QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 07:59)
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti
turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui 
beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas
mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro 
kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima

na cia tai jau prajuokinot

as tikrai nesu agresyvi ir nesukalbama, o atvirksciai atvira naujovems ir pasiulymams

o kaip jus ir saket, tai tikrai kiekvienas komentarus traktuoja taip kaip jis supranta.
gal jums atrodo, kad as perdaug darzeli ginu, bet tiesiog kur jums problema, man tai nera problema, jus sureiksminat, o as atvirksciai stengiuosi nesureiksminti

cia keliai ir issiskiria...
bet as visada palaikau geras idejas ir norus, jei jus is tiesu turite daug pasiulymu, tai tikrai busiu sukalbama

gal baigiam tas atakas ir susikoncentruojam ties tuo?...