Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Aš noriu, kad žydėtų, o vaikučius iki žydėjimo reikia auginti 2-3 m doh.gif labai jau ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 07, 19:14)
Jie būna prilipę prie didžiojo svogūno.

Aš tai juos suberiu į svogūnų lysvės vidurį blush2.gif niekam nesimaišo atrodo ir greičiau užauga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 01 07, 20:26)
Bet jūs man pasakykit kaip ir kur sėti, kad  vaikučiai nepasimestų tarp žolių?

aš vaikiukus sodinu tarp motininių svogūnų, tai nesusimaišo. Žinau kur kads auga smile.gif
Atsakyti
Tikrai puiki mintis auginti tarp motininių.Kaip anksčiau nesusipratau tongue.gif Ar vaikučius imat dižiuosius ar visus kokie tik yra.Yra tokių mažučių regis kaip sėklytės,sutokiais trūktų kantrybė man žaisti.
Atsakyti
Otai nereikia ju nukrapstyti nuo svoguno su visom zievem, nes as tai viska nukrapsciau .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 01 08, 16:06)
Ar vaikučius imat dižiuosius ar visus kokie tik yra.Yra tokių mažučių regis kaip sėklytės,sutokiais trūktų kantrybė man žaisti.

Aš visus sodinu. Pas mane mažiausi, kaip pipirai.
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2010 01 08, 16:09)
Otai nereikia ju nukrapstyti nuo svoguno su visom zievem, nes as tai viska nukrapsciau .... g.gif

Žievės nekrapštau, nes ji kaip apsauga nuo perdžiūvimo. Nebent pavasarį, jeigu būna labai atsilupusi ir lengvai nusiima.
Atsakyti
Aš tai turiu stiprų mičiūrininką pagalbininką, kuris man sumaišo gumbelius, tai dabar turiu džiaugtis mišiniu ax.gif tai spalvų nelabai stengiuos ir atskirt cool.gif Man tai labiau skinama gelė merkimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 09, 10:55)
Aš tai turiu stiprų mičiūrininką pagalbininką, kuris man sumaišo gumbelius, tai dabar turiu džiaugtis mišiniu ax.gif  tai spalvų nelabai stengiuos ir atskirt cool.gif Man tai labiau skinama gelė merkimui ax.gif

Tai gerai, floristas auga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 09, 10:55)
Aš tai turiu stiprų mičiūrininką pagalbininką, kuris man sumaišo gumbelius,

Oi bigsmile.gif pas mane sūnus auga (dabar 9 mėn), neįsivaizduoju kas liks pavasarį ir vasarą iš mano gėlynų blink.gif pats bėgiojimas bus. Reikės ir man iš paskos. gal kg lengviau nukris, ach blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 09, 12:48)
Tai gerai, floristas auga  lotuliukas.gif

Mes tai juokiamės kad Petruškevičiui pamaina, nes jis labiau derinimu užsiima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2010 01 09, 19:45)
Mes tai juokiamės kad Petruškevičiui pamaina, nes jis labiau derinimu užsiima doh.gif

maniškis ir labai derina, net kasdieninius drabužius susiderina smile.gif nieko neina nupirkti be jo doh.gif
Atsakyti
Manasis visur grožio ieško doh.gif
Atsakyti