Labas
Bandysiu ir aš prie jūsų jungtis
Šiuo metu skaitau pirmą Australijos deimantų dalį Tarp verslo ir meilės. Šiaip perku tik tas mažas, kišeninio formato knygutes - studento kišenė neleidžia pirkt kitokių
Išimtis tik knygai Gražus, turtingas ir nevedęs.
QUOTE(Daina @ 2010 04 13, 14:52)
Matėt?
Kartą ir visiems laikams
Jau užsisakiau
Žinojau, kad šiais metais bus išleista dar viena Džudit Maknot knyga lietuviškai, bet kad ją išleis Svajonių knygos nesitikėjau
Galėjo paimti kokia Jotema ar dar kas išleisti su kietais viršeliais
Tada nebaisu kad ir 100 kartų knygą skaityti, o ir išsilaiko geriau nei plonais popieriniais viršeliais 
Jau užsisakiau
Žinojau, kad šiais metais bus išleista dar viena Džudit Maknot knyga lietuviškai, bet kad ją išleis Svajonių knygos nesitikėjau
nu idomiai aprasyta.noresiu skaityti,reikes gal kada pajamti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 13, 17:28)
Šiaip perku tik tas mažas, kišeninio formato knygutes - studento kišenė neleidžia pirkt kitokių
Išimtis tik knygai Gražus, turtingas ir nevedęs. 
sveika
QUOTE(mikki @ 2010 04 13, 20:04)
nu idomiai aprasyta.noresiu skaityti,reikes gal kada pajamti
Šiaip tai čia viena iš serijos knygų
Ši autorė man
Sveikos
Galima, prisijungsiu? Praktiškai visas knygas, apie kurias kalbat, esu skaičiusi, bus įdomu pasiplepint. Nėra su kuo aptart, nepasakosiu gi diedui apie paskutinį skaitytą meilės romaną
Gana jau to, kad nesikabinėja matydamas vis naujas knygas namuose
Oi, panos, nereali ji
Skaičiau visas Maknot knygas, viena geresnių
Aš ekstazėj, gal pagaliau pas mus pradės leist jos kūrybą-labai jau nuskriausta Lietuva buvo
Gal ir apie Farelus išleis, mmmmmm...
Papildyta:
Autorė suskirsčiusi serijomis, bet nelabai ten tos serijos yra, tik veikėjai tie patys figūruoja per eilę knygų
Skaitymui eiliškumo nebuvimas tikrai netrukdo.
-----------------------------------------
Daina, (kaip keista savo vardą rašyt kreipinyje
), o kokios lietuviškos Maknot knygos yra? Kažkaip nesigilinau, bet kiek užmačius esu-Dvigubi standartai, Jausmų triumfas, Vitnė, Kas aš be tavęs, Almost heaven ir Tobula (nežinau kai kurių lietuviškų pavadinimų)
Ar dar kažkas išleista?
QUOTE(Daina @ 2010 04 13, 15:52)
Oi, panos, nereali ji
Aš ekstazėj, gal pagaliau pas mus pradės leist jos kūrybą-labai jau nuskriausta Lietuva buvo
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2010 04 13, 21:39)
Šiaip tai čia viena iš serijos knygų
Tik aišku leidėjai eiliškumą sumaišė
Knygoje "Kas aš būčiau be tavęs" ką tik išleistos knygos herojai jau seniai susituokę 
Autorė suskirsčiusi serijomis, bet nelabai ten tos serijos yra, tik veikėjai tie patys figūruoja per eilę knygų
-----------------------------------------
Daina, (kaip keista savo vardą rašyt kreipinyje
QUOTE(rasulensija @ 2010 04 15, 19:55)
atsakau vietoj Dainos
mano žiniom lietuviškai yra Maknot Ledi Elizabetos meilės istorija, Vitne mylimoji, Tobula, Švelnumo triumfas ir Kas aš būčiau be tavęs. Man labiausiai patiko jos A kingdom of dreams, kaip norėtųs kad ją išleistų...
Elizabetos istrorija ir yra Almost heaven. Pavadinimo vertimas į lietuvių kalbą nerealus, beraštis kažkoks vertė
A Kingdom of dreams man nebūtų gal pats pats, nors irgi gerulis
Nu suintrigavot su Maknot,dabar noriu paskaityti.Reikes kibti i medziokle
butu gerai nuo pradziu aisku.Jei viena patiks,skaitysim ir kitas
As jau radau savo Lansanijos princa.Kol kas paste,bet pagaliau po sitiek laukimo perskaitysiu
Laukiu savaitgalio
As jau radau savo Lansanijos princa.Kol kas paste,bet pagaliau po sitiek laukimo perskaitysiu
Kartais pagalvoju, kodėl ji negali kaip, pvz., Nora Roberts kept į metus po n+k knygų 
[/quote]
man irgi tokios mintys kyla
[/quote]
QUOTE(mikki @ 2010 04 15, 20:18)
Nu suintrigavot su Maknot,dabar noriu paskaityti.Reikes kibti i medziokle
butu gerai nuo pradziu aisku.Jei viena patiks,skaitysim ir kitas 
Vuo kiek, sėkmingos medžioklės
Istoriniai:
Westmoreland Dynasty Saga
1. Whitney, My Love (1985)
2. A Kingdom of Dreams (1989)
3. Until You (1994)
4. Someone Like You (2011)
Sequels Series
1. Once and Always (1987)
2. Something Wonderful (1988)
3. Almost Heaven (1990)
Šiuolaikiniai:
Single novels
* Tender Triumph (1983)
* Double Standards (1984)
* Someone to Watch Over Me (2003)
Paradise Series
1. Paradise (1991)
2. Perfect (1993)
3. Night Whispers (1998)
4. Every Breath You Take (2005)
Foster Saga
1. Remember When (1996)
Echhhh, galėtų jų būti dar kita tiek
Sveikos merginos,
aš irgi esu nereali romanų mėgėja
romantikai palaikyti dar žiūriu serialus
Knygu perku iškart po 10 kad per dažnai nelakstyti į knyginą. Tik va skaitau rusiškai. Jeigu ką domina galiu irgi perleisti..
Pasidomėjau Maknot tai pasirodo ir aš ją skaičiau : Kas aš be tavęs, Kažkas stebuklingo, Karta ir visam laikui, Svajonių karolistė... (dėl vertimo neatsakau ar gerai išverčiau)
Paskutinis skaitinys - Džozi Liton : Paslapčių fontanas. Yra kelios knygos iš šitos serijos gal kas dar skaitėte?
Sėkmės jūsų nelengvam kelyje
aš irgi esu nereali romanų mėgėja
Pasidomėjau Maknot tai pasirodo ir aš ją skaičiau : Kas aš be tavęs, Kažkas stebuklingo, Karta ir visam laikui, Svajonių karolistė... (dėl vertimo neatsakau ar gerai išverčiau)
Paskutinis skaitinys - Džozi Liton : Paslapčių fontanas. Yra kelios knygos iš šitos serijos gal kas dar skaitėte?
Sėkmės jūsų nelengvam kelyje
QUOTE(scorpiolla @ 2010 04 15, 23:54)
... Svajonių karolistė..
Rusiškai arba angliškai gal? Bent iš vertimo nepažįstu
Pagalvojau ir supratau, apie kurią knygą rašai
O kurios Maknot knygos lietuviskai yra?
kol kas nebuvo laiko prisesti paziureti kur ko galima gauti