Įkraunama...
Įkraunama...

* Šiauliečiai statos svajonių namus *

savaitgaliui nufotografuosiu, kai bus geresnis apšvietimas, nes darbo dienomis išeinu anksti ryte, o gryžtu vėlai vakare smile.gif

sutarta biggrin.gif palauksim savaitgalio ax.gif

va kokie unitazai lotuliukas.gif
fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 04, 20:12)
merginos,kad nepridarytų arch "vėjų" su tuo saugumu, o tuo pačiu ir mano islaidos didėja  niekas man neatsako Katilines temoje tai klausiu čia
  kaip pas jus irengtos katilinės pagal projekta, nes pagal
STR 2.02.01:2004 "GYVENAMIEJI PASTATAI"

Gyvenamajame pastate įrengta pirtis, garažas, katilinė nuo kitų patalpų turi būti atskiriamos priešgaisrinėmis perdangomis (REI 60), sienomis (REI 60) ir durimis (EI 60).

TAI arch sako, kad pertvaros tarp katilinės ir gyvenamųjų patalpų tenkintų tą REI 60 (60 minučių ugniai atsparumo) reikalavimą, būtent ir turėtų buti 25cm mūro,
Perdangai - kadangi medinė - bus taikomas, 2sl raudono gipskartonio plokštėmis ir 10cm storio akmens vatos.
o kaip pas jus suprojektuota
dėkui kurios atsakys 4u.gif

tai nė viena negali patarti dėl KK KATILINĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 05, 19:35)

na jug pora zmoniu atsake ax.gif

pas mus viena katilines siena 25cm nes nesancioji,o kita i sandeliuka 12 cm plocio, perdanga monolitines plokstes, tiesa katiline rengiama dujine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 05, 21:12)
na jug pora zmoniu atsake ax.gif

pas mus viena katilines siena 25cm nes nesancioji,o kita i sandeliuka 12 cm plocio, perdanga monolitines plokstes, tiesa katiline rengiama dujine 4u.gif

dekui, airise, Kreizzy ir aulina uz atsakyma 4u.gif
aulina ir as peržiurėjau kruva tu STR bet esme TA. kad niekur neradau, jei nerasiu del tu duru, reiks pirkti REI 60 ir siena murinti 25 cm, bet man atrodo kad nesamone, o arch sako tokie reikalavimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 05, 16:05)
va kokie unitazai  lotuliukas.gif
fear.gif  fear.gif

man tas pirmas labai linksmas, visai noreciau tokio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pego @ 2010 01 05, 16:35)

nors pas mus bus ne KK, bet viena siena, kuri skiria katiline nuo gyvenamu patalpu nesancioji 25cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 05, 20:51)
man tas pirmas labai linksmas, visai noreciau tokio  smile.gif

man tai nelinksmas schmoll.gif ,o baisus biggrin.gif
va pora linksmu tapkuciu, kaiptik vasarai i pleza lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 05 sausio 2010 - 20:18
Cheburashka perziurejau tavo nuotraukytes. o jau koks romantiskas tapetas miegamajam ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 05, 21:04)
Cheburashka perziurejau tavo nuotraukytes. o jau koks romantiskas tapetas  miegamajam ax.gif  wub.gif

Jo,tapetas ir man patiko.

Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 05, 20:56)
man tai nelinksmas schmoll.gif ,o baisus biggrin.gif
va pora linksmu tapkuciu, kaiptik vasarai i pleza lotuliukas.gif

Pirmos tai tiksliai i pliaza,o antros turbut i zvejyba:)
Atsakyti
na susiskambinom pagaliau su skardininku, pabaige palange 2 aukste (namo prieki, dar reikia lentelem apkalti ir bus visiskai baigta isores apdaila) ir pataise kaminus, dar sake, kad pavasari turbut teks taisyti kazkuri lietvamzdi, nes stovi ledas jame... va tokie darbai pas mus biggrin.gif praktiskai vien taisymo darbais uzsiimam paskutiniu metu doh.gif o dar kiek tokiu darbu laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 01 05, 20:43)
aulina ir as peržiurėjau kruva tu STR bet esme TA.  kad niekur neradau, jei nerasiu del tu duru, reiks pirkti REI 60 ir siena murinti 25 cm, bet man atrodo kad nesamone, o arch sako tokie reikalavimai  doh.gif

aš irgi "googlinu" bet nerandu, pažiūrėsiu savo projekte ir pranešiu mirksiukas.gif
Papildyta:
kreizzy, nuolat įdedi įdomių nuotraukų smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Su Naujaisiais. Sekmes, sveikatos, ir kantrybes statant savo svajoniu namukus.
Dideliausi sveikinimai Janai, Aulinai ir Cheburaskai isikelus i savuosius namucius. Dziaugiuosi uz jus ir baltai pavydziu. Turu maza vilti, kad siais metais ir man pavyks isikelti i savuosius...

Apziurejau albuma - kokios grozybes bigsmile.gif
Cheburaska - spalvingi , nuotaikingi namai.
Jana, grazus sviestuvai, o ypac - stalas valgomojo thumbup.gif Jei ne paslaptis - kur pirkai?
Aulina, laukiam foto ax.gif

Pas mus beveik stilis - nuo kitos savaites prades siltinti stoga is vidaus, veleliau - vedzioti elektra. Visa kita - kai atsils...
Imeciau pora nuotraukeliu, norejau parodyti stoga ir langus - bet kad labai uzsnigta mano triobele - tai nelabai matosi... Bet kokiu atveju uzdarytas jau namukas... Kai aptirps sniegai nufotkinsiu dar karta.
Atsakyti
O as vis laukiu,laukiu..kol architektas papies kanors.. bigsmile.gif
Atsakyti