Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

na aš gana kukli, bet dabar tai nepasikukulinsiu smile.gif O kodėl jūsų vyrai nedirba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 07, 17:39)
sedejimas tuscias iki vakaro nuo pietu man naudos neduoda

tai ir mesk,jei jau ant nulio sėdi,kol minusan eit nepradėjai,toks būtų mano patarimas
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 17:48)
tai ir mesk,jei jau ant nulio sėdi,kol minusan eit nepradėjai,toks būtų mano patarimas

visai mest tai nesinori, nebent iki kokio vasario men.uzsidaryt. Bet dar tik apie tai svarstau, pasitarsiu su vyru ir kartu nuspresim. O jis nedirba kaip ir daugelis siuo metu, paprasciausiai negauna darbo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2009 12 07, 16:52)
visai mest tai nesinori, nebent iki kokio vasario men.uzsidaryt. Bet dar tik apie tai svarstau, pasitarsiu su vyru ir kartu nuspresim. O jis nedirba kaip ir daugelis siuo metu, paprasciausiai negauna darbo  verysad.gif

o jūs patalpas nuomosite užsidarę? Gal vertėtų vyrui čiupti prekes ir po turgus palakstyti, vis padėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 07, 17:54)
o jūs patalpas nuomosite užsidarę? Gal vertėtų vyrui čiupti prekes ir po turgus palakstyti, vis padėtų rolleyes.gif

Buvo tokiu minciu, nu ir apie tai pakalbet reikes. O nuoma tai mokesiu, bet as moku tik 80lt. tai nemanau kad nubiednesiu. O gal viskas susitvarkys, gal surizikuosiu , atsivesiu nauju prekyciu ir uzsidirbsiu sventem biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Rogrinta, jei patalpų gera kaina tai imk . Tavo ten vieta įdirbta ir prekyba gerai ėjosi, gaila būtų viską prarast . Su tom patalpom Vilniuj nelinksma, aš va vis ieškau ir internete ,ir po miesta valkiojuosi ir š... Arba labai brangu arba netinkamos. Tai vat, nelinksma ir man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nodo: 07 gruodžio 2009 - 16:26
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 07, 15:43)
biggrin.gif as is po vakar jau nieko nebenoriu,,atsiziurejau viskoooooooo..nuo sventiniu palaidiniu iki kailiu ir patalu lotuliukas.gif (kuriu nemaciau is vis) lotuliukas.gif

tai čia suprask, kad ir pas mane tipo Šlamštas visiškas, ar kaip, nesupratau jūsų komentraro šeip jau.
Šeip pa smane jokių kailių, ar patalų nėra ri nebuvo niekad, atvežė man draugai, kurie ten tuo užsiema viena siunta pasiprekiauti , rūšiuotus rūbelius, džinsai iš viso kai kurie su etiketėmis, nauji ir t.t.t
Nereikia pagal vienus apie kitus spręsti, kol nematėt kas yra. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 12 07, 17:47)
O kodėl jūsų vyrai nedirba? blush2.gif

kryyyyyzė biggrin.gif mūsų langų montavimo įmonė jau metai stovi,tai ir vyras nedirba

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 07, 17:59)
O nuoma tai mokesiu, bet as moku tik 80lt. tai nemanau kad nubiednesiu. O gal viskas susitvarkys, gal surizikuosiu , atsivesiu nauju prekyciu ir uzsidirbsiu sventem  biggrin.gif

tai jei tokia nuoma tai dirbk,juolab kad ar taip ar taip mokėsi blink.gif Aš galvojau apie tave,panašiai kaip ir apie save,sakau jei nuomai reik 1000 atiduot,o visai nesurenki,tai tikrai belieka tik užsidaryt. O jei gali mokėt nuomą tai manau tik pirmyn,dirbk toliau

QUOTE(ugne77 @ 2009 12 07, 19:11)
Nereikia pagal vienus apie kitus spręsti, kol nematėt kas yra.  cool.gif

Nu ką mačiau,neblogi rūbeliai,bet mes už tokias kainas juk nepirksim,suprask. Nemanau kad tu vnt. po 1 lt paleisi
Atsakyti
niu ka ir as jau po darbu gryzau... tai dabar galvoju kad visai siandien nevertejo eit i parduotuve vos 13lt per diena sukrapsciau... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 07, 20:10)
niu ka ir as jau po darbu gryzau... tai dabar galvoju kad visai siandien nevertejo eit i parduotuve vos 13lt per diena sukrapsciau... cry.gif

vaje ,nenusimink sen pirmadienis ...

o sakykit kas prekiauja savaitgaliais turgeliuose, kaip sekasi isiparduoti?kiek mazdaug suprekiaujat jei nepaslaptis? planuojam i aleksoto turgu sekmadieni daryti ispardavima kazi kaip ten einasi gal kas kokiu gandu turi ax.gif ?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifacka: 07 gruodžio 2009 - 18:17
Labas vakarėlis mergaitės biggrin.gif

Nu va pas mane tai permainų metas,radau gi aš patalpas kitas,centre,o mokėsiu beveik dvigubai pigiau,gal dar rytoj paprašysiu,kad dar truputį nuleistų nors ant žiemos. Kalbėjau su savo šeimininke,tai nereikės mokėti už mėnesį,prieš išeinant. Tai va nors lašiukas džiaugsmo širdy lotuliukas.gif thumbup.gif

Fifacka ar nusipirkai palapinę?

O tai dabar ir to mixo madoi nebus galima nusipirkti? Ar ir aš iš medžio iškritau doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 07, 19:18)
Labas vakarėlis mergaitės biggrin.gif

Nu va pas mane tai permainų metas,radau gi aš patalpas kitas,centre,o mokėsiu beveik dvigubai pigiau,gal dar rytoj paprašysiu,kad dar truputį nuleistų nors ant žiemos. Kalbėjau su savo šeimininke,tai nereikės mokėti už mėnesį,prieš išeinant. Tai va nors lašiukas džiaugsmo širdy lotuliukas.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif DŽiugu kai taip pasiseka , taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti