QUOTE(mamkaa @ 2009 12 09, 00:36)
"BISKVITINIAI GRYBUKAI" is 1995 m. "Valstieciu laikrascio"
Vienas pokelis margarino (kiek tais laikais tas buvo gramais nezinau

)
1 stikline cukraus
1.5 stiklines miltu
4 kiausiniai
1 saukstelis kepimo milteliu ar sodos
Margarina su cukrumi issukti iki purios mases. Trindami imusame po viena kiausini. Kepimo miltelius sumaisome su miltais, jei naudojame soda, ja nugesiname. Viska gerai ismaisome, dedame sauksteliu i keptuve grybukams ir kepame vis apversdami.
Niekada nebandziau ju kepti, bet raso kad gauansi minksti biskvitiniai grybukai.
šį savaitgalį kepiau pagal šį receptą, tai gavosi nesąmonė, o ne grybukai
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 22, 11:32)
Grybukų receptas (skirtas kepsti su "senovine" formine keptuve) :
200 g grietinės
3 kiaušiniai
150g margarino
200g cukraus
1 šaukštelis sodos (užgesinti citrinos rūgšt. arba actu)
400g miltų
vanilės
Gerai išplakti cukrų su kaiušiniais, sudėti grietinę ir vanilę ir užgesintą sodą. Viską išmaišyti.Supilti miltus, vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį margariną.
as visad kepu pagal si recepta
pirmi mano kepti grybukai buvo pagal šitą receptuką, tai gavosi super

ir skanūs, ir gražūs, tik nebeliko ko puošti, iškart visi buvo suvalgyti