Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

as rytoj ryte atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
na, va..jau gavau savaji lanka..susideda is 8 daliu...sweria1.7kg., o koks jis didelis, galvoju, gal isimti kokia viena dali, g.gif bandziau sukti..oho, krenta is karto doh.gif
Atsakyti
jei galima as irgi rytoj atsiusiu blush2.gif Siandien baisiai nesveika diena turejau,tai pilvas ganetinai didelis blush2.gif rytoj ryte tikiuosi mazesnis bus,gtai ir pasimatuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas,
dar negavau 2 nariu duomenuku tad pirmoji lentele bus anksciausiai antradieni 4u.gif
Atsakyti
na, sweikutes, vakar isbandziau savaji lanka, buvo sunkoka, snd pilvas visas melynas, bet pasukau gal 3 min. ir viskas.... Snd truputi jau geriau, ilgiau istempiau!!! biggrin.gif
Turiu durna klausima, merginos kurios sukat po 20 ar 30 min. Jus sukate isvien, ar su lanko nukritimais, uzsidedat ir vel sukat.... doh.gif doh.gif doh.gif nes as istempiu kokias 10 sekudziu ir nukrenta , tai uzsidedu ir vel. iki kito nukritimo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 10 31, 16:37)
na, sweikutes, vakar isbandziau savaji lanka, buvo sunkoka, snd pilvas visas melynas, bet pasukau gal 3 min. ir viskas.... Snd truputi jau geriau, ilgiau istempiau!!! biggrin.gif
Turiu durna klausima, merginos kurios sukat po 20 ar 30 min. Jus sukate isvien, ar su lanko nukritimais, uzsidedat ir vel sukat.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  nes as istempiu kokias 10 sekudziu ir nukrenta , tai uzsidedu ir vel. iki kito nukritimo  blush2.gif  blush2.gif

Šaunuolė, taip ir toliau. Su laiku vis lengviau sukti. ax.gif
Bent jau man, tai su nukritimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 10 31, 16:37)
Turiu durna klausima, merginos kurios sukat po 20 ar 30 min. Jus sukate isvien, ar su lanko nukritimais, uzsidedat ir vel sukat.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  nes as istempiu kokias 10 sekudziu ir nukrenta , tai uzsidedu ir vel. iki kito nukritimo  blush2.gif  blush2.gif

kai ismoksi-nebekris lankas:) man kartais krenta, kai i kaire pradedu sukti, nes moku gerai tik i desine sukti:)
Mano vyras ziurejo, ziurejo i mane ir sa,-"oi oi oi, ir as pasukciau, nieko gi cia sunkaus", daviau-vos is juoko nemiriau, kaip jis raitesi, stengdamasis, kad nekristu, bet nei vieno apsukimo nesigavo:)
Atsakyti
tai , kai i desine puse suki, gali issukti koki 20min. nenumetusi???? blush2.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SAUNUOLE!!!!!!!
Atsakyti
man lygiai taip pat : į dešinę galiu sukti be lanko nukritimo kad ir visą valandą (gerokai seniau tai darydavau kasdien -maždaug kiek ilgiau pavyks išsukti nenumetus biggrin.gif ) o šs kaire puse šiek tiek sudėtingiau, bet viskas ateina per praktika ir su laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
ech, be sansu man dabar i kaire puse sukti biggrin.gif Jauciu,palauksiu kol uzgis ant vieno sono melynes,iprasiu ir tuomet mokysiuos i kita puse biggrin.gif
Atsakyti
na, tikiuosi ir as sulauksiu tokios dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 10 31, 18:57)
tai , kai i desine puse suki, gali issukti koki 20min. nenumetusi???? blush2.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif SAUNUOLE!!!!!!!

nors ir valanda:) tik rankas kaitalioju, nes nera kur ju deti:)
Atsakyti