Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 08:09)
As niekada nerizikuoju savo ir savo artimuju sveikata  schmoll.gif

ir nelabai supranti amniocentezes esmes rolleyes.gif
niekas nesakys tau jokiu procentu doh.gif pasakys,- taip,- yra arba nera genetines ligos. Atsakymas bus 99,99% patikimas, ty, yra mazhyte galimybe, kad kazhkur isivele klaida... meginiai buvo sumaishyti, laboratorijos darbuotojas uzhmigo ir pan.

Beje, Dauno sindroma turintiems neskauda ir jie nesikankina rolleyes.gif Daugelis puikiai prisitaiko gyvent visuomeneje. Kai gyvenom US, vyro darbo rubineje dirbo Dauno sindromu serganti mergina,- visada kaip saulute, visada puikios nuotaikos, kai pripratau,- ji visada kazhkaip priversdavo nusishypsot, shokio zhingsneliu ieshkodama paltu... unsure.gif nemoralizuoju... shiaip chia tik pamastymai...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 08, 11:00)

Beje, Dauno sindroma turintiems neskauda ir jie nesikankina  rolleyes.gif 

kazkurioj temoj jau rasiau...kad Dauno sindromas, is visu kurie yra, nera toks pikybinis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 12:50)
kazkurioj temoj jau rasiau...kad Dauno sindromas, is visu kurie yra, nera toks pikybinis....  ax.gif

Labas,
Ar ne per toli jūs čia nudiskutavot? mirksiukas.gif Ar tokie blogi lygšiolinių tyrimų rezultatai, kad jau kalba eina apie blogiausią? blink.gif
Ot galėsi pasijuokti iš savo baimių ir išgyvenimų, kai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 01 08, 12:03)

Ot galėsi pasijuokti iš savo baimių ir išgyvenimų, kai viskas bus gerai  4u.gif

Kad tavo zodziai... kaip noreciau kad taip ir butu, tikiu ta visa sirdimi, privalau tiketi, nes tikejimas daug ka gali padaryti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 01 08, 10:03)
Ar ne per toli jūs čia nudiskutavot?  mirksiukas.gif  Ar tokie blogi lygšiolinių tyrimų rezultatai, kad jau kalba eina apie blogiausią?  blink.gif
Ot galėsi pasijuokti iš savo baimių ir išgyvenimų, kai viskas bus gerai  4u.gif

duokdie...
bet, man rodosi, kiekviena eidama daryti genetiniu tyrimu pagalvoja ka darytu jei atsakymas vienoks ar kitoks. Ish esmes,- jei zinai, kad nedarysi aborto,- nelabai ir yra prasme genetiniams tyrimams.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 08, 12:16)
jei zinai, kad nedarysi aborto,- nelabai ir yra prasme genetiniams tyrimams.... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 proc. tiesa drinks_cheers.gif
Visiem dabar taip sakau cool.gif
Nes dazniausiai, kas tikrinasi "siaip" nori isitikinti, kad viskas yra gerai.... bet deja pradiniai atsakymai gali taip subalamutinti...kad nebus kada dziaugtis nestumu schmoll.gif O tik skambinsesi, registruosiesi... tirsiesi..lauksiu atsakymu...zliumbsi... ir galu gale...
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 11:23)
... bet deja pradiniai atsakymai gali taip subalamutinti...kad nebus kada dziaugtis nestumu  schmoll.gif O tik skambinsesi, registruosiesi... tirsiesi..lauksiu atsakymu...zliumbsi... ir galu gale...

....paaiškės, kad visos baimės be reikalo... To nuoširdžiausiai linkiu...
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 01 08, 12:40)
....paaiškės, kad visos baimės be reikalo... To nuoširdžiausiai linkiu...

...todel ir palikau daugtaski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 12:45)
...todel ir palikau daugtaski  4u.gif

ar apsisprendei kur darysies tolesnius tyrimus-kaune ar vilniuj?ir kada?kiek db tau tiksliai savaiciu?
as nutariau nebeskaityti jokios info,nes tik galva susuka,o kiekvienas atvejis visvien skirtingas.Visa ryta praleidau prie kompo rinkdama informacija doh.gif prisigasdinau,tai vel apsiraminau...zodziu lankysiuos tik sitoj temelej
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 14:26)
ar apsisprendei kur darysies tolesnius tyrimus-kaune ar vilniuj?ir kada?kiek db tau tiksliai savaiciu?
as nutariau nebeskaityti jokios info,nes tik galva susuka,o kiekvienas atvejis visvien skirtingas.Visa ryta praleidau prie kompo rinkdama informacija doh.gif prisigasdinau,tai vel apsiraminau...zodziu lankysiuos tik sitoj temelej

as jau beveik tris savaite stik ir darau kad skaitau, skaitau, skaitau.... jau pati suprantu, kad GANA. kad kiekvienos atvejis yra skirtingas... ir t.t bet vistiek vis landzioju per forumus doh.gif
man dabar lygiai 15 sav. Sausio 15 d, vaziuoju pas genetika Kaune, kuris tikrai kai man pasake sesele, tik sneka... net echoskopu neziuri schmoll.gif Poto uzregistruos pas gine, kuri jau paziures mane, tai bus apie 18-20 sav.... o poto jau spres ar reikia man vandenu tyrimo ar ne.
Cia tokia eiga, be pazystamu, nemokamai, ..... Sako, na kur jums skubet vandenu tyrimus darytis, o gal jums ishvis nereikes.... Juk cia ne siaip sau.

Man tokia eiga netinka schmoll.gif na kiek as galiu laukti? ????
Sako nutraukt nestuma galima iki 24 savaites blink.gif Nu bliamba , cia jau 6 menesiai blink.gif Mano kaimynka pagimde 6 menesiu vaika, kuris puikiai dabar svaikai gyvena rolleyes.gif

tai sausio 20 vaziuoju i vilniu (bus 16,5 sav) (mokamai i santariskes), kuri ne tik pakalbes bet iskarto paziures echoskopu, ir ishkarto uzsiregistruosiu vandenu tyrimui - mokamam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 08 sausio 2010 - 13:36
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 14:36)
as jau beveik tris savaite stik ir darau kad skaitau, skaitau, skaitau.... jau pati suprantu, kad GANA. kad kiekvienos atvejis yra skirtingas... ir t.t bet vistiek vis landzioju per forumus  doh.gif
man dabar lygiai 15 sav. Sausio 15 d, vaziuoju pas genetika Kaune, kuris tikrai kai man pasake sesele, tik sneka... net echoskopu neziuri  schmoll.gif Poto uzregistruos pas gine, kuri jau paziures mane, tai bus apie 18-20 sav.... o poto jau spres ar reikia man vandenu tyrimo ar ne.
Cia tokia eiga, be pazystamu, nemokamai, ..... Sako, na kur jums skubet vandenu tyrimus darytis, o gal jums ishvis nereikes.... Juk cia ne siaip sau.
Man tokia eiga netinka  schmoll.gif na kiek as galiu laukti? ????
Sako nutraukt nestuma galima iki 24 savaites  blink.gif Nu bliamba , cia jau 6 menesiai  blink.gif Mano kaimynka pagimde 6 menesiu vaika, kuris puikiai dabar svaikai gyvena  rolleyes.gif

tai sausio 20 vaziuoju i vilniu (bus 16,5 sav) (mokamai i santariskes), kuri ne tik pakalbes bet iskarto paziures echoskopu, ir ishkarto uzsiregistruosiu vandenu tyrimui - mokamam.

ziauru,kodel negali isskirtinais atvejais be eiles priimti??o i Vilniu anksciau irgi neiseina vaziuoti?
Man tai cia ligoninej is karto klause ka noriu toliau daryt,sakau-amneosenteze.nuejo ir uzrase uz 2 savaiciu,net nesiule kraujo tyrimo pries tai..
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 14:43)
*ziauru,kodel negali isskirtinais atvejais be eiles priimti??

**o i Vilniu anksciau irgi neiseina vaziuoti?

* o koks pas mane isskirtinis atvejis?
Cia man jis iskirtinis, mano seimai... Sesele pakalause, kiek man metu? Kai ishgirdo kad 26, tai sako....aj.... tai vos ne nieko skubaus....o kad rauksle 4mm, tai sako, gal blogai pamatavo.
Na taip...as galiu taip save raminti, bet ne med. darbuotojas... ir ko vardant? Tik to kad apraminti mane? vargu.... kad ikalbeti, kad gal visu tolimesniu tyrimu man nereikes...
O siaip paaiskino, kad dar darys man Prisca II ir t.t. , o tik poto spres ar siusti vandenu (reiskias gali ir nenussiusti), tai mano pleraiminariais skaiciavimais, vandenys man padarys tik apie 20 sav + atsakymas doh.gif ..... kai paklausiau, ar spesiu suzinot atsakyma iki to laiko, kol dar bus galima kazka padaryti? Tai ishgirdau.... tai aisku...jei ka pagreitinsim viska..
tai reiskias galima pagreitinti? tai kodel dabar to negalima padaryti? g.gif Ar cia buvo uzuomina - del vokelio..... cool.gif
Kodel KMUK iki 18 sav. neinformatyvu darytis vandenys, o Vilniuj informatyvu? g.gif

** Man gerai vaziuot ten 20 sausio, nes busiu po konsultacijos Kaune. Beto pusantros savaites liko... netiek daug laukti...paliginus....

matai tau net nesiule kraujo, as irgi jau kiek perskaiciau, kad tuo krauju pasitiket - saves negerbt schmoll.gif bet kur tau.... aisku , kiek kraujo tyrimas kainuoja , na 150 lt...o kiek vandenu? 1300 lt. tai kai eini nemokamai, juk bando sutaupyti iki paskutiniu....o gal nereikes....

Susinervinau nerealiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 08 sausio 2010 - 15:21