Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Sveikos 4u.gif As irgi dariausi genetinius tyrimus, del amziaus. Prisiskaiciau, prisigasdinau cia, o rezultate nuejau, atliko echoskopija, pasake, kad viskas gerai, kraujo rezultatu laukiau pora dienu, bet vos nepamirsau paskambinti liepta diena, nes buvau tikra, kad bus viskas ir taip gerai. Taip ir buvo, viskas gerai bigsmile.gif Tai ir pamasciau, kad neverta jaudintis anksciau laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2009 12 17, 13:47)
Sveikos  4u.gif  As irgi dariausi genetinius tyrimus, del amziaus. Prisiskaiciau, prisigasdinau cia, o rezultate nuejau, atliko echoskopija, pasake, kad viskas gerai, kraujo rezultatu laukiau pora dienu, bet vos nepamirsau paskambinti liepta diena, nes buvau tikra, kad bus viskas ir taip gerai. Taip ir buvo, viskas gerai  bigsmile.gif Tai ir pamasciau, kad neverta jaudintis anksciau laiko  4u.gif

Labukas
Ir mano tokios nuotaikos, nors tik rytoj einu echoskopo. 4u.gif Jei ir kraujas parodys gerus rezultatus, tai toliau nesitirsiu. Tikiuosi, kad viskas bus gerai. drinks_cheers.gif Jei
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žinote apie Prisca I tyrimų patikimumą, kai echoskopija darė privačiai, bet matavo tik sprando raukšlę, o ir tai man pasirodė, kad 2 mm parašė iš "lubų". Prisca I rezultatai pagal mano amžių buvo labai geri, bet ar man nusiraminti dėl tyrimo patikimumo? Dabar man 17 savaičių, svarstau, ar dėl šventos ramybės darytis dar Prisca II?
Labai prašau Jūsų nuomonių.
Atsakyti
as dariausi tyrimus del sventos ramybes. kraujas parode padidinta rizika. ryzomes tirti vaisiaus vandenis. suzinojom, kad viskas gerai, kad 100proc bus berniukas...
jei kazkam kazkas idomu-rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2009 12 15, 14:16)
Susižinojau situaciją: Klaipėdoje mokamus padarė ligoninės valdžios įsakymu. Krizė.... Po Naujų Klp gali visai panaikinti genetinius - trūkumas lėšų.
Kitose ligininėse bus taip, kaip valdžia nuspręs. Kol kas kas Kaune ir Vilniuje nemokami.

nu va, sakiau, kad del krizes Klaipedos universitetinej ligoninej 1/3 genetiniu tyrimu mokami, o Vilniuje, Kaune dar nereikia moketi, idomu, ar ilgai Kaune-Vilniuje genetiniai tyrimai bus nemokami? o Klaipedoje jei nuo 2010 panaikins nemokamus genetinius tyrimus, ta dauguma mama vaziuos i Kauna turbut, kaip kad anksciau budavo, kai Klaipeda dar visai netyre. jo....
Atsakyti
As irgi po visu tyrimu biggrin.gif is viskas gerai thumbup.gif 4u.gif wub.gif nestuke.gif !!! beto zinom kad laukiames berniuko wub.gif
Su siuntimu tyrimai visiskai nekainavo, tiesiog atsidekojau gyditojai uz tai kad per savaite prieme Santariskese. (truputi priesisotres) - prisca II rode didele rizika 1 :50 , tai ziauiriai supanikavau, nors viduje tikrai tikejau kad viskas ok blush2.gif
tai savaite laukimo buvo kosmariska unsure.gif , bet jau po echo buvo ramu, nes mate kad viskas kuo puikiausiai, ir mes matem ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasidariau echo, tai parodė kad viskas labai gerai. Sprando raukšlytė - 1,7. Visa kita taip pat viskas gerai, nesimato jokių problemų. Vaikiukas labai judrus, todėl ginė jį galėjo gerai apžiūrėti. Be to didesnis, nei reikia lotuliukas.gif
Įdomiausia tai, kad mano "mioma", dėl kurios buvau prigąsdinta, staiga pasidarė labai mažutė ir iš viso gali būti ne jokia "mioma", o gali būti endometriozės židinio užuomazga, kas tikrai netrukdys nėstumui. Žinoma, reikės pribaigti šitą klausimą vėliau.
Žodžiu, nusiraminau ax.gif Beliko kraujo tyrimuką pasidaryti ir jei jis nieko blogo neparodys, toliau nesitirsiu smile.gif
Nusiteikite geriausiam ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Robi, sveikinu, sulaukus gerų žinių thumbup.gif
Aš trečiadienį taip pat buvau pas genetikus, darė echoskopiją, išnagrinėjo visus vaikučio organiukus, pasakė lytį. Gydytoja nematė nieko blogo, pagal echo viskas puiku. Tada pridaviau kraujo tyrimus ir šiandien skambinau klausti rezultatų. Rezultatai geri - dauno sindromui rizika 1:2500, o edvardso sindromui ir nervinio vamzdelio defektams sakė irgi nėra padidintos rizikos, net neįvardino skaičiukais. Taip kad esu be galo laiminga. Dabar reikės nuvykti kontrolei, kai bus 26 - 28 savaitės.
Aleesa, kiek Jums savaitėlių?
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2009 12 18, 20:41)
Robi, sveikinu, sulaukus gerų žinių thumbup.gif
Aš trečiadienį taip pat buvau pas genetikus, darė echoskopiją, išnagrinėjo visus vaikučio organiukus, pasakė lytį. Gydytoja nematė nieko blogo, pagal echo viskas puiku. Tada pridaviau kraujo tyrimus ir šiandien skambinau  klausti rezultatų. Rezultatai geri - dauno sindromui rizika 1:2500, o edvardso sindromui ir nervinio vamzdelio defektams sakė irgi nėra padidintos rizikos, net neįvardino skaičiukais. Taip kad esu be galo laiminga. Dabar reikės nuvykti kontrolei, kai bus 26 - 28 savaitės.
Aleesa, kiek Jums savaitėlių?

Dėkui už sveikinimus. Žiūrėsim, kas toliau bus smile.gif
O kada ir kaip tau nustatė vaikiuko lytį? Kažkaip ankstokai? blush2.gif
Man sakė, kad ateik 18 sav. ir jau pasakys blush2.gif

Esam su vyru susilažinę dėl lyties, tai noriu lamėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robi: 18 gruodžio 2009 - 19:01
QUOTE(Robi @ 2009 12 18, 18:58)
Dėkui už sveikinimus. Žiūrėsim, kas toliau bus  smile.gif
O kada ir kaip tau nustatė vaikiuko lytį? Kažkaip ankstokai?  blush2.gif
Man sakė, kad ateik 18 sav. ir jau pasakys  blush2.gif

Trečiadienį echoskopijos metu. Man dar nesitiki, bet gydytoja buvo tokia tikra ir net parašė kortelėje lytį, tai net nežinau...
Na rodė ir man, bet dar bijau tikėti wub.gif
Papildyta:
Sakė "vyriškų atributų nėra, matosi du brukšniukai, kurie yra lytinės lūpytės, tipinė mergytė..." Čia gydytojos žodžiai.
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2009 12 18, 21:03)
Sakė "vyriškų atributų nėra, matosi du brukšniukai, kurie yra lytinės lūpytės, tipinė mergytė..." Čia gydytojos žodžiai.

Nu va smile.gif smile.gif smile.gif Kaip faina. Čia 15-oj savaitėj pamatė?
Atsakyti
QUOTE(Robi @ 2009 12 18, 19:06)
Nu va  smile.gif  smile.gif  smile.gif Kaip faina. Čia 15-oj savaitėj pamatė?

Aha, pagal mėnesines buvo lygiai 15 savaičių, pagal echo 15 sav. ir 4 dienos.
Atsakyti