Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Peledžiuke1, aš galvoju, kad reikėtų su Previkuru nupurkšti, nes jūsų kardeliai serga.
Atsakyti
O manieji tai issivarte i skirtingas puses unsure.gif Nezinau kaip juos paristi, kad grazu butu...
Atsakyti
Kokie gražūs visų kardeliai. thumbup.gif Manieji dar nepražydo, bet lapai kažkokie kaip miltini net nesuprantu kas jiems yra.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 25, 13:29)
Dar keletas  ax.gif

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jediara, koks grožis. smile.gif Kokios nuostabios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Aš jų pepurškiau ir tręšiau taip, kaip ir visas gėles. Pernai tokia pati bėda buvo, bet galvojau, kad ne kardelių metai. Mat, viena pažįstama, uoli kardelių augintoja, irgi skundėsi, kad kardelių neturės. Bet antri ne kardelių metai schmoll.gif - čia kažkas ne taip! Ačiū už patarimus. Bandysiu purkšti, gal dar kitus išgelbėsiu.
Atsakyti
smile.gif radau priežastį, dėl ko mano kardelių žiedai susisukę. Praskleidusi žiedyno pumpurus, pamačiau mažus, kaip pusė aguonos grūdelio, pailgus, juodus vabaliukus. Galbūt jie ir naikina mano gražuoles. Nupurškiau "Actara", jei padės, tai parašysiu. Gal ir kitos supermamos turi panašių bėdų mirksiukas.gif
Atsakyti
Keletas žiedų per pačius karščius.Auga itin sparčiai,tai be pririšimo neapsiėjau-būtų kreivi,šleivi.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Keletas žiedų per pačius karščius.Auga itin sparčiai,tai be pririšimo neapsiėjau-būtų kreivi,šleivi.

labai grazus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Kai kurių kardelių gal ir turėsiu po keletą svogūnėlių ax.gif

Gražūs Jūsų kardeliai wub.gif
Atsakyti
Lekantas

Nuostabus ziedai, ypac patiko treca spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekantas @ 2010 07 26, 22:06)

thumbup.gif
Pirmutinis-man labai panašus į lietuvio selekcininko Antano (pavardės neprisimenu blush2.gif ) kardelį bigsmile.gif
Atsakyti
Lekantai, labai gražūs kardeliai, o ypač pirmasis smile.gif
Atsakyti