Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 15:14)
O siaip paaiskino, kad dar darys man Prisca II ir t.t. , o tik poto spres ar siusti vandenu (reiskias gali ir nenussiusti), tai mano pleraiminariais skaiciavimais, vandenys man padarys tik apie 20 sav + atsakymas  doh.gif ..... kai paklausiau, ar spesiu suzinot atsakyma iki to laiko, kol dar bus galima kazka padaryti? Tai ishgirdau.... tai aisku...jei ka pagreitinsim viska..
tai reiskias galima pagreitinti? tai kodel dabar to negalima padaryti?  g.gif Ar cia buvo uzuomina - del vokelio..... cool.gif
.....
matai tau net nesiule kraujo, as irgi jau kiek perskaiciau, kad tuo krauju pasitiket - saves negerbt  schmoll.gif bet kur tau.... aisku , kiek kraujo tyrimas kainuoja , na 150 lt...o kiek vandenu? 1300 lt. tai kai eini nemokamai, juk bando sutaupyti iki paskutiniu....o gal nereikes....

Visų pirma dėl vokelio... Nieko ten (pas ta genetiką) nereikia, tikrai... O "pagreitinti", reiškia tai, kad jei ir PRISCA II (atsakymas po savaitės ateina) parodys didelę riziką, tuomet tuoj pat (o ne 20sav.) siųs vandenų tyrimui... Juk vandenų tyrimas priskiriamas invaziniams ir tikrai ne visos jį darosi, net ir nesant idealiems kraujo tyrimams...

Bet jei jau nusprendei net ir po gero PRISCA II darytis vandenų tyrimą, tuomet, aišku, kam tą kraujo tyrimą daryti...
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 12:43)
Man tai cia ligoninej is karto klause ka noriu toliau daryt,sakau-amneosenteze.nuejo ir uzrase uz 2 savaiciu,net nesiule kraujo tyrimo pries tai..

pastebejau, uzhsienyj nesivargina su tais kraujo tyrimais,- kazhkaip laiko juos mazhai patikimais g.gif

QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 14:14)
* o koks pas mane isskirtinis atvejis?

tavo ir kaklo raukshle, i PRISCA I skaichiukai nelabai grazhus.... unsure.gif
bet, zhinai, faina, kaj jie taip pesimistishkai ir letai reaguoja ir nieko baisaus nemato,- reishkia,- tokie skaichiai ju praktikoje- nieko baisaus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as siandien varciau savo praeito nestumo popierius,lyginau matavimus su dabartiniais.Na ,kad save panervuot,turbut,nes naudos is to mazai doh.gif .Tai pamaciau ,kad 15 savaite kai man dare skana,sprando rauksle buvo 7,4mm doh.gif doh.gif bet tada as nieko nesupratau ka tai reiskia...vargsas vaikelis,mano angeliukas
Atsakyti
QUOTE(agnecija @ 2010 01 08, 16:38)
Vistiek nesuprantu kaip galima bijoti gimdymo, kad ir keik buvau prisiskaiciusi tai gimdymo visai nebijojau, o sakau kai pradejau pernesioti, bet koks skausmelis man laime didziausia buvo, nes galvodavau kad prasideda. Ir ko as tik nedariau kad tik greiciau man prasidetu viskas smile.gif)

O dar pamenu skambinu gydytojai ir sakau pernesioju nu nieko nesigauna, neprasidea ir viskas, sako pirmadieni guldysim, bet dar savaitgalis ant nosies tai prasom, isplauk langus, sutvarkyk visus namus, ikalk 10 g gero viskio ir pasimylek su vyru, garantuotai prasides biggrin.gif

QUOTE(uups @ 2010 01 08, 21:05)

*tavo ir kaklo raukshle, i PRISCA I skaichiukai nelabai grazhus.... unsure.gif

**- reishkia,- tokie skaichiai ju praktikoje- nieko baisaus bigsmile.gif  thumbup.gif

*tai taip...... taciau kai ishgirdo, kad man 26 tai ir prasidejo.......
Jei pasakyciau, kad man 40, esu pijoke, ir vyras mano narkomanas, tada jauciu greiciau suktusi...
Nes nesuprantu apie ka su manim kalbetis genetikui be tyrimu? Nei vyras nei as negeriam, nerukom, darbai nekenksmingi, giminej apsigimimu nera, man 26.... antras vaikas.... tiesiog sveikatos isikunijimas dry.gif Ir sito pokalbio as turejau laukti 2 savaites? Kodel apie tai pakalbeti nebuvo galima 13 sav? g.gif Aj nu vienzo...

Jau nusprendem su vyru, vaziuojam i Vilniu - darom vandenys. Jei blogai, tai blogai... Jei gerai, tada ramiai eisiu per KMUK i visus pokalbius ax.gif Siaip idomumo delej, patirties labui........ Ir paliginsiu, kaip yra daroma uz pinigus, ir kaip yra daroma nemokamai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 21:17)
Tai pamaciau ,kad 15 savaite kai man dare skana,sprando rauksle buvo 7,4mm doh.gif  doh.gif

Nu va matai, elementarus skanas 15 sav., o cia...net skano nedaro... tai savo ginei pasakiau, tai sako atvarysi i Kauna, uzlek pas mane, nors ta rauksle paziuresiu...ar isnyko ji ar ne.... Ir tada jau bus aiskiau......
Reikia tik noro, ir normalaus zmogiskomu 4u.gif

AXTA, matai tada buvo 7.2, cia tikrai daug... O dabar pas tave 3.2.... tai gi mirksiukas.gif Vilties tikrai daugiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 08 sausio 2010 - 20:59
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 22:17)
as siandien varciau savo praeito nestumo popierius,lyginau matavimus su dabartiniais.Na ,kad save panervuot,turbut,nes naudos is to mazai doh.gif .Tai pamaciau ,kad 15 savaite kai man dare skana,sprando rauksle buvo 7,4mm doh.gif  doh.gif bet tada as nieko nesupratau ka tai reiskia...vargsas vaikelis,mano angeliukas

Labas 4u.gif
Nežinau tavo istorijos, kodėl tu daraisi tyrimus. Ar kažkia didelė rizika yra? Jei su pirmu buvo blogai, ar tikrai ir su antru vėl gali būti blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2010 01 08, 22:24)
Labas  4u.gif
Nežinau tavo istorijos, kodėl tu daraisi tyrimus. Ar kažkia didelė rizika yra? Jei su pirmu buvo blogai, ar tikrai ir su antru vėl gali būti blogai?  g.gif

nezinau verysad.gif ir as galvojau ,kad negali buti blogai,jei karta jau taip nutiko,bet pasirodo nemaza rizika vel yra..mano istorija yra ir sitoj gen tyrimu temelej ir praeitoj.
Atsakyti
As kai nezinojau jog esu nestuke.gif , naudojau kai kuriuos vaistus, nes dar man pasirodo kad prie nestumo buvo ir cista..tai daktare siule pasidaryti ta genetini tyrima, tai kita savaite esiu na kaip ir 12 savaite bus kaip nestume esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 22:45)
nezinau verysad.gif ir as galvojau ,kad negali buti blogai,jei karta jau taip nutiko,bet pasirodo nemaza rizika vel yra..

gaila, kad nerodai kiek sav. tau dabar? Parasyk karta, poto prisiminsiu, kiek pamenu tau siek tiek maziau nei man.
Turim buti stiprios,.... beto nepamirsk, pas mane skaiciukai kur kas liudnesni unsure.gif
nenukabink nosies anksciau laiko....... Jau isikaliau sau i galva, kad tai tik tikimybe 4u.gif
Todel kaip ishsigelbejimo laukiu vandenu tyrimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 23:05)
gaila, kad nerodai kiek sav. tau dabar? Parasyk karta, poto prisiminsiu, kiek pamenu tau siek tiek maziau nei man.
Turim buti stiprios,.... beto nepamirsk, pas mane skaiciukai kur kas liudnesni  unsure.gif
nenukabink nosies anksciau laiko....... Jau isikaliau sau i galva, kad tai tik tikimybe  4u.gif
Todel kaip ishsigelbejimo laukiu vandenu tyrimo  cool.gif

as neturiu pasidarius liniuotes.sakiau visiems pranesiu,prisijungsiu prie kokiu nestukiu burio jau po echo(LIEPINUKU namucius,kur ir tu esi skaitau beveik nuo pradziu),bet kadangi db vel tokia neaiski situacija,tai sakiau luktelsiu.man db 13sav ir 3d pagal mm,pagal echo butu 6d daugiau(nezinau ka reiskia kad neatitinka pagal mm) g.gif zodziu kai man darys amnio man bus lygiai 15s pagal mm.
tikrai nepamirstu tavo skaiciuku friends.gif turi but pas mus viskas OK!!!!!
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 01 08, 23:18)
tikrai nepamirstu tavo skaiciuku friends.gif turi but pas mus viskas OK!!!!!

turi but 4u.gif PRIVALO 4u.gif
friends.gif

Tai panasiai ir man ims vandenys, po 2 savaiciu turbut...kai jau bus 17, nes anksciau nepateksiu.... Ot bus itemptas momentas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 08 sausio 2010 - 22:22
QUOTE(Susapnuota @ 2010 01 08, 23:21)
turi but  4u.gif PRIVALO  4u.gif
friends.gif

Tai panasiai ir man ims vandenys, po 2 savaiciu turbut...kai jau bus 17, nes anksciau nepateksiu.... Ot bus itemptas momentas  doh.gif

iki siol baisiausias mano gyvenimo momentas ,kai atvazeves manes parsivezti vyras pasake masinoj tyrimu rezultatus doh.gif
man tada tyrima dare pirmadieni ,megini siunte i anglija ir pasake ,kad atsakymas bus ketvirt arba penkt.na kai ketv niekas nepaskambino(buvom susitare su daktaru ,kad skambins vyrui i mob)jau visai nusiraminau,penkt darbe net puse velnio nuotaika buvo doh.gif .mv paskambino 8 ryte ir pranese ta baisia zinia.bet jis man nepasake iki man vakaro,ryte rasinejo grazias zinutes..o paskui man numire telefonas,galvoju,kaip gerai,nes neisvaizdavau kaip blogus rezultatus buciau priemus darbe..ai nesiplesiu.niekam nelinkiu to isgyvent.
Atsakyti