Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 07:59)
gal jus nesusidurete su kitais darzeliais, neturite su kuo palyginti  mirksiukas.gif turetu visuose darzeliose vienuodai ruosti ir ugdyti vaikus, o pasiulymu tikrai turiu daug, bet su tokiuom 2 agresyviom mamom tikrai nemanau, kad verta kazka ir kalbeti, o darzeli su mielu noru pakeisciau, tik vat tikrai vieta sunku gauti tokio amziaus vaikui  mirksiukas.gif

beto kaip matote grupiu jungimas visgi ne laikinas dalykas  mirksiukas.gif  mato direktore, kad niekas nesireiskia, nepriestarauja ir toliau taip daro  doh.gif

kazkaip forume labai jau idomiai kiekvienas zodis traktuojamas, tikriausiai pagal savo buda, visos sprendzia, nes mano jau nora kazka daryti prieme kaip koki grasinima  tongue.gif

na cia tai jau prajuokinot biggrin.gif

as tikrai nesu agresyvi ir nesukalbama, o atvirksciai atvira naujovems ir pasiulymams rolleyes.gif atsiprasau, jei mano komentarai tokie pasirode blush2.gif

o kaip jus ir saket, tai tikrai kiekvienas komentarus traktuoja taip kaip jis supranta.
gal jums atrodo, kad as perdaug darzeli ginu, bet tiesiog kur jums problema, man tai nera problema, jus sureiksminat, o as atvirksciai stengiuosi nesureiksminti smile.gif
cia keliai ir issiskiria...

bet as visada palaikau geras idejas ir norus, jei jus is tiesu turite daug pasiulymu, tai tikrai busiu sukalbama mirksiukas.gif ir jei reikia, galiu padeti ir prisideti thumbup.gif

gal baigiam tas atakas ir susikoncentruojam ties tuo?... drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:08)
o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  mirksiukas.gif

o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia 4u.gif

Taigi, kad auklėtojos tik samdomos darbuotojos, kurios brangina darbo vietą.

Mano patirtis kitokia, šiam darželiui nelabai baisūs raštai, nes turi užtarėją ''auščiau''. Bet čia tik mano nuomonė, gal kitų patirtis kitokia. Šiam darželį tiktai diktatūrinis valdymas- kalbant apie grupių jungimus ir auklėtojų kaitas.

Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:08)
o jus is kur zinote, kad nekalbama? manau su aukletojom kalbeti neverta, jos gi tik vykdo nurodymus  mirksiukas.gif

veiksmingiausias butu veiksmas, jei butu parasytas prasymas su teveliu, bent jau keliais parasais ir pateikti pasiulymai/ pageidavimai (vadinkite kaip kas nori), direktorei, bet cia pamaciau, kad tik lankosi keli teveliai ir viskuo patenkinti, todel mano vienos kalbos mazai ka reiks, bet as bandau mirksiukas.gif

o patirtis rodo, kad kalbos i viena ausi ieina i kita iseina, o prasymas/ rastas daug ka reiskia 4u.gif

o tai ka jus bandote daryti?konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 03, 13:40)
Taigi, kad auklėtojos tik samdomos darbuotojos, kurios brangina darbo vietą.

Mano patirtis kitokia, šiam darželiui nelabai baisūs raštai, nes turi užtarėją ''auščiau''. Bet čia tik mano nuomonė, gal kitų patirtis kitokia. Šiam darželį tiktai diktatūrinis valdymas- kalbant apie grupių jungimus ir auklėtojų kaitas.

g.gif taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje mirksiukas.gif
rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti doh.gif matyt turi sioje temoje snipa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 13:37)
g.gif taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje  mirksiukas.gif
rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai  bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti doh.gif matyt turi sioje temoje snipa  biggrin.gif

snipo neturi, bet skaito foruma!
jis gi viesas, skaityt gali kas nori.
dar pernai kazka buvau forume nepatenkinta leptelejusi, tai per visuotini darzelio tevu susirinkima direktore neivardinant manes pasake, kad nera cia ko forumuose nesamones rasineti. ax.gif atpazino, kad cia as, nes buvau parase savo vaikus su vardais ir gimimo datom susirasiusi. doh.gif

betgi jei yra kokiu minciu galima per az susirasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 03 03, 11:37)
g.gif taip ir galvojau, na nieko, turesiu omenyje  mirksiukas.gif
rokinuke nenoriu cia rasyti, nes jau ir aukletojos su manim nenoriai  bendrauja, nieko is ju negalima suzinoti doh.gif matyt turi sioje temoje snipa  biggrin.gif

Cia snipa turbut turejo mane omeny,bet kaip rase forumas yra viesas skaito ir aukletojos ir pati direktore
Atsakyti
QUOTE(Daivuliukas @ 2010 03 03, 16:17)

dar pernai kazka buvau forume nepatenkinta leptelejusi, tai per visuotini darzelio tevu susirinkima direktore neivardinant manes pasake, kad nera cia ko forumuose nesamones rasineti.

Direktorės aukštas kultūros lygis mastau.gif
Atsakyti
ko taip tylu temukej? smile.gif
Atsakyti
Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų
Atsakyti
QUOTE(žilė @ 2010 04 06, 12:11)
Keista, kad taip igai nerandame apie ką pasikalbėti.Odarželyje vyksta įdomių dalykų

Labuka, Mamytes smile.gif

Idomu butu suzinot kaip ten gyvenimelis verda sitam lopsely - darzely 4u.gif
musu mazoji nenuorama jau nuo sio rudenelio keliaus i si darzeli ax.gif
Ka patartumet pradziai??
Aciu!!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žilė @ 2010 04 06, 12:11)

Kokių?
Atsakyti
Tikrai idomu, kokiu?
Atsakyti