QUOTE(Butaforija @ 2010 11 30, 14:42)
Labas mergaitės, pasižiūrėjau Jūsų rezultatus, paskaitinėjau temelę ir galvoju kad reikia man tą lanką įsigyti, nes sporto klubui nėra laiko, o gražaus pilvuko norisi
gal galit pasidalinti savo nuomonę, ar tikėti stebūklais, ar galima tikėtis 10-15cm nukratyti nuo pilvuko su lanko pagalba? 
jei tik lanko sukimu, tai ne, dar būtinai suderinti mitybą ir maisto kiekius mažinti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 30, 15:46)
jei tik lanko sukimu, tai ne, dar būtinai suderinti mitybą ir maisto kiekius mažinti
tada taip 
Na kadangi turiu patirties svorio mažinime, mitybos derinime tai čia problemos nematau, stengsiuos, bet mano problema yra ta, kad pilvas prasideda nuo tos vietos kur yra skrandis, ir atrodo tragiškai, po gimdymo niekaip neatsikratau šia problema
pabandyk ir atsilenkimus daryti prie lanko sukimo
QUOTE(irmulia @ 2010 11 30, 16:51)
Oj su tuo tai man labai sunku
QUOTE(Butaforija @ 2010 11 30, 16:06)
Oj su tuo tai man labai sunku
turiu ir treniruoklį, bet... neprisiverčiu nors tu ką, padariau karts nuo karto, bet kad reguliariai...per sunku 
na reikia, kaip nors
QUOTE(irmulia @ 2010 11 30, 17:38)
na reikia, kaip nors
gal pirmieji 10 sunku, po to jei kasdien darysi, tai vis ilgiau ir daugiau pavyks atlikti , o ir pilvuko forma gražės tiesiog akyse 
Jei daryčiau pati kaip moku viskas ok, bet kai man visą tą procesą pradeda reguliuot vyras, vajeee praradndu kantrybę, jis kiekvieną dieną vis kelia tą kartelę vakar buvo 20 šiandien 30, jei gali tai ir 2*30
Mergaitės o kur galima šiandien nusipirkti lanką, ir kokį geriau pirkti?
gal ir gerai, jei yra kas šalia "pakontroliuoja"
nors jei per daug tai irgi ūpą sportuoti galima greitai atmušti
tų lankų rasi sporto prekių parduotuvėse, galima ir kokiuose senukuose, bet kiek ten teko tokį su gumbais čiupinėti, tai kokybe nepasižymėjo (labai jau aštrūs tie gumbeliai pasirodė, su tokiu lanku ne tik mėlynės liks, bet ir odą gyvai galima nusidirti
)
tų lankų rasi sporto prekių parduotuvėse, galima ir kokiuose senukuose, bet kiek ten teko tokį su gumbais čiupinėti, tai kokybe nepasižymėjo (labai jau aštrūs tie gumbeliai pasirodė, su tokiu lanku ne tik mėlynės liks, bet ir odą gyvai galima nusidirti
siusk Ellingai i AZ
ismatavimus liemens,aplink bamba,ir zemiau bambos
QUOTE(Butaforija @ 2010 12 01, 10:32)
Nuo vakar dienos pradėjau sukti laną
šiandien jau prisiliečiant prie pilvo jaučiu, kad skauda
kolkas pilna entuziazmo, žiūrėsim kaip bus toliau 
Papildyta:
Kam rašyti až su savo duomenymis
peržiūrėjau jūsų apimtys, tai jus man visos tokios kudutės 
Papildyta:
Kam rašyti až su savo duomenymis
Praeis, patikėk, pradžioje ir mėlynės būna, bet vėliau kasdien sukant, tai praeina
Baik,