Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

Aulina, sveikinimai apsigyvenus naujame name.
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 04, 18:12)

o kaip pas jus suprojektuota
dėkui kurios atsakys 4u.gif

Pas mane projekte tikrai nėra sienos 25cm tarp katilinės ir gyv.patalpų.Į kita pusę- su garažu bus storesnė nešanti siena.O koridorių su katiline skiria 12cm silikatinių plytų,durys bus ugniai atsparios,tiek pat yra aklina pertvara silikatinių p. su vonia.
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 04, 19:12)
durimis (EI 60).

Dėl durų. Kai pirkome priešgaisrines duris, domėjomės dėl EI 60, pardavėjai sakė ir aš pasitikslinau, kad pakanka EI 30 priešgaisrinėms durims į kitas patalpas iš katilinės, buvo parašyta teisės akte, gal ne tame kur tu nurodei, nes daug jų žiūrinėjau, man rodos kažkuriame priešgaisriniame ax.gif Iš visai nesenai ieškojau info, šį rudenį mirksiukas.gif
Dėl sienos pas mus 30 cm vidinė siena, nes laikanti.
Dėl perdangos, mums turbūt reikės keisti projektą, nes neturime gelžbetoninės perdangos, o ji nurodyta projekte, tiksliau neturim visai perdangos toje patalpoje. Pagal reikalavimus turi būti gelžbetoninė arba kaip tu nurodei.
Atsakyti
Sveiki visi,
kiek naujienu cia pas jus bigsmile.gif Aulina, dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 04, 08:11)
Galite pasveikinti su persikraustymu, bet ne su statybų pabaiga  thumbup.gif

sveikinu aulina 4u.gif 4u.gif 4u.gif na ir kaip pirmos dienelės name?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 05, 14:18)
sveikinu aulina  4u.gif  4u.gif  4u.gif na ir kaip pirmos dienelės name?

labai smagios thumbup.gif daug reikalų, katė labai stresuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 05, 15:31)
labai smagios  thumbup.gif daug reikalų, katė labai stresuoja  ax.gif

tai dabar stebėk ,kur katė atsiguls miegoti lotuliukas.gif sako ten netinkama vieta lovai,magnetinės bangos ar kažkas panašaus.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 05, 16:31)
labai smagios  thumbup.gif daug reikalų, katė labai stresuoja  ax.gif

labai džiaugiuosi už jus thumbup.gif šaunuoliai thumbup.gif Lauksim foto reportažo mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkoju visiems už sveikinimus, keistai jaučiuosi, kaip per gimtadienį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 05, 17:25)
tai dabar stebėk ,kur katė atsiguls miegoti lotuliukas.gif sako ten netinkama vieta lovai,magnetinės bangos ar kažkas panašaus.

Laba diena,
o as kazkodel atbulai esu girdejus, g.gif kur kate guli,ten reikia lova statyti biggrin.gif Tikrai aulina papaveiksluok mums vidu blush2.gif jug labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 05, 17:39)
Tikrai aulina papaveiksluok mums vidu blush2.gif jug labai smalsu ax.gif

esu labai patenkinta vonios kriaukle su spintele (laikina), kurią padarė pats mb iš panaudotų statybinių medžiagų, mano akimis labai gražiai gavosi, nebesinori naujos biggrin.gif savaitgaliui nufotografuosiu, kai bus geresnis apšvietimas, nes darbo dienomis išeinu anksti ryte, o gryžtu vėlai vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 05, 17:39)
Laba diena,
o as kazkodel atbulai esu girdejus, g.gif kur kate guli,ten reikia lova statyti biggrin.gif Tikrai aulina papaveiksluok mums vidu blush2.gif jug labai smalsu ax.gif

As panasei esu girdejes del kates g.gif
Atsakyti