Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

QUOTE(giedre.v @ 2009 12 13, 17:34)
viskas labai graziai atrodo  4u.gif

Dekui 4u.gif Bet grazu tik nuotraukoj ir is toli ziurint,is arti siules tragiskos doh.gif verysad.gif
Pabaigem siandien antram aukste parketa det bigsmile.gif
Ale meistru taip ir nesulaukem doh.gif Vakar isvaziavom apie 10 val,ju dar nebuvo,maniau,kad nebeatvaziuos,ale ziuriu viena siena patapetave.Siandien jei atvaziuos,tai vel kaip naktibaldos doh.gif Nu,bile atvaziuotu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheburashka: 13 gruodžio 2009 - 20:07
Ceburaska, graziai isirenginejat 4u.gif Del siuliu , aisku, nesmagu, bet apsistatysit baldais, prikabinsit visokiu paveiksliuku ir nebesimatys ju mirksiukas.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Ryas labas 4u.gif

Na, ka? ir musu krastuose "zima, krest`jane torzhestvujut, pasak Nekrasovo biggrin.gif

Aptikau Vytauto g-veje (dabar galvoju ar tikrai ji taip vadinasi g.gif ) dar viena sviestuvu parduotuve. Vaziuoju smalsuma patenkinti...

Ceburaska, nenusimink del tu tapetu mirksiukas.gif Jug ne visam gyvenimui juos priklijavai. Pauges kleckas, ir reiks ieskoti su kokiom barbem ar bratz, tuomet su kokia Pamela Anders ar Agilera... vnz...
Gerai trylktoji sako, pasistatys baldai, pasikabins paveiksliukai, lentynos ir niekas tu siuliunet nepastebes.

Cia dabar kol remontai vyksta tai viska matai ir pastebi. O kai jau isikelsit ir gyvensit, tai, manau nieko nepastebesi. Darbas - namai, namai-darbas. Matysi tik lova ir pagalve, na gal dar sniegas nenukastas ir zole nepjauta akis badys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 14 gruodžio 2009 - 10:27
swoon.gif swoon.gif swoon.gif Dovis, kaip grazu pas jus wub.gif o kalediniai laiptai isvis wub.gif
ziuriu megsti tamsias spalvas. labai idomu paliko, 2 aukste, kur holo sienoj tokie "langai", jus ten kabinsit kokius paveikslus gal? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2009 12 14, 08:18)
Ryas labas  4u.gif

Na, ka? ir musu krastuose "zima, krest`jane torzhestvujut, pasak Nekrasovo  biggrin.gif

Aptikau Vytauto g-veje (dabar galvoju ar tikrai ji taip vadinasi  g.gif ) dar viena sviestuvu parduotuve. Vaziuoju smalsuma patenkinti...

as dar pagalvojau, kazi prie elektros tinklu ne sviestuvu pardotuve? jei nemaisau, ten tokia nedidele (is buto padaryta) parduotuvele budavo... nu bliamba, koki 80% esu isitikinus, kad yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 12 14, 10:18)
Jug ne visam gyvenimui juos priklijavai.

Tai vat ta mintim ir guodziames doh.gif unsure.gif Nu vakar sake pagaliau pabaige dukros kambai tapetuot doh.gif
Siandien atvaziave laiptininkai pakopas deda bigsmile.gif Ryt poryt gal jau ir duris atves bigsmile.gif Tada pradesiu kuoptis,nes kol duru ner,beprasmiska,dulkes vis tiek eina doh.gif
Atsakyti
Giedre, nu zinok nera labai jau daug tu tamsiu spalvu. Gal tik akcentines sienos. O daugiau viskas sviesu. Ten kur tie lanagai,tai sonuose bus apsvietimas. Margas tapetas, nieko ten nepakabinsi. Na cia ne mano ideja, tai man ta sien savotiskas nesusipratimas smile.gif Bet gal graziau, nei butu likus plika siena. Dar egle vakare nufotkinsiu smile.gif
Papildyta:
Cheburaska, tai gal ir Kaledas jau naujuose namuciuose svesit?
Atsakyti
DOVIS,nezinau dar,kaip spesim schmoll.gif Siaip ar taip,nuo sausio sakem,kad atlaisvinsim buta,tai but gerai bent tarp svenciu issitarabanyt doh.gif Nors irgi nelabai koks gyvenimas,virtuvinio ner,teta atidave senas spinteles,bet jos sudetos viena ant kitos,gi negresi sienos kad pakabint doh.gif Kriaukles dar ner schmoll.gif Bandysim ieskot bile kokia,kad laikinai pajungt.Labiausiai tai sunus nervinas lotuliukas.gif Sako,kaip cia gyvensim,pirmam aukste gipsas i lubas nesudetas,tik sienos istinkuotos,grindys betonas doh.gif biggrin.gif Matyt geda mergas bus parsivest lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(Cheburashka @ 2009 12 14, 12:18)

labai graziai kambariukas gavos su dzeriais thumbup.gif
uij kaip noreciau namuke kaledas sutikt wub.gif dabar nebent ant pamatu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, smile.gif
Dovis ,labai graziai pas jus apsvietimas apgalvotas bigsmile.gif virtuviniai sviestuviukai labai simpatiski, kur tu juos pirkai? biggrin.gif

Giedre, man virtuves varijantas be pusbario geresnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 14 gruodžio 2009 - 13:35
Kas ieskot sviestuvu, uzsukit i Nice esancia parduotuve IIaukste.Ten 40%nuolaidos viskam. Tie virtuviniai ileidziami ir tie burbulai virs baro is ten. Daug ten visokiu kristoliniu, bet yra ir moderniu variantu. Vat lemputes,kad ir su nuolaida brangokai pas juos.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 12 14, 11:39)
as dar pagalvojau, kazi prie elektros tinklu ne sviestuvu pardotuve? jei nemaisau, ten tokia nedidele (is buto padaryta) parduotuvele budavo... nu bliamba, koki 80% esu isitikinus, kad yra  g.gif

Na, zinok ir man akyse kazkaip tos vitrinos su siestuvais stovejo anoje puseje. praeta savaite teko ana gatve vaziuot, taip ir neberadau....
tai arba praziopsojau, arba jau nera.

Vytauto gatveje sviestuvai siaip sau. Man, asmeniskai, nelabai. Idomesni gal tik torserai... (ar kaip ten juos pavadinti g.gif )

Eidama pro sali uzsukau i senaji univermaga. Sviestuvu labai daug ten prikabinta ir visokiu. Bet gal daugiau tinkanciu butams ta prasme, kad jei palubej prikabinsi kai sienos aukstis apie 3 m, sviesos butu mazoka. Bet galima issirinkti ir namui... nebrangus..
Mano didziuliai nuostabai kai kas yra ten ir is NICE asortimnto.... ir pigiau... g.gif

Tiesa, Jyske maciau visai neblogus ryskius baldelius vaiku kambariui, vaikuciams darzelinio amziaus ir mergaitems. Labai ryskios spalvos. Mazosios niekaip neglejau is to kampelio istempti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 14 gruodžio 2009 - 13:43
Dovis, Cheburashka, labai grazu pas jus wub.gif pas Dovis man šviestuvai thumbup.gif Šiaip irgi tamsu pasirodė, bet gal kad vakare fotografuota g.gif kai nedidelis apšvietimas įjungtas....
Super, kalėdos bus thumbup.gif wub.gif ...gražios
Atsakyti