Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilite @ 2009 12 09, 00:26)
o kokima draudime priklausai  g.gif  nes jau ir pati galvoju kažka imti nes neilšaikysiu šeimos tik iš rūbu ir papildomo darbo vadinas reikia dar vieno papildomo  unsure.gif

man pzu siulo g.gif ir proc.neblogi mokami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 08 gruodžio 2009 - 22:29
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 08, 23:18)
kalbejausi su sandelininke apie juos  yra po 10 lt beveik nauji  ale maiso kaina iseina apie 400 lt...eina naaaaaa...kiti pigesni,taciau ji nepatare pirkt sako juos trasportuoja is sandelio i sandeli buna suluzusiu daug,ir seip slamstas..tad nerizikavau pirkt,aisku gal pasitaiko kazkam ir geri ale jei ne  tada jau ne kas

tai gal tada susilaikysiu nuo zaislu... nes pinigus biski ant mokesciu visokiu taupau, na jei but kokia 100lt kainave tai gal buciau ir pabandzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 22:28)
man pzu siulo g.gif ir proc.neblogi mokami g.gif

4u.gif reikia kažka galvoti , kažkada siulė atsisakiua o dabar galvoju aš jau ir po namus ***** palakstyčiau blush2.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 08, 22:31)
tai gal tada susilaikysiu nuo zaislu... nes pinigus biski ant mokesciu visokiu taupau, na jei but kokia 100lt kainave tai gal buciau ir pabandzius ax.gif

emilyte imė žaislus jos klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 09, 00:33)
4u.gif  reikia kažka galvoti , kažkada siulė atsisakiua o dabar galvoju aš jau ir po namus ***** palakstyčiau  blush2.gif
emilyte imė žaislus jos klausk  mirksiukas.gif

as issiunciau cv ir paskambino man g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 08, 22:35)
as issiunciau cv ir paskambino man g.gif

tai ir aš buvau išsiuntus cv ir man pasiūlė bet atsisakiau tada dabar sakiua reikės vėl siusti tik jau i kitas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 09, 00:38)
tai ir aš buvau išsiuntus cv ir man pasiūlė bet atsisakiau tada dabar sakiua reikės vėl siusti tik jau i kitas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas,as Gjensidige dirbu,niekur nieko nerasiau,paskambino ir kalbino dirbt,as atsisakiau sakydama jog cia ne mano nuosava imone,kad pradeciau savivaliaut,tada skambino mano direktoriui ir atsiklause ar leistu man uzsiimt tuo,is kur suzinojo as nzn.tad nuo to ir pradejau uzsiimt draudimais,po namus vazinet nebuciau sutikusi tikrai,nebe tas laikas kad vaziuot ir siulyt.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 08, 23:16)
Tai kaip tu manai kokios aš vietos ieškau ir kodėl jau pusę metų nerandu? Tik tarp gyvenamųjų namų ir šalia maisto parduotuvės,kur pastoviai žmonės zuja. Kur kitur su rūbais galima išsilaikyt?
Sunku tai padaryt. Tas uždarymas metus gali tęstis,o mokesčius vis tiek mokėčiau.

ir as skelbimus jau kasdien ziurineju... reikia begt is ten.... ir kaina didele nuomos... gal pasakyt seimininkei, kad uz nuoma skaiciuotu tuos pinigelius kur jau duoti uz paskutini menesi....ir but dar menesi ten.. g.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta mergaites 4u.gif
nu ir pripliurpet kol viska perskaiciau cool.gif tinginys ilindes blush2.gif vos is lovos islipau, apie darba net galvot nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 09, 10:31)
Laba ryta mergaites 4u.gif
nu ir pripliurpet kol viska perskaiciau cool.gif tinginys ilindes blush2.gif  vos is lovos islipau, apie darba net galvot nenoriu schmoll.gif

ir as tingiu.. dar kai lyja, tai visai is namu nesinori list.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 08, 23:31)

aš ėmiau po8 madoj, bet š schmoll.gif Atsiėmiau, bet + jokio schmoll.gif

Labas rytas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 08, 22:41)
*Kas tas D?  g.gif Durnius? Dinozauras?
**Gerai,kad laiku baigėt,būčiau pabėgus

***Eina sau koooks sekretorius tavo  blink.gif visų profesijų meistras  thumbup.gif
Nesierzink

*dieds, gali būti ir durnelis, du...as lotuliukas.gif
**tik nereikia čia mūsų gąsdinti, viena daugiau, viena mažiau irnesakyk.gif Vistiek parbėgtum, na kaip tu be mūsų flirt.gif lotuliukas.gif Kitą kartą junkis greičiau su protingom mintim, nebenusišnekėsim mirksiukas.gif
***jooooo, turiu tokį apdorotą, išdirbtą ir t.t., ką > moka nesakysiu, kad nervus jūsų tausočiau lotuliukas.gif (jei rimtai, aš nemėgstu gaminti, bet man ir neteko visada to daryti, gal išlepau g.gif Tikiuosi ans neateis perskaityti, nes apsivers aukštyn kojom dar viskas doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 09 gruodžio 2009 - 08:55
mergaites gal teko but pas bioenergetike kokia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 09 gruodžio 2009 - 09:01