Įkraunama...
Įkraunama...

saldūs grybukai, voveruškos, kaštonai..., ... ir

QUOTE(vivir @ 2010 10 29, 09:53)
Aciu Jums visoms uz patarimus  4u.gif

Siaip as irgi su teptuku tepdavau ir man nenuslinkdavo, bet isdziuvus gaunasi trapus kaip morengas sad.gif

Jus perplakate baltymus su mikseriu, del to jums ir nubyra kaip isdziusta. as plaku tik kelias sekundes, tik pradeda burbuliukai darytis ir viskas - stop mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepykit uzduosiu klausymuka,kur dabar galima nusipirkti formu kastonu ,grybuku kepimui ?
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 10 30, 00:17)
Nepykit uzduosiu klausymuka,kur dabar galima nusipirkti formu kastonu ,grybuku kepimui ?

kastonams formos nera, na juos daro ir formuoja rankom, arba juos daro is riesuteliu puseliu. O grybuku, riesuteliu ir visokio gerio keptuviu yra Kaune silainiu turguje, pati ten pirkau, kaina 55 lt.
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif kaip padaryt glaju grybuku koteliams, pagaliau ir man pavyko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
rimcikas, tai jei man nieks tų formų "nenugludins" - tai kaip suprantu, vargiai ant keramikinės kaitlentės išsikepsiu grybukų, kaštonų ir t.t...
Kol kas taip ir neužsisakiau...
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 13, 19:54)
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif  kaip padaryt glaju grybuku koteliams, pagaliau ir man pavyko  bigsmile.gif  thumbup.gif

Isduokit paslapti, nes darau ir tai pir anaip ir daug visokiu patarimu prisiklausius ir vistiek nesigauna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 13, 20:54)
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif  kaip padaryt glaju grybuku koteliams, pagaliau ir man pavyko  bigsmile.gif  thumbup.gif


Prašom pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, ar yra nuo to skirtumas ar ne, bet naudojau naminio kiausinio baltyma. Ji lengvai paplakiau su sluotele, tada beriau cukraus pudra ir vis maisiau, kai gavosi grietineles tirstumo mase iberiau citrinu rugsties. Isdaziau viena koteli ir imerkiau i aguonas. Glajus pradejo teket, tai idejau dar cukraus pudros. Nuo antro grybuko nenutekejo. Cukraus pudros idejau apie stikline. Sustingo pilnai per kelias valandas, siandien jau valgem thumbup.gif
Faktas, kad mikserio pagalba cia nereikalinga 4u.gif Tikiuos aiskiai surasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 11 14, 21:15)
Nezinau, ar yra nuo to skirtumas ar ne, bet naudojau naminio kiausinio baltyma. Ji lengvai paplakiau su sluotele, tada beriau cukraus pudra ir vis maisiau, kai gavosi grietineles tirstumo mase iberiau citrinu rugsties. Isdaziau viena koteli ir imerkiau i aguonas. Glajus pradejo teket, tai idejau dar cukraus pudros. Nuo antro grybuko nenutekejo. Cukraus pudros idejau apie stikline. Sustingo pilnai per kelias valandas, siandien jau valgem  thumbup.gif
Faktas, kad mikserio pagalba cia nereikalinga  4u.gif  Tikiuos aiskiai surasiau  4u.gif


O koteli merkei i ta mase, ar tepei teptuku, ar kuo kitu?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 12 09, 00:36)
"BISKVITINIAI GRYBUKAI" is 1995 m. "Valstieciu laikrascio"
Vienas pokelis margarino (kiek tais laikais tas buvo gramais nezinau sad.gif )
1 stikline cukraus
1.5 stiklines miltu
4 kiausiniai
1 saukstelis kepimo milteliu ar sodos
Margarina su cukrumi issukti iki purios mases. Trindami imusame po viena kiausini. Kepimo miltelius sumaisome su miltais, jei naudojame soda, ja nugesiname. Viska gerai ismaisome, dedame sauksteliu i keptuve grybukams ir kepame vis apversdami.
Niekada nebandziau ju kepti, bet raso kad gauansi minksti biskvitiniai grybukai.

šį savaitgalį kepiau pagal šį receptą, tai gavosi nesąmonė, o ne grybukai blush2.gif
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 22, 11:32)
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :

200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės

Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.
as visad kepu pagal si recepta thumbup.gif

pirmi mano kepti grybukai buvo pagal šitą receptuką, tai gavosi super thumbup.gif ir skanūs, ir gražūs, tik nebeliko ko puošti, iškart visi buvo suvalgyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 15 lapkričio 2010 - 14:24
mergaites,
gal kuri turit grybuku keptuve, tokia kur dideli ir mazesni grybukai issikepa- gal galetumet nupaveiksluot iskeptus grybukus? na kokio jie dydzio gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 11 14, 22:26)
O koteli merkei i ta mase, ar tepei teptuku, ar kuo kitu?

imerkiau ir su teptuku pakoregavau 4u.gif

QUOTE(Levander @ 2010 11 15, 14:24)
pirmi mano kepti grybukai buvo pagal šitą receptuką, tai gavosi super  thumbup.gif ir skanūs, ir gražūs, tik nebeliko ko puošti, iškart visi buvo suvalgyti  blush2.gif

As visad kepu pagal Jolkos 999 receptuka. Jie nerealiai skanus ir minksti. thumbup.gif
Atsakyti