Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

user posted image

Bubiu puse

Dovis
giedre.v
henrieta75
jova
masajugi
Neringe
Rendi
rudenine
ragaina

Ginkunai

Cili
biesas66

Gegužiukai

kreizzy
tetis Evaldas

Medelynas

osera
Mantile

Rekyvos puse

bitute555
rasyte
Cheburashka
rugstele

Pabaliai

airise
aulina
berže
nise
tryliktoji

Centras

janna

Šeduva

mamylio

Kuršenai

tomoshius
zvejys

Mažeikiai

JolantaG

Kužiai

Karolag

slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti biggrin.gif

Atsakyti
Ziurekit! Ir vel nauja tema smile.gif

TRyliktoji,kokioje gatveje gyveni?
Papildyta:
Ulialia kokia nuotrauka. :0 Ech kaip patrauke ant kaledu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 02, 14:19)
Ziurekit! Ir vel nauja tema smile.gif

TRyliktoji,kokioje gatveje gyveni?
Papildyta:
Ulialia kokia nuotrauka. :0 Ech kaip patrauke ant kaledu...  bigsmile.gif

Biesai mars i sena tema,dar 6 puslapiai liko bendrauti biggrin.gif
Atsakyti
kas cia dabar? norejau but pirma biggrin.gif
Papildyta:
cia ne gailejimesi slapuko esme, o tame kaip buvom sutarusios visos ir tiek... smile.gif
Atsakyti
Nu ir ka, pati Aulina parase,kad puse jau prabalsavusios. Bent 17 pasisakiusiu buvo, o realiai temoje daugiau ir nedalyvauja. Atidaviau balsa ir taip jau buvo aisku,kad slapukai bus duoti. Tai koks skirtumas diena cia ar cia. Negi kankinsi zmogu dar pusdieni. Virsininkes nebuvo, tai emiau ir pasidalinau. Nu ir ka nusaukit dabar biggrin.gif
Papildyta:
OSERA, is kur man tokia egle gaut? ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 03 gruodžio 2009 - 23:14
QUOTE(Dovis @ 2009 12 04, 01:13)
Nu ir ka, pati Aulina parase,kad puse jau prabalsavusios. Bet 17 pasisakiusiu buvo, o realiai temoje daugiau ir nedalyvauja. Atidaviau balsa ir taip jau buvo aisku,kad slapukai bus duoti. Tai koks skirtumas diena cia ar cia. Negi kankinsi zmogu dar pusdieni. Virsininkes nebuvo, tai emiau ir pasidalinau. Nu ir ka nusaukit dabar biggrin.gif
Papildyta:

ne nusauti tai jau ne... g.gif sakyciau pirma alkunes su tarka, o paskui gal akmenim g.gif lotuliukas.gif einu 'Saw' paziuresiu kad ideju butu... lotuliukas.gif

egle gera, as ir tokio snoriu...

giedre, uzuolaidu tu tokiu surauktu tai tikrai ant vitrinu ne - man labai negrazu blush2.gif bet kazka reiks galvot, nes vakare bus nejauku... bet kad uzkliutu kas nors taip grinai dar ko gero ner... tik keli puse velnio variantai,..
Papildyta:
http://www.youtube.c...feature=related lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 03 gruodžio 2009 - 23:17
na va ir susigincijote del manes ax.gif ... Negerai kad per mane siektiek susikivircyjote.

Beje,pries tai buvo kalba apie egles. man graziausios is maksimos,svediskos. aisku jos nepigios.. Bet juk kaledos!! man jos pacios paciausios.. Nezinau kokias kituose prekybos namuose pardavineja . Perku visada is maksimos,jau kelinti metai. man jau tai kaip tradicija tapo smile.gif
Atsakyti
na,sveikutes, del ko gincijates? ar kad nesilaikot savo zodzio? nespejau perskaityti temos ir stai jau nauja. su naujais kalediniais namuciais. tokia egle gali kiekviena tureti, reikia tik daug zaislu prikabinti ir bus kaip paveiksliuke. siandien anksti ryta isskrendam i Nju-Jorka, i kaledini sou , prie didziosios egles ir aisku sopintis. grysiu pirmadieni tai jei noresit imesiu fotkiu.
Atsakyti
Su nauja, žiemiška tema 4u.gif
Biesai, prašome ne tik pažiūrėti, bet ir pakomentuoti nuotraukas biggrin.gif Čia kol neturi pats ką įdėti, kad kompensuotum lotuliukas.gif biggrin.gif
Beje, dėl slaptažodžio, tai gyvenkime draugiškai mirksiukas.gif Manau biesas nusipelnė slaptažodžio, taip aktyviai bendraudamas, o kad čia diena anksčiau, ai, tegu būna privilegija, kaip vyrui irnesakyk.gif hihihi.gif

Ech, taip tikėjausi jau 2009 m kalėdas sutikti name, deja verysad.gif tai ir eglę išsitrauksiu plasmasinę tokią seną irnesakyk.gif Tik daug sviesų pridegsiu, kad mano vaikui būtų įspūdis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 03, 23:13)

na ir as noreciau tokios ,tik jauciu galim rasti pas ka nors graziai kieme isauginta tokia mirksiukas.gif
QUOTE(jova @ 2009 12 03, 23:27)

giedre, uzuolaidu tu tokiu surauktu tai tikrai ant vitrinu ne - man labai negrazu  blush2.gif  bet kazka reiks galvot, nes vakare bus nejauku... bet kad uzkliutu kas nors taip grinai dar ko gero ner... tik keli puse velnio variantai,..

man grazu sirmos ant dideliu langu
QUOTE(Cili @ 2009 12 04, 08:53)

Ech, taip tikėjausi jau 2009 m kalėdas sutikti name, deja  verysad.gif  tai ir eglę išsitrauksiu plasmasinę tokią seną  irnesakyk.gif Tik daug sviesų pridegsiu, kad mano vaikui būtų įspūdis  rolleyes.gif

jo ,vaikuciam lenputes labai wub.gif thumbup.gif man isjungia ijungia ...na bent siemet nebenukabineja zausliuku nuo egles kaip pernai biggrin.gif

dovis ,jana,cili idomu kaip jusu merginos reguos siemet i egle ...smagu kaip tiek vienmeciu vaikuciu bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 12 04, 00:13)
Atidaviau balsa ir taip jau buvo aisku,kad slapukai bus duoti. Tai koks skirtumas diena cia ar cia. Negi kankinsi zmogu dar pusdieni. Virsininkes nebuvo, tai emiau ir pasidalinau. Nu ir ka nusaukit dabar biggrin.gif

Norėtųsi, kad slaptažodis būtų siunčiamas pranešant forume visoms ir ištrynus komentarus albume smile.gif Dovis, įžvelgiu privačių ir viešųjų interesų supainiojimą dėl pufiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2009 12 03, 21:27)

giedre, uzuolaidu tu tokiu surauktu tai tikrai ant vitrinu ne - man labai negrazu  blush2.gif  bet kazka reiks galvot, nes vakare bus nejauku... bet kad uzkliutu kas nors taip grinai dar ko gero ner... tik keli puse velnio variantai,..

as irgi kartais pagalvoju ka reiks deti ant didziuju langu... nieko geriau kol kas neismasciau kaip zaliuzes... tik nzn kokio tipo. labiausiai noreciau jauciu isoriniu zaliuziu, bet kazkaip nejauku kai pagalvoju, kad bet kas gali prieiti is lauko puses ir paziureti i vidu fear.gif na nzn, bet nenoriu visiskai apkrauti langu...
cia gal dar priklauso nuo interjero stiliaus. jei klasikinis tai super tokios sunkios uzuolaidos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2009 12 03, 21:34)
na va ir susigincijote del manes  ax.gif ... Negerai kad per mane siektiek susikivircyjote. 

niekas cia nesikivircija. dar nezinai ko cia pas mus buna biggrin.gif pvz viesas mano architektes ispuolis pries mane ir jovos terorizavimas per az lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(masajugi @ 2009 12 04, 03:03)
siandien anksti ryta isskrendam i Nju-Jorka, i kaledini sou , prie didziosios egles ir aisku sopintis. grysiu pirmadieni tai jei noresit imesiu fotkiu.

vau jega thumbup.gif kaip as noreciau pamatyt kaledini NY thumbup.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti