Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

kaip suprantu čia kalba apie grupių sujungimus ir auklėtojų pasikeitimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 08, 22:15)
kaip suprantu čia kalba apie grupių sujungimus ir auklėtojų pasikeitimus  g.gif

Labukas,mielosios,
Na žinoma, kad liūdnoka, kad vaikai tarsi žirniai barstomi po grupes, o ir atėjus pasiimti nerandi kur jis tame darželyje tūno.Palieki savoje grupėje,randi kitame gale kitoje,o ir miega tikriausiai ne savuose patalėliuose...Laksto po visą darželį tarsi benamiai. g.gif
Atsakyti
Dar nei karto šiais metais neradau savo vaiko kitoje grupėje schmoll.gif
Buvo kita grupė prijungta kažkada, nes atėjo į darželį vos keli vaikai.
Nesu tikra, bet manau jungia grupes tik tuo atveju jei vaiku neateina daugiau kaip pusė grupėje, tada, logiškai pagalvojus g.gif , ir apsimokėtų apjungti.
Mažyliukų grupėjese turėtų būti po 16-17 vaikų, bet kiek atsimenu dažniausiai nesiekdavo net 10.
Atsakyti
QUOTE(žilė @ 2010 04 09, 08:47)
Labukas,mielosios,
Na žinoma, kad liūdnoka, kad vaikai tarsi žirniai barstomi po grupes, o ir atėjus pasiimti nerandi kur jis tame darželyje tūno.Palieki savoje grupėje,randi kitame gale kitoje,o ir miega tikriausiai ne savuose patalėliuose...Laksto po visą darželį tarsi benamiai. g.gif

Gal persūdot rolleyes.gif
kaip gi benamiai, juk stogas virš galvos smile.gif
grupių darbo laikas patrumpintas, šiek tiek, gal pasiimat iš budinčios?
O dėl patalėlių- egzistuoja higienos normos, nemanau, kad darželis taip grubiai pažeistų ir guldytų į svetimą lovą. Jei vaikai , pvz vasaros metu, miega kitose lovose, tai jie atsikrausto ten ilgam, nes sujungta būna ne vienai dienai, o sezonui.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 04 09, 11:48)
Gal persūdot  rolleyes.gif
kaip gi benamiai, juk stogas virš galvos  smile.gif
grupių darbo laikas patrumpintas, šiek tiek, gal pasiimat iš budinčios?
O dėl patalėlių- egzistuoja higienos normos, nemanau, kad darželis taip grubiai pažeistų ir guldytų į svetimą lovą. Jei vaikai , pvz vasaros metu, miega kitose lovose, tai jie atsikrausto ten ilgam, nes sujungta būna ne vienai dienai, o sezonui.

Geros nuomonės apie darželio higienos normas. matyt su patalėliais tik ir laksto auklėtojos į perkeltas grupes.Stebiuosi mamų naivumu
Atsakyti
QUOTE(žilė @ 2010 04 09, 11:15)
Geros nuomonės apie darželio higienos normas. matyt su patalėliais tik ir laksto auklėtojos į perkeltas grupes.Stebiuosi mamų naivumu

Kiekvienas sprendžia pagal save . 4u.gif
Atsakyti
Stebiuosi ir aš kai kurių mamų naivumu blink.gif

Nors pradedu galvoti, kad problema yra mažiukų grupėse. Gal didesni vaikučiai mažiau serga, rečiau grupės būna sujungtos g.gif

Kol kas tyliu, nes mūsų grupę padarė pagrindine ir niekur vaikų nereikia vedžioti. Ir auklėtojos puikios thumbup.gif

Labai gaila, bet šito darželio vadovybė labai nemėgsta jų darbu nepatenkintų tėvelių. Po mano pasisakymų forume, direktorė vos ne pirštais mane badė. Vat jums ir lygis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 04 09, 18:30)
Stebiuosi ir aš kai kurių mamų naivumu  blink.gif

Nors pradedu galvoti, kad problema yra mažiukų grupėse. Gal didesni vaikučiai mažiau serga, rečiau grupės būna sujungtos  g.gif

Kol kas tyliu, nes mūsų grupę padarė pagrindine ir niekur vaikų nereikia vedžioti. Ir auklėtojos puikios  thumbup.gif

Labai gaila, bet šito darželio vadovybė labai nemėgsta jų darbu nepatenkintų tėvelių. Po mano pasisakymų forume, direktorė vos ne pirštais mane badė. Vat jums ir lygis.  doh.gif

jus turbut is boruziuku. o mano vaikas is zuikuciu, pradejo lankyti boruzes, nes sujunge grupes. man del lovu taip pat didelis voprosas, kaip su tais patalais. uzklausiu pirmadieni g.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet šito darželio vadovybė labai nemėgsta jų darbu nepatenkintų tėvelių. Po mano pasisakymų forume, direktorė vos ne pirštais mane badė. Vat jums ir lygis.  doh.gif

Na apie vadovybę , darželio auklėtojų komitetą , tai tik gerai arba nieko topsecret.gif
o auklėtojos puikios.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 04 09, 22:07)
Na apie vadovybę , darželio auklėtojų komitetą , tai tik gerai arba nieko  topsecret.gif
o auklėtojos puikios.

Labai įdomu,kodėl apie vadovybę nieko negalima sakyti, nuo vadovo viskas ir priklauso darželyje.O auklėtojos tikrai nesavivaliauja,kiek teko matyti yra užguitos tokios " puikios" vadovės.Merginos dabar demokratija ir galima pasakyti ką galvoji ir nebijoti, kad vedėja pirštais badytų.Už tokius reikaliukus oi oi ...
Atsakyti
QUOTE(žilė @ 2010 04 10, 07:30)
Labai įdomu,kodėl apie vadovybę nieko negalima sakyti, nuo vadovo viskas ir priklauso darželyje.O auklėtojos tikrai nesavivaliauja,kiek teko matyti yra užguitos tokios " puikios" vadovės.Merginos dabar demokratija ir galima pasakyti ką galvoji ir nebijoti, kad vedėja pirštais badytų.Už tokius reikaliukus oi oi ...

Apie vadovybę rašiau ironiškai, kad gerai arba nieko mirksiukas.gif . Jūs ko gero neesat su ja susidūrusi, visi kas nesutinka su jos tvarka - durniai, blondinės ir kiti tinkantys epitetai. Patikėkit - pati girdėjau, mačiau. Ir kovos būdai su nepatenkintomis darbo sąlygomis auklėtojomis, OHO kokie. Visiška diktatūra. Skaldau ir valdau, va tokia jos filosofija. Citata iš susirinkimo -'' ...aš direktorė, ką noriu, tą darau...''

Belieka žemai lenkti galvas prieš auklėtojas, juk svarbiausia, kad jas myli mūsų vaikai.
Atsakyti
Stebiuosi ir aš kai kurių mamų naivumu  blink.gif

Nors pradedu galvoti, kad problema yra mažiukų grupėse. Gal didesni vaikučiai mažiau serga, rečiau grupės būna sujungtos  g.gif

Kol kas tyliu, nes mūsų grupę padarė pagrindine ir niekur vaikų nereikia vedžioti. Ir auklėtojos puikios  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man taip pat atsitiko, man net paskambino i darba ir pradejo gasdinti smile.gif aukletojos gal visai ir geros, aisku daug kas nuo tevu priklauso, nes musu grupeje visi teveliai viskuo patenkitni, o jei kas nepatinka, anuot ju, turiu keisti darzeli smile.gif

nezinau kur tiesa kur melas, tik zinau, kad man ten paciai jau nemalonu eiti, buvo susirinkimas, apie kuri suzinojau paskutine diena ir nedalyvavau, nes ruosiau vaika operacijai, o ten jauciu oj kaip mane apkalbejo ir paminejo negraziai, bet cia paciu teveliu ir vadovybes beda, kazkada kazkas is ju tikrai mano vietoje atsidurs, o kad kazka daryt reikia daugumos pritarimo ir parasu, bet geriau visi tylekime smile.gif
Atsakyti