Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Na va ir pasiteisinsiu biggrin.gif Sukt beveik nesuku, inkstukus dar saugau, bet atsilenkimus darau kiekviena diena, bet lankas geriau, nes per 3d pamaciau, kad pilvelis keiciasi, o su atsilenkimais jauciu ilgiau reik laukt rezultato, na bet sveikata svarbiausia tai dar pakentesiu su lanku veliau rimtai imsiuos. Bet ryt vistiek atsiusiu matmenis, bet jauciu vakarykkciu cepu balius ir siandienis ju pakartojimas duos savo biggrin.gif
Atsakyti
O as sergu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
lašinukai ir man pradeda baisiais kiekiais kauptis verysad.gif , taigi ir aš jungiuosi prie lanką sukančių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2010 11 28, 22:07)
O as sergu  unsure.gif

o kas nutiko? peršalai? unsure.gif

išsiunčiau skaičiukus mirksiukas.gif biggrin.gif pusė velnio, kai beveik savaitę nesukau lanko dėl nugaros ( deja, negaliu kol kas pratęsti sukimo dėl tos pačios nugaros doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 29, 11:12)
išsiunčiau skaičiukus  mirksiukas.gif  biggrin.gif  pusė velnio, kai beveik savaitę  nesukau lanko dėl nugaros ( deja, negaliu kol kas pratęsti sukimo dėl tos pačios nugaros  doh.gif )

jau snd reikia?
Atsakyti
sveikos,
aš jau irgi išsiunčiau duomenis, atrodo taip plušu, suku( tik savaitgaliais dažniausia nesuku), o tie cm taip mažai keičiasi, bet faktas kad kažkiek keičiasi, sukam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu su savo kunu ir lanka suku ir beveik nevalgiau sia savaite bet cm rodo...... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaites jei pasiseks lentele padarysiu siandien, jei ne-ryt smile.gif pati sergu ir maze dar nuo ranku nenulipa doh.gif
Atsakyti
Prisidaviau ir as blush2.gif
nebuvau sazininga lanko sukeja,nes tai PMS ,tai savaitgalis su draugais,tai siek tiek apleidau si reikala,bet pazadu pasitaisyti! biggrin.gif
Atsakyti
lentute padaryta, bet negaliu ikelti nes tas puslapis neveikia dabar doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš naujokė jūsų būrelyje. Labai norėčiau, kad ir mane priimtumėte į lentelę 4u.gif
Kokios čia pas jus prisidavimo taisyklės? ax.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

zadetoji lentele ax.gif merginos, perzvelkit savo duomenukus, jei rasit klaidu, taisysiu blush2.gif user posted image
Atsakyti