Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(lasiukas @ 2009 12 05, 19:20)
ka konkreciau ?

Nu ta prasme ar apsimoka tokia sutarti pasirasyti,nes as dabar tokia esu pasirasius ir moku seiminkei,bet man nereikia tu moketi visokiu mokesciu. Gal dar ka zinote? Nu ta prasme ar apsimoka? Nu nemoku rastu issireiksti ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 05, 20:04)
Nu ta prasme ar apsimoka tokia sutarti pasirasyti,nes as dabar tokia esu pasirasius ir moku seiminkei,bet man nereikia tu moketi visokiu mokesciu. Gal dar ka zinote? Nu ta prasme ar apsimoka? Nu nemoku rastu issireiksti ko noriu.

g.gif kazi kokie mokesciai cia...cia juk tavo islaidos butu..va jai nereikia moket mokesciu seimininkei..ale dzin kam cia rupi kas..na as ir nuoma sumoku seip o sutartyje tik patarnavimai figuriuoja ir jie man i islaidas...o cia seimininkei neapsimoka tik rodyt viesai nes ji tures rodyt kaip gautas pajamas ir moket mokescius..tau jau cia vienodai sviest turi biggrin.gif
Atsakyti
laba vakareli visoms. mirksiukas.gif ziuriu lb aktualu klausima palietet.. ir man su ta nuoma reiktu patarimu. as tai pasirasius turiu sutarti paprasta kad man isnuomuoja patalpas uz nuoma ir komunalinius patarnavimus turiu iki menesio 25d.susimoket bet as paskui tai jokio popieruko neturiu jau kai susimoku ta nuoma ir komunalinius... tai kaip man dabar tam pajamu islaidu zurnale reiks zymeti ar negaliu as ju zymeti? unsure.gif

na ir prirasiau bet tikiuosi kad suprasit mano minti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 05 gruodžio 2009 - 19:38
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 20:36)
laba vakareli visoms.  mirksiukas.gif ziuriu lb aktualu klausima palietet.. ir man su ta nuoma reiktu patarimu. as tai pasirasius turiu sutarti paprasta kad man isnuomuoja patalpas uz nuoma ir komunalinius patarnavimus turiu iki menesio 25d.susimoket bet as paskui tai jokio popieruko neturiu jau kai susimoku ta nuoma ir komunalinius... tai kaip man dabar tam pajamu islaidu zurnale reiks zymeti ar negaliu as ju zymeti?  unsure.gif

na ir prirasiau bet tikiuosi kad suprasit mano minti biggrin.gif

jei nieko neturi aisku kad negali niekur traukt...
Atsakyti
4u.gif laba vakara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 05, 20:42)
jei nieko neturi aisku kad negali niekur traukt...

o tai ka reiktu turet kad galeciau nuoma i islaidas itraukt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 20:43)
4u.gif laba vakara verysad.gif

laba 4u.gif mirksiukas.gif seniai forume matyta jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 21:43)
o tai ka reiktu turet kad galeciau nuoma i islaidas itraukt? g.gif

as kadangi pervedu i saskaita uz nuoma tai ceki turiu mirksiukas.gif
Papildyta:
doh.gif as siand.tona purciau doh.gif pavargau juodai
Papildyta:
kojos i gera vieta lenda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 05 gruodžio 2009 - 19:47
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 20:46)
as kadangi pervedu i saskaita uz nuoma tai ceki turiu mirksiukas.gif
Papildyta:
doh.gif as siand.tona purciau doh.gif pavargau juodai

na na ir kas daugiau gero toj tonoj radai? biggrin.gif o tai jei as uz ta nuoma per banka pavedima padaryciau savininkei tai jau butu gerai? nes per interneta moket saskaitoj neturiu is ko pervest biggrin.gif
Atsakyti
nzn..bet ar pakanka cekio islaidoms atsiskaityt g.gif man israso nuomininkai kad uz patarnavimus sumokejau tiek ir tiek ple nepamenu kas ten gal pinigu gavimo orderi..ir as ji jau traukiu i islaidas..seip esu girdejusi kad kai kurie patys susikuria kazkoki sablona tipo imoka uz patarnavimus ir duoda pasirasyt seimininkui..taciau ir cia abejoju ar pateisinama..nes savininkas tures moket valstybei mokescius ir nemanau kad terliosis
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 21:50)
na na ir kas daugiau gero toj tonoj radai? biggrin.gif  o tai jei as uz ta nuoma per banka pavedima padaryciau savininkei tai jau butu gerai? nes per interneta moket saskaitoj neturiu is ko pervest biggrin.gif

tai taip juk matytusi kam ir uz ka pervedi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:51)
tai taip juk matytusi kam ir uz ka pervedi mirksiukas.gif

lobi radau mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif aisku kad gali jei sutiks savininkas,taciau tada jau mokesciai turetu ji griebt,nes jis nuomoja patalpas uz tai gauna pajamas kurios turi but apmokestinamos ir..tu nurodysi jis ne..tada metu gale deklaruojant mokesciai pasipils ir savininkui..nemanau kad jis sutiks taip
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 05, 21:53)
biggrin.gif aisku kad gali jei sutiks savininkas,taciau tada jau mokesciai turetu ji griebt,nes jis nuomoja patalpas uz tai gauna pajamas kurios turi but apmokestinamos ir..tu nurodysi jis ne..tada metu gale deklaruojant mokesciai pasipils ir savininkui..nemanau kad jis sutiks taip

o as net neklausiau savininku pas mane nuomos sutarty parasyta uz ka as moku .
Atsakyti