Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Labas smile.gif Bandysiu ir aš prie jūsų jungtis biggrin.gif Šiuo metu skaitau pirmą Australijos deimantų dalį „Tarp verslo ir meilės“. Šiaip perku tik tas mažas, kišeninio formato knygutes - studento kišenė neleidžia pirkt kitokių smile.gif Išimtis tik knygai „Gražus, turtingas ir nevedęs“. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 13 balandžio 2010 - 17:28
QUOTE(Daina @ 2010 04 13, 14:52)
Matėt? bigsmile.gif Kartą ir visiems laikams  wub.gif
Jau užsisakiau  blush2.gif
Žinojau, kad šiais metais bus išleista dar viena Džudit Maknot knyga lietuviškai, bet kad ją išleis Svajonių knygos nesitikėjau  schmoll.gif  Galėjo paimti kokia Jotema ar dar kas išleisti su kietais viršeliais  mad.gif Tada nebaisu kad ir 100 kartų knygą skaityti, o ir išsilaiko geriau nei plonais popieriniais viršeliais  verysad.gif

nu idomiai aprasyta.noresiu skaityti,reikes gal kada pajamti bigsmile.gif
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 13, 17:28)
Šiaip perku tik tas mažas, kišeninio formato knygutes - studento kišenė neleidžia pirkt kitokių smile.gif Išimtis tik knygai „Gražus, turtingas ir nevedęs“.  ax.gif

sveika 4u.gif Man sitos autores labiausiai Pabuciuok angela patiko.Uztikusi kada pigiau nusipirksiu butinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 04 13, 20:04)
nu idomiai aprasyta.noresiu skaityti,reikes gal kada pajamti

Šiaip tai čia viena iš serijos knygų rolleyes.gif Tik aišku leidėjai eiliškumą sumaišė doh.gif Knygoje "Kas aš būčiau be tavęs" ką tik išleistos knygos herojai jau seniai susituokę biggrin.gif
Ši autorė man first.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif Galima, prisijungsiu? Praktiškai visas knygas, apie kurias kalbat, esu skaičiusi, bus įdomu pasiplepint. Nėra su kuo aptart, nepasakosiu gi diedui apie paskutinį skaitytą meilės romaną doh.gif Gana jau to, kad nesikabinėja matydamas vis naujas knygas namuose biggrin.gif

QUOTE(Daina @ 2010 04 13, 15:52)

Oi, panos, nereali ji bigsmile.gif Skaičiau visas Maknot knygas, viena geresnių wub.gif

Aš ekstazėj, gal pagaliau pas mus pradės leist jos kūrybą-labai jau nuskriausta Lietuva buvo rolleyes.gif Gal ir apie Farelus išleis, mmmmmm...
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2010 04 13, 21:39)
Šiaip tai čia viena iš serijos knygų  rolleyes.gif  Tik aišku leidėjai eiliškumą sumaišė  doh.gif Knygoje "Kas aš būčiau be tavęs" ką tik išleistos knygos herojai jau seniai susituokę  biggrin.gif

Autorė suskirsčiusi serijomis, bet nelabai ten tos serijos yra, tik veikėjai tie patys figūruoja per eilę knygų mirksiukas.gif Skaitymui eiliškumo nebuvimas tikrai netrukdo.
-----------------------------------------

Daina, (kaip keista savo vardą rašyt kreipinyje biggrin.gif ), o kokios lietuviškos Maknot knygos yra? Kažkaip nesigilinau, bet kiek užmačius esu-Dvigubi standartai, Jausmų triumfas, Vitnė, Kas aš be tavęs, Almost heaven ir Tobula (nežinau kai kurių lietuviškų pavadinimų) g.gif Ar dar kažkas išleista?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 15 balandžio 2010 - 17:22
atsakau vietoj Dainos smile.gif mano žiniom lietuviškai yra Maknot Ledi Elizabetos meilės istorija, Vitne mylimoji, Tobula, Švelnumo triumfas ir Kas aš būčiau be tavęs. Man labiausiai patiko jos A kingdom of dreams, kaip norėtųs kad ją išleistų...
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 04 15, 19:55)
atsakau vietoj Dainos smile.gif  mano žiniom lietuviškai yra Maknot Ledi Elizabetos meilės istorija, Vitne mylimoji, Tobula, Švelnumo triumfas  ir Kas aš būčiau be tavęs.   Man labiausiai patiko jos A kingdom of dreams, kaip norėtųs kad ją išleistų...

Elizabetos istrorija ir yra Almost heaven. Pavadinimo vertimas į lietuvių kalbą nerealus, beraštis kažkoks vertė doh.gif Dvigubi standartai buvo išleisti, berods, Užsienio meilės romanų serijoje, bet kitu pavadinimu ir kito autoriaus pavarde. Seniai, prieš keletą metų... Perskaičiau ir nepatikėjau savom akim.

A Kingdom of dreams man nebūtų gal pats pats, nors irgi gerulis g.gif Man gal Paradise ir Someone to Watch Over Me ax.gif Antrasis nerealus. Ale kai pamąstau, visi man limpa, negaliu išskirt. Perskaitinėju visus laikas nuo laiko wub.gif Jie tiek retai išeina ir tiek "išnešioti", kad negali nelipt. Kartais pagalvoju, kodėl ji negali kaip, pvz., Nora Roberts kept į metus po n+k knygų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 15 balandžio 2010 - 19:14
Nu suintrigavot su Maknot,dabar noriu paskaityti.Reikes kibti i medziokle bigsmile.gif butu gerai nuo pradziu aisku.Jei viena patiks,skaitysim ir kitas cool.gif
As jau radau savo Lansanijos princa.Kol kas paste,bet pagaliau po sitiek laukimo perskaitysiu wub.gif Laukiu savaitgalio blush2.gif
Atsakyti
Kartais pagalvoju, kodėl ji negali kaip, pvz., Nora Roberts kept į metus po n+k knygų biggrin.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif man irgi tokios mintys kyla
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 04 15, 20:18)
Nu suintrigavot su Maknot,dabar noriu paskaityti.Reikes kibti i medziokle  bigsmile.gif butu gerai nuo pradziu aisku.Jei viena patiks,skaitysim ir kitas cool.gif

Vuo kiek, sėkmingos medžioklės biggrin.gif
Istoriniai:
Westmoreland Dynasty Saga
1. Whitney, My Love (1985)
2. A Kingdom of Dreams (1989)
3. Until You (1994)
4. Someone Like You (2011)
Sequels Series
1. Once and Always (1987)
2. Something Wonderful (1988)
3. Almost Heaven (1990)

Šiuolaikiniai:
Single novels
* Tender Triumph (1983)
* Double Standards (1984)
* Someone to Watch Over Me (2003)
Paradise Series
1. Paradise (1991)
2. Perfect (1993)
3. Night Whispers (1998)
4. Every Breath You Take (2005)
Foster Saga
1. Remember When (1996)

Echhhh, galėtų jų būti dar kita tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

aš irgi esu nereali romanų mėgėja doh.gif romantikai palaikyti dar žiūriu serialus ax.gif Knygu perku iškart po 10 kad per dažnai nelakstyti į knyginą. Tik va skaitau rusiškai. Jeigu ką domina galiu irgi perleisti..

Pasidomėjau Maknot tai pasirodo ir aš ją skaičiau : Kas aš be tavęs, Kažkas stebuklingo, Karta ir visam laikui, Svajonių karolistė... (dėl vertimo neatsakau ar gerai išverčiau)

Paskutinis skaitinys - Džozi Liton : Paslapčių fontanas. Yra kelios knygos iš šitos serijos gal kas dar skaitėte?

Sėkmės jūsų nelengvam kelyje lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2010 04 15, 23:54)
... Svajonių karolistė..

Rusiškai arba angliškai gal? Bent iš vertimo nepažįstu g.gif

Pagalvojau ir supratau, apie kurią knygą rašai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 15 balandžio 2010 - 23:31
O kurios Maknot knygos lietuviskai yra? g.gif kol kas nebuvo laiko prisesti paziureti kur ko galima gauti doh.gif
Atsakyti