Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 20:53)
tai taip juk matytusi kam ir uz ka pervedi mirksiukas.gif
Papildyta:

lobi radau mirksiukas.gif

niu niu tai jau papasakok daugiau apie lobi? mirksiukas.gif

o del tos nuomos tai tada kazi ar nores savininke moket mokescius kad nuomuoja patalpas.... g.gif cia idomiai reiktu daugiau pasidomet g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 21:56)
niu niu tai jau papasakok daugiau apie lobi? mirksiukas.gif

o del tos nuomos tai tada kazi ar nores savininke moket mokescius kad nuomuoja patalpas.... g.gif cia idomiai reiktu daugiau pasidomet g.gif

zaislu radau daug,vaikisku batu superiniu,kaldru ,pagalviu ,kailiniu,striukiu,vaikisku rubu.pagalviu. g.gif ku da pamirsau g.gif
Papildyta:
sau odinius kaubojiskus batus pasilikau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 05 gruodžio 2009 - 19:59
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 05, 20:53)
biggrin.gif aisku kad gali jei sutiks savininkas,taciau tada jau mokesciai turetu ji griebt,nes jis nuomoja patalpas uz tai gauna pajamas kurios turi but apmokestinamos ir..tu nurodysi jis ne..tada metu gale deklaruojant mokesciai pasipils ir savininkui..nemanau kad jis sutiks taip

tai reiks savininkei pasiskambint ir pasiklaust tada, nes ji pati teisininke yra tai gal nusimano... biggrin.gif ji pradzioj man dar pati siule jai uz nuoma interetu pervest nuoma, bet kad pas mane toj saskaitoj pajamu neieina tai is kur as jai pervesiu bigsmile.gif nebent dabar galeciau per banka......
Atsakyti
na gal ir pakaks to..man sakau israse pinigu gavimo orderi,yra stampai parasai..tad jau as rami...o del cekiu ir man idomu nes vienur raso kad vienas negalioja cekis..o kai skambino i vln vmi sake galioja..va ir suprask kas kaip...sutarti irasyta del susidariusios ekonomines krizes nuomos mokestis nemokamas,nuomotojas isipareigoja sumoket uz patarnavimus tik,kadangi as nuomoju is firmos tad rami esu nes zinau kad legaliai viskas eina.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 22:01)
tai reiks savininkei pasiskambint ir pasiklaust tada, nes ji pati teisininke yra tai gal nusimano... biggrin.gif  ji pradzioj man dar pati siule jai uz nuoma interetu pervest nuoma, bet kad pas mane toj saskaitoj pajamu neieina tai is kur as jai pervesiu bigsmile.gif  nebent dabar galeciau per banka......

mano ir vyras ir nuomuojamu patalpu savininke teisininke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:00)
zaislu radau daug,vaikisku batu superiniu,kaldru ,pagalviu ,kailiniu,striukiu,vaikisku rubu.pagalviu. g.gif ku da pamirsau g.gif
Papildyta:
sau odinius kaubojiskus batus pasilikau thumbup.gif

kaip fainai kad tiek daug visko radai ir dar sau gerai kad isirinkai:mirksiukas: bet tai cia kai imi ta tona tai gali visko surasti panasiai kaip kad imtum nerusiuotus (originala) g.gif tai visus ir perziurejai gal kiek pirkai?
Atsakyti
doh.gif oj da rankinuku caramodnu radau g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 22:07)
kaip fainai kad tiek daug visko radai ir dar sau gerai kad isirinkai:mirksiukas: bet tai cia kai imi ta tona tai gali visko surasti panasiai kaip kad imtum nerusiuotus (originala) g.gif tai visus ir perziurejai gal kiek pirkai?

jo panasei da 200 kg neperziurejau.tai as ir emiau nerusiuotus mirksiukas.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif jei vaziuosit kuri imt tu po 25 cnt. tarkites kad pirmadienis butu tada jie nespeja isrankiot geresniu daiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:09)
doh.gif oj da rankinuku caramodnu radau g.gif
Papildyta:

jo panasei da 200 kg neperziurejau.tai as ir emiau nerusiuotus mirksiukas.gif

tai jau parduotuvej ivairaus asortimento prekiu turesi biggrin.gif
o tai kaip ten nerusiuoti gali but nes as kazkur girdejau kad ten jau vistiek buna perrinkta viskas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 22:12)
tai jau parduotuvej ivairaus asortimento prekiu turesi biggrin.gif
o tai kaip ten nerusiuoti gali but nes as kazkur girdejau kad ten jau vistiek buna perrinkta viskas... g.gif

vadinasi prastai girdejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:10)

mirksiukas.gif jei vaziuosit kuri imt tu po 25 cnt. tarkites kad pirmadienis butu tada jie nespeja isrankiot geresniu daiktu mirksiukas.gif

tai idomu kada jie vel tokiu tures po 25ct nes as planuoju po sekmadienio nuvaziuot pasiimt pora maisiuku to mixo ir del tonos pasitart bet kad nezinau kaip dar ja parsivest su kuo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:13)

tikriausia biggrin.gif tik kai kalbejau su sandelininke atsimenu kad sake jog po 25ct buna 50% ant 50% kokybe. o tu ar daug ismetei netinkamu daigtu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 22:16)
tai idomu kada jie vel tokiu tures po 25ct nes as planuoju po sekmadienio nuvaziuot pasiimt pora maisiuku to mixo ir del tonos pasitart bet kad nezinau kaip dar ja parsivest su kuo biggrin.gif

tai jie turi kazdien bet ten eile yra .kai nueisi pas kasininke moketis tai ir paklausk jos ir uzsirasyk i eile mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 05, 22:20)
Papildyta:

tikriausia biggrin.gif  tik kai kalbejau su sandelininke atsimenu kad sake jog po 25ct buna 50% ant 50% kokybe.  o tu ar daug ismetei netinkamu daigtu? ax.gif

nedaug tik apie 200 kg.ismeciau mirksiukas.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif reik man roginta pasikviest i talka lobio paieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 05, 21:13)

schmoll.gif ne prastai..cia jau pasigincyt galiu..nepamenu tu ar ne tu buvai kai as su drauge buvau humanoj..tai va..ta drauge jau ten etatine galima sakyt tapo biggrin.gif ir stai ka pasakojo...reikejo jai moketis i kasa..ir sandelininke ja tiesiai isvede per rusiavimo sandeli..ir ka..rubai kratomi is mazu maiseliu kaip ir perkame originala i didelius maisus..salia sake vienos babses spejo pamatyt aukle zinai kur buna ta prietaisiuka..jau spejus atsidet sau..tad tikrai nera taip kad gauna humana didelius maisus tu rubu sumestu bele kaip..gal ir neisrankioti ten jie dar taciau is originaliu maiseliu jau ispurtyti tai tikrai..placiau papasakosiu sios sav.eigoje,bandysim bisk cia giliau panardyt i tas gelmes biggrin.gif neregistruoja dbr iki nauju del pigiu situ po nauju skambintis reiks.
Atsakyti