Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ecka @ 2009 12 08, 21:28)

kike imsi už nuomą, maž kada ir aš prastumčiau už gerą biggrin.gif

Tipo blogai rašom? Daug klaidų??? (sorry, neberašysiu, nes labai šian gera nuotaika baikoms, šiaušiu lovon blush2.gif  )
Papildyta:
na va unsure.gif

susitarsim tongue.gif

nea ne dėlto pati klaidu irgi pridarau, čia sakau kad nespėju skaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 23:18)
roginta klausima turiu tau g.gif kiek paciuzas ikainuot moteriskas g.gif

vaikiškas aš buvau įkainojus 15 lt. Tai manau, kaip merginos sakė, apie 20 lt. dėk

QUOTE(Erikutė @ 2009 12 08, 23:21)
Juokas juokais,o grįždama visą kelią vos nepraverkiau,vis galvoju,kaip išgyvent verysad.gif Ir ta trintis namie žiauriai nervina doh.gif

verysad.gif kaip aš tave suprantu console.gif

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 08, 23:29)
..skaitau rogrintos parasyma apie mokescius  6000 sumoket..gerai kad buvo is ko..dabar stebint situacija jau sunku nuspet butu ar bus daugumai is ko moket.

tai va.. dabar ir 1000 būtų didžiūūūlė suma unsure.gif
Atsakyti
g.gif ale kiek snipu pas mus
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 22:42)
lasiuk a tu su draudimu da uzsiemi g.gif

jo uzsiimu jau 4 metai..dabar jau anktea nusiunciau ant mano veiklos kad butu polisai daromi,nes i pazyma itraukta ir veikla
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 08, 23:53)
jo uzsiimu jau 4 metai..dabar jau anktea nusiunciau ant mano veiklos kad butu polisai daromi,nes i pazyma itraukta ir veikla

g.gif interesna kaip visur speji
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 23:55)
g.gif  interesna kaip visur speji

nes ir man siulo bet svarstau ar verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 22:57)
g.gif  interesna kaip visur speji
Papildyta:

nes ir man siulo bet svarstau ar verta g.gif

biggrin.gif uj cia juokai...jau sitiek metu skraidau viena visur,,klientai ir dabar dar negali priprast kad visur as viena lotuliukas.gif juk as ir fotografuoju cia o ne laisvu laiku,priimu nuotrauku uzsakymus is zmoniu,darau nuotraukas,neskaitant aptarnavimo klientu na albumo,remelio,ar seip kazka parduot,o dabar ir rubai dasidejo..tiesiog jau ipratinti zmones kad eile yra nesvarbu kur as buciau jei draudziu nevalia manes kalbint ir klausinet kitam,nes tada ujj as pikta bunu labai biggrin.gif ..as nevazineju po namus ir nesiulau draustis,sedziu darbe ir kas ateina tas,kas met zmoniu daugiau ir daugiau,man komisiniu pakanka savo malonumui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 09, 00:06)
biggrin.gif uj cia juokai...jau sitiek metu skraidau viena visur,,klientai ir dabar dar negali priprast kad visur as viena lotuliukas.gif juk as ir fotografuoju cia o ne laisvu laiku,priimu nuotrauku uzsakymus is zmoniu,darau nuotraukas,neskaitant aptarnavimo klientu  na albumo,remelio,ar seip kazka parduot,o dabar ir rubai dasidejo..tiesiog jau ipratinti zmones kad eile yra nesvarbu kur as buciau jei draudziu  nevalia manes kalbint ir klausinet kitam,nes tada ujj  as pikta bunu labai biggrin.gif ..as nevazineju po namus ir nesiulau draustis,sedziu darbe ir kas ateina tas,kas met zmoniu daugiau ir daugiau,man komisiniu pakanka savo malonumui biggrin.gif

seip ir as dirbus su draudimu.gal verta pabandyt g.gif
Atsakyti
gal kuri esat pirkusios is mados zaislu? idomu butu suzinot kg kaina ir ar apsimoka pabandyt nusipirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 08, 23:09)
gal kuri esat pirkusios is mados zaislu? idomu butu suzinot kg kaina ir ar apsimoka pabandyt nusipirkt? g.gif

kalbejausi su sandelininke apie juos yra po 10 lt beveik nauji ale maiso kaina iseina apie 400 lt...eina naaaaaa...kiti pigesni,taciau ji nepatare pirkt sako juos trasportuoja is sandelio i sandeli buna suluzusiu daug,ir seip slamstas..tad nerizikavau pirkt,aisku gal pasitaiko kazkam ir geri ale jei ne tada jau ne kas
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 09, 00:18)
kalbejausi su sandelininke apie juos  yra po 10 lt beveik nauji  ale maiso kaina iseina apie 400 lt...eina naaaaaa...kiti pigesni,taciau ji nepatare pirkt sako juos trasportuoja is sandelio i sandeli buna suluzusiu daug,ir seip slamstas..tad nerizikavau pirkt,aisku gal pasitaiko kazkam ir geri ale jei ne  tada jau ne kas

pas mane tonoj nemazai zaislu yra
Atsakyti
Nu ką,labanakčiukas smile.gif
Bandysiu ramiai užmigt. Praeitą naktį tai žiauriai neišsimiegojau, dirbau visą naktį, sapnavau,kad jau atsikrausčiau į parduotuvę ir rūbus kabinėjuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 08, 22:06)
as nevazineju po namus ir nesiulau draustis,sedziu darbe ir kas ateina tas,kas met zmoniu daugiau ir daugiau,man komisiniu pakanka savo malonumui biggrin.gif

o kokima draudime priklausai g.gif nes jau ir pati galvoju kažka imti nes neilšaikysiu šeimos tik iš rūbu ir papildomo darbo vadinas reikia dar vieno papildomo unsure.gif
Atsakyti