Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(Viliana @ 2010 02 26, 06:49)
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu  g.gif

Idomu kokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 02 26, 08:49)
politika tikrai nekokia, mes pradedam po 2 men vel eiti, tikiuosi grupes nebus sujungtos, nes kitaip imsiuos veiksmu  g.gif

na man irgi idomu g.gif

jau tik ne tevams reformas darzelyje daryti ar ultimatumus statyti tongue.gif

musu aukletoja sia savaite turetu grizti po ligos thumbup.gif

laikini nepatogumai visur pasitaiko ir ka, apskusit, kad darbuotojai serga biggrin.gif , tai daugu daugiausia juokinga cool.gif
niekas cia nieko nemazina, o atvirksciai galvosukis kur vaikus sutalpint, nes dabar simtai stovi eilese, kad tik papultu i darzeli. as pati galvojau mazaji jau iseis vesti nuo balandzio i darza, bet paaiskejo, kad geriausiu atveju tik nuo rugsejo papuls doh.gif
jai labai jums cia nepatinka, galit atsiimti vaika is darzelio ir pervest i geresni, kiti teveliai tik apsidziaugs, kad ju eile greiciau atejo thumbup.gif , man asmeniskai geresnio nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2010 02 28, 21:13)

QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 01, 14:10)

nusiraminkit mamos, nekas cia nieko nezada skusti ir reformu daryti biggrin.gif viska galima ispresti kitaip tongue.gif
Atsakyti
mane tai stebina jusu abejingumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 01, 21:34)
mane tai stebina jusu abejingumas  doh.gif

todel Lietuvoje gyvenimas ir negereja, gyvenam blogiausiai is Baltijos saliu ir gyvenimo salygos prasciausios visoje ES, jau tokie tie musu
Lietuvos zmones, jie prie visko prisitaiko, o kas nori tobuleti ir kazka keisti i tuos kreivai ziurima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 03 01, 20:34)
mane tai stebina jusu abejingumas  doh.gif

toli grazu as nesu abejinga schmoll.gif , galit tuo isitikint(jei idomu g.gif ) perskaicius sena tema mirksiukas.gif

Tiesiog del to, kad laikinai apjungtos grupes, nematau reikalo pusti burbula ir toli grazu tai ne rodiklis,kokia vieta mes Europoje uzimam biggrin.gif
ne skundais, o pasiulymais kazka imanoma butu pakeisti mirksiukas.gif

kadangi neturiu ka pasiulyti, tai ir nesikisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 02, 08:47)
toli grazu as nesu abejinga schmoll.gif , galit tuo isitikint(jei idomu g.gif ) perskaicius sena tema mirksiukas.gif

Tiesiog del to, kad laikinai apjungtos grupes, nematau reikalo pusti burbula ir toli grazu tai ne rodiklis,kokia vieta mes Europoje uzimam biggrin.gif
ne skundais, o pasiulymais kazka imanoma butu pakeisti mirksiukas.gif

kadangi neturiu ka pasiulyti, tai ir nesikisu blush2.gif

Visiskai,sutinku,ir galiu pasakyt ,kad nuo balandzio greiciausiai vel bus jungiamos grupes ,nes aukletojos prades eit atostogu,o del darzelio man irgi geresnio nera,sukasi darzelis is padeties kaip tik gali,dar aciu dievui ,kad aukletojos dirba,nors joms jau kelis kartus atlyginimus mazino.Tap ,kad kaip Daivuliukas rase reikia pasiulymu pateikt kokiu jei yra ,o ne "priemoniu"imtis drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti mirksiukas.gif turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui mirksiukas.gif

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas mirksiukas.gif mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro doh.gif

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 03 kovo 2010 - 08:10
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 05:59)
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  mirksiukas.gif turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  mirksiukas.gif

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mirksiukas.gif  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  doh.gif

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima  tongue.gif

Nu neagresyvios mes tikrai,ir nepriimam jokiu zodziu ,kaip grasinimu,tik,kad Jus labai nepatenkinta mamyte praktiskai viskuo,del darzeliu as palyginima turejau ir sitas man geriausias,bet jei mano vaikui netiktu ,taip kaip netinka Jums as tada tikrai ieskociau naujo
Atsakyti
Sveikos, man tai atrodo jus cia nesusisnekat smile.gif
niekas turbut aukletoju nekaltina, kad ko jos cia serga, arba ka, atostogaut uzsimane blink.gif
lotuliukas.gif
siaip negerai, kad grupes jungiamos. kai kurios rasot- laikinai. na tas laikinumas toks salyginis, jei trunka kelis menesius...manau vaikams svarbu stabilumas, tai tas blaskymasis man nepatinka. dabar musu abi aukletojos dirba, tikiuosi taip ir bus toliau 4u.gif

viena mama parase, kad imsis veiksmu, kitos iskart puolat...na man irgi tas tupejimas po sluota nepatinka.
manau dziugu visoms butu, kad kasdien zinotumet, su kuo vaikas praleis diena ( t.y. kokia aukletoja), arba, kad grupeje bus atvesti tik sveiki vaikai ir t.t. ir pan. taip kad keistas man tas puolimas, tik nesiskust, tik tylet, o jei nepatinka- begt i kita darzeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2010 03 03, 06:25)
Sveikos, man tai atrodo jus cia nesusisnekat smile.gif
niekas turbut aukletoju nekaltina, kad ko jos cia serga, arba ka, atostogaut uzsimane blink.gif
lotuliukas.gif
siaip negerai, kad grupes jungiamos. kai kurios rasot- laikinai. na tas laikinumas toks salyginis, jei trunka kelis menesius...manau vaikams svarbu stabilumas, tai tas blaskymasis man nepatinka. dabar musu abi aukletojos dirba, tikiuosi taip ir bus toliau 4u.gif 

viena mama parase, kad imsis veiksmu, kitos iskart puolat...na man irgi tas tupejimas po sluota nepatinka.
manau dziugu visoms butu, kad kasdien zinotumet, su kuo vaikas praleis diena ( t.y. kokia aukletoja), arba, kad grupeje bus atvesti tik sveiki vaikai ir t.t. ir pan. taip kad keistas man tas puolimas, tik nesiskust, tik tylet, o jei nepatinka- begt i kita darzeli doh.gif

O tai kodel nekalbama su aukletojiom su direktore ,o tik forume issiliejama?
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2010 03 03, 10:01)
O tai kodel nekalbama su aukletojiom su direktore ,o tik forume issiliejama?

o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus mirksiukas.gif

veiksmingiausias butu veiksmas, jei butu parasytas prasymas su teveliu, bent jau keliais parasais ir pateikti pasiulymai/ pageidavimai (vadinkite kaip kas nori), direktorei, bet cia pamaciau, kad tik lankosi keli teveliai ir viskuo patenkinti, todel mano vienos kalbos mazai ka reiks, bet as bandau mirksiukas.gif

o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 03 kovo 2010 - 10:13