Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(irmulia @ 2010 11 21, 20:28)
vienas minusiukas yra  mirksiukas.gif  biggrin.gif  ją apsivynioti užima daugiau laiko nei apsijuosti pilvo juostą  biggrin.gif

man atrodo didziausias minusas, kad ji susigaranksciuoja ir pasidaro kai virve ant juosmens verysad.gif
o gal as ka ne taip darau?????
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 22, 10:26)
man atrodo didziausias minusas, kad ji susigaranksciuoja ir pasidaro kai virve ant juosmens  verysad.gif
o gal as ka ne taip darau?????

nea, gal tada netaip vynioji mirksiukas.gif imk tą tvirtesnę , kur Senukuose mirksiukas.gif ji gan plati, tada pradėk vynioti nuo srities po krūtine iki pat klubų mirksiukas.gif ir keletą sluoksnių taip, gal dėl to bus sudėtingiau sukti lanką, bet tikrai į jokią virvę nesusisuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 22, 11:41)
nea, gal tada netaip vynioji  mirksiukas.gif  imk tą tvirtesnę , kur Senukuose  mirksiukas.gif  ji gan plati, tada pradėk vynioti nuo srities po krūtine iki pat klubų  mirksiukas.gif  ir keletą sluoksnių  taip, gal dėl to bus sudėtingiau sukti lanką, bet tikrai į jokią virvę nesusisuks  mirksiukas.gif

aciu, bandysim pioneer.gif
Atsakyti
Sveikos!
Noreciau ir as prie jusu jugtis ax.gif Kaip ten sa ta lentele, kada galeciau i ja isirasyti ?bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2010 11 22, 17:58)
Sveikos!
Noreciau ir as prie jusu jugtis  ax.gif Kaip ten sa ta lentele, kada galeciau i ja isirasyti ?bigsmile.gif

Sveika smile.gif BEROTS PIRMadieni ryte ar sekmadieni vakare pranesht reiks smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sukau lanka as anksciau, labai pagrazejo kunelis mano thumbup.gif nuo vakar vel suku, nes orai prasteja, ilgai nepavaiksciosi, o judet norisi, todel istraukiau vel lanka sukt. ziuriu telika ir suku 30 min, taip 2 kartus per diena biggrin.gif rezultatu jau nesiekiu, nes kaulai matosi biggrin.gif bet smagu skaityt jusu temele thumbup.gif
Atsakyti
na, man ,jaučiu, šį kartą su rezultatais nenuskils, nes nuo trečiadienio nieko nesuku ( dėl tos nelemtos surakintos nugaros doh.gif ) bet tikiuosi, jau pirmadienį vėl jungsiuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2010 11 26, 02:06)
Sveikos  4u.gif
Sukau lanka as anksciau, labai pagrazejo kunelis mano  thumbup.gif  nuo vakar vel suku, nes orai prasteja, ilgai nepavaiksciosi, o judet norisi, todel istraukiau vel lanka sukt. ziuriu telika ir suku 30 min, taip 2 kartus per diena  biggrin.gif rezultatu jau nesiekiu, nes kaulai matosi  biggrin.gif bet smagu skaityt jusu temele  thumbup.gif

koki lanka sukate? bigsmile.gif nuo maniskio tai visas liemuo jauciu melynem butu nusetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 11 26, 08:28)
koki lanka sukate?  bigsmile.gif  nuo maniskio tai visas liemuo jauciu melynem butu nusetas  g.gif

kazkda senokai dar nestumo metu esu nusipirkus lanka su dygliukais, sveria 1,50 kg 4u.gif kur maciau rimi kazkada pardavineju.
buvau ir as visa melyna lotuliukas.gif ir dabar va pradejau sukt, tai vakar aikciojau nuo skausmo doh.gif bet nepasiduodu ir toliau suku biggrin.gif tiesiog smagu sukt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
as lentele darau, o lanko beveik nesuku blush2.gif nuo antradienio sedziu pas mama, bet grizus nam butinai suksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 11 26, 12:01)
Sveikos merginos  4u.gif
as lentele darau, o lanko beveik nesuku  blush2.gif nuo antradienio sedziu pas mama, bet grizus nam butinai suksiu  4u.gif

as tai saziningai kiekviena diena, o kartais ir 2 kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2010 11 26, 13:19)
as tai saziningai kiekviena diena, o kartais ir 2 kartus  biggrin.gif

kokios šaunuolės wub.gif , aš dirbu po darbo šią savaitę, tai net girdžiu kaip lašiakai kaupiasi (lankas ilsisi ramiai biggrin.gif )
Atsakyti