Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 07, 19:56)
4u.gif laba vakara ataskaitos sios dienos a reik g.gif

Tai kas be ko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 07, 21:03)
Tai kas be ko bigsmile.gif

120 lt g.gif tik
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 07, 19:05)
120 lt g.gif tik

seis laikais ir tai labai gerai.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Nuotaika nekokia,bet stengiuosi iš paskutiniųjų laikytis smile.gif Matau, ne man vienai dabar sunku...Nieko,kaip nors išsikapanosim iš tos krizės,svarbiausia peržiemot,o paskui jau pavasaris,ir prekyba geresnė bus mirksiukas.gif Mano vyrelis irgi be darbo sėdi verysad.gif Tikiuosi neilgai....
Šiandien suprekiavau už 24 lt doh.gif Tikuosi,ryt seksis geriau smile.gif (kažkokia nesveika optimistė esu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 12 07, 21:06)
seis laikais ir tai labai gerai.

jo labai gerai kai paskaitau kitu apyvartas doh.gif siaubas jama
Atsakyti
QUOTE(ugne77 @ 2009 12 07, 20:43)
Na po 1 lt, kaži ar nupirksite kur nors nesiginčiju, nes tuoj užvers čia komentarais, kad ar tu žinai, ar tu matei, na kiek mačiau ir žiūrėjau, tai rūšiuotų daiktų kainikes nėra mažos, klaipėdoje 24lt už kg ir t.t.t

Jo geriau nesiginčyk,nes taip ir perkam dažniausiai po litą smile.gif Šiais laikais tie po 24 lt/kg neįkandami. mirksiukas.gif Jei jau urmu pardavinėji sakyk kg kaina ir vsio,bus aišku
Atsakyti
g.gif as tai vis rogintos talkoj laukiu ,bet niekaip nesulaukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(arijukas @ 2009 12 07, 21:01)
tai nusipirk palapine,ir nereikes stovus veziot. mes tai palapine mazdouk per kokios 7 min surinkam.

na reiks mastyt kazka ...
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 07, 21:05)
120 lt g.gif tik

Doviliuke nenervink kitų,ir nevyk Dievo medin. 120 tai ne 12
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 21:13)
Doviliuke nenervink kitų,ir nevyk Dievo medin. 120 tai ne 12

as nenervinu bet budavo pirmadieniu i geresniu pas mane mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 07, 21:12)
g.gif as tai vis rogintos talkoj laukiu ,bet niekaip nesulaukiu g.gif

lotuliukas.gif brangiai kainuos tau ta talka- kelionę iš Vilniaus į Kauną ir atgal tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 20:11)
Jo geriau nesiginčyk,nes taip ir perkam dažniausiai po litą  smile.gif Šiais laikais tie po 24 lt/kg neįkandami.  mirksiukas.gif Jei jau urmu pardavinėji sakyk kg kaina ir vsio,bus aišku

Aišku, , supratau, sekmės pirkimuose kaip sakoma, paieškose. Bet net aš mokėjau daugiau nei po litą, ir neteko matyti po tiek dar nieku ir niekad, bet matyt jūs čia jau asės, nes tai jūsų verslai, tad geriau nebekrepkite dėmesio į mano žinutes tiesiog biggrin.gif
Bėgu iš čia tongue.gif
Atsakyti