QUOTE(giedre.v @ 2009 12 14, 11:39)
as dar pagalvojau, kazi prie elektros tinklu ne sviestuvu pardotuve? jei nemaisau, ten tokia nedidele (is buto padaryta) parduotuvele budavo... nu bliamba, koki 80% esu isitikinus, kad yra
Na, zinok ir man akyse kazkaip tos vitrinos su siestuvais stovejo anoje puseje. praeta savaite teko ana gatve vaziuot, taip ir neberadau....
tai arba praziopsojau, arba jau nera.
Vytauto gatveje sviestuvai siaip sau. Man, asmeniskai, nelabai. Idomesni gal tik torserai... (ar kaip ten juos pavadinti

)
Eidama pro sali uzsukau i senaji univermaga. Sviestuvu labai daug ten prikabinta ir visokiu. Bet gal daugiau tinkanciu butams ta prasme, kad jei palubej prikabinsi kai sienos aukstis apie 3 m, sviesos butu mazoka. Bet galima issirinkti ir namui... nebrangus..
Mano didziuliai nuostabai kai kas yra ten ir is NICE asortimnto.... ir pigiau...
Tiesa, Jyske maciau visai neblogus ryskius baldelius vaiku kambariui, vaikuciams darzelinio amziaus ir mergaitems. Labai ryskios spalvos. Mazosios niekaip neglejau is to kampelio istempti
Кроме высшего образования нужно иметь хотя бы среднее соображение и, как минимум, начальное воспитание.