Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(jagozaster @ 2010 03 22, 11:30)
Knygą ''Brolio kerštas"turiu galėsiu duoti mirksiukas.gif

jeeee thumbup.gif idomu perskiatyti,nors pirmoji dalis ispudzio nepaliko schmoll.gif Bet buna ir tai paciai autorei blogu dienu ir vienos serijos knygos buna vienos geresnes,kitos prastesnes.Tai stengiuosi perskaityti viska doh.gif tongue.gif
Siandien jei bus laiko pabaigsiu Likimo dovana.Ui kaip romantika labai nebloga.Siuzetas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 03 22, 17:40)
jeeee thumbup.gif idomu perskiatyti,nors pirmoji dalis ispudzio nepaliko  schmoll.gif Bet buna ir tai paciai autorei blogu dienu ir vienos serijos knygos buna vienos geresnes,kitos prastesnes.Tai stengiuosi perskaityti viska  doh.gif  tongue.gif
Siandien jei bus laiko pabaigsiu Likimo dovana.Ui kaip romantika labai nebloga.Siuzetas nerealus  thumbup.gif

O as pradėjau skaityt,"Likimo dovana",jau perskaičiau "Meilės paviliota"
Atsakyti
QUOTE(jagozaster @ 2010 03 22, 18:55)
O as pradėjau skaityt,"Likimo dovana",jau perskaičiau "Meilės paviliota"

Nu Likimo dovanos pabaiga... doh.gif Visa knyga tokia nebloga o pabaiga kai nusaldinta tai net bloga.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 03 23, 10:37)
Nu Likimo dovanos pabaiga... doh.gif Visa knyga tokia nebloga o pabaiga kai nusaldinta tai net bloga.

pabaigą jau matyt betingėjo autorė rašyt lotuliukas.gif o pradžia ir visa knyga tikrai nebloga rolleyes.gif
Atsakyti
Ajajaj kaip niekas nesidalina mintimis verysad.gif
Ka as cia skaiciau-perskaiciau Australijos deimantu abi knygas.Visai neblogos,tik man sunkiai skaitesi ,nes laukia skrydis,as bijau,o ten apie tai hihihi.gif pakartosiu po kokio menesio,kai nebus aktualu lotuliukas.gif
Dar perskaiciau Mallery Paskutinis pirmas pasimatymas.Labai lengvai persiskaite,bet kazkokiu emociju per daug nesukele.Toks paprastas skaitaliukas.

O va vakar paemiau Jagozaster duota sena senuciuke knygute.Paziurejau i metus ir pagalvojau nu kas gero gali buti.Tai va vos prisiverciau miegoti eiti blink.gif Knygute 1987m berods o net siurpai lakste.superinis siuzetas,skaitosi lengvai.Vyras zvenge:ka sako knygu badas,kad tokia skaitai hihihi.gif badas,bet koks mallonus badas lotuliukas.gif Tikiuosi ir kitos tokios geros,nes laukia ilgas savaitgalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 01 balandžio 2010 - 09:38
Labas,
Man skaitymo atostogos biggrin.gif
Pati supratau kad jau metas truputį pailsėti nuo knygų graužimo, nes jau skaitant mintys visai kitur, joks siužetas neįtraukia, nesudomina schmoll.gif Kol kas ilsiuosi 4u.gif

QUOTE(mikki @ 2010 04 01, 10:37)
sena senuciuke knygute.Paziurejau i metus ir pagalvojau nu kas gero gali buti.Tai va vos prisiverciau miegoti eiti  blink.gif Knygute 1987m berods o net siurpai lakste.superinis siuzetas,skaitosi lengvai.
Nagi kas čia per knyga? Plačiau papasakoti prašom: kas autorius, koks pavadinimas? 4u.gif

Šiandien gavau paskutinę Džuditos Maknot lietuviškai išleistą knygą yahoo.gif Dabar turiu visas clap.gif Šitos ieškojau ilgiau nei metus bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 04 02, 11:41)
Labas,
Man skaitymo atostogos  biggrin.gif
Pati supratau kad jau metas truputį pailsėti nuo knygų graužimo, nes jau skaitant mintys visai kitur, joks siužetas neįtraukia, nesudomina  schmoll.gif Kol kas ilsiuosi  4u.gif

Nagi kas čia per knyga? Plačiau papasakoti prašom: kas autorius, koks pavadinimas?  4u.gif

Šiandien gavau paskutinę Džuditos Maknot lietuviškai išleistą knygą yahoo.gif Dabar turiu visas  clap.gif Šitos ieškojau ilgiau nei metus  bigsmile.gif  ax.gif

Man irgi gresia atostogos,bet tik del to kad resursai senka.po svenciu nebebus ko skaityti doh.gif
Ta knygute :Kvin Vailder "Isdidi sirdis".Toks ale svajoniu romanas,bet patiko.siandien dar viena perskaiciau,autoriaus nepamenu vadinasi Saldus kerstas berods 1070 metu hihihi.gif po ipratsyi romanu sitos zavi paprastumu.
Ech gerai tau.A Elenos de Strozzi "Lansanijos princas" jau antrus metus ieskau.Niekur nerandu verysad.gif Noriu irpaskaityti ir i kolekcija.
Atsakyti
Aš išsitraukiau iš savo knygų lentynos Hovards "Medžioklės sezonas". Skaitau jau ne pirmą ir net ne antrą kartą, bet knyga visada ir prajuokina, ir meilės virpuliukus sukelia thumbup.gif Gaila, kad Hovards knygų lietuviškai ne tiek daug yra... unsure.gif
Atsakyti
Tylu čia unsure.gif aš viską perskaičiau ką turėjau tai dabar senesnes knygas skaitinėju po antrą/trečią ir t.t. kartą biggrin.gif
Preš metus tikrai įdomią knygą skaičiau, ale užkrito ir pavadinimas ir rašytoja doh.gif kai prisiminsiu parašysiu, apie senovę, bet toks nei per saldus, pats tas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 04 02, 17:44)
Ta knygute :Kvin Vailder "Isdidi sirdis".Toks ale svajoniu romanas,bet patiko.siandien

šita labai faina thumbup.gif mano pirmas skaitytas meilės romanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 04 10, 10:07)
šita labai faina thumbup.gif  mano pirmas skaitytas meilės romanas biggrin.gif

nu va o as tik po kiek laiko perskaiciau.Patiko ir kiti senesni.Dar labai gera Ledi cigone.Tikra atgaiva mintims po Svajoniu romaniuku.Nors pastaruosius naujus visus perskaiciau.Nu gal dar keli liko.Zinau kad Noros dar viena ar dvi neskaitytos mastau.gif
Vakar Brolio kerstas skaiciau.Ai toks viduriukas.Geresnis nei pirma knygute.Bet vel gi mintis ka sekanciuose rasys-ta pati vieta,tas pats scenarijus,kiek galima prigalvoti situaciju mastau.gif

Ryt jauciu kibsiu i S.Brown Svetimas veidas bigsmile.gif Reikes neskubeti,nes skaitiniu siaubingai mazai,o nauji romaniukai negreitai dar.Jau isisukau i Jagozaster knygas,paskui reikes i biblioteka kulniuoti blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Matėt? bigsmile.gif Kartą ir visiems laikams wub.gif
Jau užsisakiau blush2.gif
Žinojau, kad šiais metais bus išleista dar viena Džudit Maknot knyga lietuviškai, bet kad ją išleis Svajonių knygos nesitikėjau schmoll.gif Galėjo paimti kokia Jotema ar dar kas išleisti su kietais viršeliais mad.gif Tada nebaisu kad ir 100 kartų knygą skaityti, o ir išsilaiko geriau nei plonais popieriniais viršeliais verysad.gif
Atsakyti