QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 15:14)
O siaip paaiskino, kad dar darys man Prisca II ir t.t. , o tik poto spres ar siusti vandenu (reiskias gali ir nenussiusti), tai mano pleraiminariais skaiciavimais, vandenys man padarys tik apie 20 sav + atsakymas
..... kai paklausiau, ar spesiu suzinot atsakyma iki to laiko, kol dar bus galima kazka padaryti? Tai ishgirdau.... tai aisku...jei ka pagreitinsim viska..
tai reiskias galima pagreitinti? tai kodel dabar to negalima padaryti?
Ar cia buvo uzuomina - del vokelio.....
.....
matai tau net nesiule kraujo, as irgi jau kiek perskaiciau, kad tuo krauju pasitiket - saves negerbt
bet kur tau.... aisku , kiek kraujo tyrimas kainuoja , na 150 lt...o kiek vandenu? 1300 lt. tai kai eini nemokamai, juk bando sutaupyti iki paskutiniu....o gal nereikes....

tai reiskias galima pagreitinti? tai kodel dabar to negalima padaryti?

.....
matai tau net nesiule kraujo, as irgi jau kiek perskaiciau, kad tuo krauju pasitiket - saves negerbt

Visų pirma dėl vokelio... Nieko ten (pas ta genetiką) nereikia, tikrai... O "pagreitinti", reiškia tai, kad jei ir PRISCA II (atsakymas po savaitės ateina) parodys didelę riziką, tuomet tuoj pat (o ne 20sav.) siųs vandenų tyrimui... Juk vandenų tyrimas priskiriamas invaziniams ir tikrai ne visos jį darosi, net ir nesant idealiems kraujo tyrimams...
Bet jei jau nusprendei net ir po gero PRISCA II darytis vandenų tyrimą, tuomet, aišku, kam tą kraujo tyrimą daryti...