiausiai abejoju. Man baisu, kad po visko nebūsiu patenkinta, kad niekas nepasikeis, nes kam tiesina dantis, tos mato akivaizdų rezultatą, o man juk tik sąkandį tvarkys  verysad.gif

bet kai sakandi sutvarkys tai ir veido bruozai pasikeis drinks_cheers.gif tai kad matysi ir tu pasikeitimus. tik ne kiekviena diena kas dantukus tiesina, bet vistiek jausi kad viskas eina geraja puse mirksiukas.gif
Papildyta:
Panos koki jus balzama lupom naudojat? mano lupos ziauriai dziusta,nespeju tepti. Svajaaa, atrodo tu sakei kazkoki gera atradai blush2.gif pasidalink patirtim.
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 08, 13:41)
Nu cia tai is viso virsune - pasidarai operacija, laiku ko nors nepastebi, ir viskas, gali is naujo operuotis  blink.gif Siaubas. Galetu bent perspeti, kad turi atidziaiu pastebeti  g.gif

as pati tikrai nepastebeciau.. o jis ir nemane kad bus taip viskas sudetinga..

QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 19:09)
Konsultacija buvo trumpa - paėmė gipso modelius, nufotografavo iš visų pusių, išsiklausinėjo, kas man netinka, kaip norėčiau atrodyti. O mane liūdina ta mintis, kad breketams visas santaupas atiduosiu, už kurias galėčiau keliauti, drabužius pirkti ar bent juodai dienai atsidėti...  verysad.gif  O kiek dar vėliau išlaidų laukia, apie operacijos kainą net galvoti nenoriu. Ir ta mintis, kad daugiau kaip dvejus metus teks praleisti su breketais burnoje, nesmagu bus šypsotis, susipažinti su naujais žmonėmis  verysad.gif aš jau nekalbu apie tai, kad dabar širdies draugo neturiu ir artimiausius dvejs metus apie tai galiu net nesvajoti  unsure.gif

Tai va, tokios mintys užplūdo

del santaupu tai ziauru ajsku, na bet pagalvok kaip paskui atrodysi wink.gif o pakeliaut visada suspesi juk jauna esi wink.gif
del sirdies draugo galiu nuraminti wink.gif zinok kai uzsidejau breketus pas mane kaip tik daugiau atsirado gerbeju thumbup.gif ir net daugeliui patinka mano breketai wink.gif wub.gif del sito tikrai neverta jaudintis wink.gif o kas nesupras tegu uzauga tongue.gif taip kad auksciau nosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 20:18)
Aš jau šiandien nunešiau nuotraukas, padarė gipso modelius, po mėnesio bus sudarytas gydymo planas, bet kuo toliau, tuo labiau nenoriu nei breketų, nei operacijos  schmoll.gif

Sveikos visos - greitu metu ir as i jusu gretas istosiu 4u.gif

Labai suprantu tave, Amelie, nes man irgi tokia pati situacija - vietoje implantacijos daktare rekomendavo breketus, kurie sustumtu protinius i tuscias kruminiu vietas - BET KAIP AS ATRODYSIU verysad.gif Tokia buvo pirma reakcija. Dbr moraliskai pasiruosiau vizitacijai tik pas jus paskaiciau apie atsirandancius tarpus doh.gif
O kas bus, jeigu tai nebeatsistatyts ir grazus mano priekiniai taps "tarpuoti"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 08, 21:13)
bet kai sakandi sutvarkys tai ir veido bruozai pasikeis  drinks_cheers.gif  tai kad matysi ir tu pasikeitimus. tik ne kiekviena diena kas dantukus tiesina, bet  vistiek jausi kad viskas eina geraja puse  mirksiukas.gif

Šito labai tikiuosi 4u.gif

QUOTE(Shin @ 2009 12 08, 21:31)
as pati tikrai nepastebeciau.. o jis ir nemane kad bus taip viskas sudetinga..
del santaupu tai ziauru ajsku, na bet pagalvok kaip paskui atrodysi wink.gif o pakeliaut visada suspesi juk jauna esi wink.gif
del sirdies draugo galiu nuraminti wink.gif zinok kai uzsidejau breketus pas mane kaip tik daugiau atsirado gerbeju  thumbup.gif  ir net daugeliui patinka mano breketai wink.gif wub.gif del sito tikrai neverta jaudintis wink.gif o kas nesupras tegu uzauga tongue.gif taip kad auksciau nosi 4u.gif

Ačiū 4u.gif Man jau ramiau 4u.gif

QUOTE(Hottea @ 2009 12 08, 21:51)
O kas bus, jeigu tai nebeatsistatyts ir grazus mano priekiniai taps "tarpuoti"? unsure.gif

Dėl šito nepergyvenk 4u.gif Breketukai daugeliu atveju gydymo pabaigoje uždaro tarpelius, o jeigu ne, gydytoja juos vis tiek uždarys (kiek man sakė, cementavimo būdu, o gal ir kitų variantų yra) mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu tikekimes rolleyes.gif

Tada uzsuksiu sausi cia - po vizitacijos biggrin.gif Dbr sventiniai rupesciai svarbiau 000054.gif
Atsakyti
Labukas
Gavau atsakymą dėl protinių dantų operacijos iš Šiaulių odontologijos poliklinikos

Laba diena,

Pas mus tokią operaciją atlieka burnos chirurgas. Reikia registruotis, atvykstant tureti siuntimą ( iš privataus kabineto netinka) ir panoraminę radiogramą. Jei be siuntimo teks mokėti 42, 10Lt už konsultaciją. Pati operacija vieno danties kainuos apie 40.27 Lt, jei jūs drausta. Jei neturite socialinio draudimo dar teks primokėti 31.26Lt.

Kaip ir normaliai finansiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 20:09)
Konsultacija buvo trumpa - paėmė gipso modelius, nufotografavo iš visų pusių, išsiklausinėjo, kas man netinka, kaip norėčiau atrodyti. O mane liūdina ta mintis, kad breketams visas santaupas atiduosiu, už kurias galėčiau keliauti, drabužius pirkti ar bent juodai dienai atsidėti...  verysad.gif  O kiek dar vėliau išlaidų laukia, apie operacijos kainą net galvoti nenoriu. Ir ta mintis, kad daugiau kaip dvejus metus teks praleisti su breketais burnoje, nesmagu bus šypsotis, susipažinti su naujais žmonėmis  verysad.gif aš jau nekalbu apie tai, kad dabar širdies draugo neturiu ir artimiausius dvejs metus apie tai galiu net nesvajoti  unsure.gif

Tai va, tokios mintys užplūdo

cia istrauka is straipsniuko apie ortodontini gydyma specialiai tau 4u.gif
"Ar yra kokių nors amžiaus ribojimų?
Amžius neribojamas, daugiau dėmesio kreipiama į dantų būklę. Svarbu, kad nebūtų periodontozės, karieso, būtų gera burnos higiena. Praktiškai, tiek trisdešimtmetis, tiek keturiasdešimtmetis gali tvarkytis dantis. Deja, pasitaiko dvidešimtmečių, kuriems tenka atsakyti, nes jų dantys yra tiek pažeisti, kad jau negalima taikyti tokio tipo intervencijų.
lr dar vienas įdomus gydytojos pastebėjimas. Kai kurie jos pacientai, kurie dar nebuvo suradę savo antrųjų pusių, nešiodami breketus sutiko sau skirtuosius ir sukūrė šeimas. Taigi, pasirodo, breketai gali padėti surasti laimę. "

hi.gif hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maza_maza: 09 gruodžio 2009 - 10:35
QUOTE(maza_maza @ 2009 12 09, 11:34)
Taigi, pasirodo, breketai gali padėti surasti laimę[/color]. [/b]"

flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 12 08, 13:30)
Sveikos. ...Dar man uždėjo tokią "savadarbę" spyruoklę ant priekinio viršutinio dantuko, kad kažką ten su šaknimi padarytų... Pakeistų padetį ar kažkas panašaus... Tai jau įsivaizduoju kaip šiom dienom valgysiu unsure.gif nes praktiškai prie to danties jau negaliu prisiliesti...

sveikute, seniai matyta 4u.gif vau koki dalykeli cia tau itaise ant priekinio dantuko. man irgi tures kazkaip priekinius i kaire pastumti, bet kol kas tokios amunicijos nededa

QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 08, 18:31)
Taip, labai teisingai parašei  4u.gif Jei mano dantys būtų kreivi, tai neabejočiau, o dabar viskas dėl to nelemto sąkandžio  doh.gif  Įtariu, kvaila būtų dabar trauktis atgal... vėliau pykčiau ant savęs  verysad.gif Tik kažkaip baisu pasidarė dėl neišvengiamo protinių dantų rovimo ir neišvengiamos operacijos
cray.gif Ir žinai dėl ko labiausiai abejoju. Man baisu, kad po visko nebūsiu patenkinta, kad niekas nepasikeis, nes kam tiesina dantis, tos mato akivaizdų rezultatą, o man juk tik sąkandį tvarkys  verysad.gif

Amelie, pas tave veido bruozai pasikeis, tapsi daug grazesne, paziurek svetainese apie zandikauliu operacijas pries ir po tikrai pakeicia veido simetrija, busi tikra grazuole. neabejok del nieko, o del pinigeliu tai brangu, bet po truputi kaip nors. o po 5 metu ziuresi atgal ir galvosi, kaip dziaugiuosi kad tada ryzausi.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 08, 22:13)
bet kai sakandi sutvarkys tai ir veido bruozai pasikeis  drinks_cheers.gif  tai kad matysi ir tu pasikeitimus. tik ne kiekviena diena kas dantukus tiesina, bet  vistiek jausi kad viskas eina geraja puse  mirksiukas.gif
Papildyta:
Panos koki jus balzama lupom naudojat? mano lupos ziauriai dziusta,nespeju tepti. Svajaaa, atrodo tu sakei kazkoki gera atradai  blush2.gif  pasidalink patirtim.

Sveikutes...
va kas yra gerai lupoms.. 4u.gif ''Carmex''..yra tubeleje parduodama skystu pavidalu ir indelyje tirstu..
jis saldantis..bet labai padeda nuo lupu skilinejimo, serpetojimo ir visokiu problemeliu..net sako kad nuo herpes apsaugo..na nzn to ax.gif
tik va per salcius gal privengti reiktu tepti einant i lauka..nes jis ir taip saldantis yra.. 4u.gif

na ka jums faaaaina..juda viskas i prieki...o man jau ziuriu ir nebeuzkalnu viskas pajudes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 12 08, 21:13)
Papildyta:
Panos koki jus balzama lupom naudojat? mano lupos ziauriai dziusta,nespeju tepti. Svajaaa, atrodo tu sakei kazkoki gera atradai  blush2.gif  pasidalink patirtim.

As nusipirkau ji(blistex lips relief cream),bet man nelabai g.gif Isvis jokie nepadeda.Dar ir neutrogena nusipirkau tai tas irgi nepadeda doh.gif O galvojau gera firma,turetu padet unsure.gif Kazkada dar turejau toki blistex su slyvom ir vanile,tai ir kvepejo skaniai ir padedavo,bet niekur nebematau jo
Atsakyti