Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(scorpiolla @ 2010 04 23, 17:32)
biški apsirgau aš, užkrečiau savo mažiuką

kokia čia serija  g.gif

aš gudrutė... galvoju kad koks lietuvis per vasarą neapsilanko palangoje, tai galvoju gal kas užsuks į svečiukus?

ir vyrui parodyti jus

Sveikatos 4u.gif

Misija: Išgelbėti

Palangoje apsilankome, bet pro Klaipėda pravažiuojam tongue.gif

Štai dėl ko tu mus į svečius kvieti bigsmile.gif kad vyrui parodytai lotuliukas.gif

QUOTE(scorpiolla @ 2010 04 23, 18:09)
o ne tai ar atsiduos ji jam ar ne.. Juk ir taip aišku, kad atsiduos
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,
lb įdomu ir rusiškų meilės romanų atsiliepimai 4u.gif beje nerodo tavo paraše įdėtos nuorodos Song smile.gif
Miikki, arba aš blogai perskaičiau anotaciją, nu bet,kad man neužsikabino,kad žus visa šeima g.gif einu dar kartą perskaityti.....
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 04 23, 22:46)
beje nerodo tavo paraše įdėtos nuorodos Song smile.gif

Mano paraše yra mažiausio kinderio amžiaus liniuotė g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuo balandžio 27d.iki gegužės 3d.maximoi knygom 30%nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(jagozaster @ 2010 04 24, 12:14)

Wooohooo! Reiks papildyt knygų atsargas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 23, 23:13)
Mano paraše yra mažiausio kinderio amžiaus liniuotė g.gif  biggrin.gif

sorry sumaišiau su scorpiolla blush2.gif
Nuoaidos gerai knygoms thumbup.gif bet kaip visada kokioj Maximoj nauji romaniukai pasirodys tik po gegužės 3d doh.gif mad.gif
O tas knygutes užsisakant tiesiai iš svajoniuknygos.lt puslapio visada kurjeriai pristato ar galima pašte atsiimti?
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 04 24, 18:23)
knygutes užsisakant tiesiai iš svajoniuknygos.lt puslapio visada kurjeriai pristato ar galima pašte atsiimti?

Užsisakant iš Svajonių knygų atsiunčia registruotu paštu. Jei būni namie atneša laiškanešys, jei ne - randi pranešimą ir gali pasiimti iš pašto skyriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 04 23, 21:46)
Laba,
lb įdomu ir rusiškų meilės romanų atsiliepimai 4u.gif  beje nerodo tavo paraše įdėtos nuorodos Song smile.gif
Miikki, arba aš blogai perskaičiau anotaciją, nu bet,kad man neužsikabino,kad žus visa šeima g.gif  einu dar kartą perskaityti.....

nugoi raso kad tragedija seimoj.o jei jau vidurinis brolis turi sesti i sosta,nu tai padariau atitinkama sisvadas.juk jei mirsta karalius jo vaikai tampa ipediniais ane.nu tai va ir nervinsiuos kol kas perskatys ir apsvies.man porter labai tinka kaip rasytoja,bet jei ten tai apie ka galvoju kazi ar skaitysis man.nu gal persistengiu su vaizduote persistengiu mastau.gif
QUOTE(jagozaster @ 2010 04 24, 11:14)

nu va o as nuo 27 iki 01 komadiruotej busiu.isgraibstys per tas dienas viska.ir rimtai kazi ar nauji romaniukai bus jau atvezti mastau.gif

QUOTE(svelni @ 2010 04 24, 17:23)
O tas knygutes užsisakant tiesiai iš svajoniuknygos.lt puslapio visada kurjeriai pristato ar galima pašte atsiimti?

tik paste.as gaunu pranesima ir keliauju pasiimti.kitom laimingosiom pastikinkes atnesa i namus.is saviskes tokiu maloniu nesulaukciau niekada hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 04 24, 18:56)
laimingosiom pastikinkes atnesa i namus.is saviskes tokiu maloniu nesulaukciau niekada hihihi.gif

Man visada atneša, visus pirkinius, kurie registruotu paštu atkeliauja ir nėra sunkūs. Pamatė kartą, kad yra mažas leliukas ir dabar neša. Anksčiau niekada nenešiodavo, gal kita motera dirbo.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 18:34)
Man visada atneša, visus pirkinius, kurie registruotu paštu atkeliauja ir nėra sunkūs. Pamatė kartą, kad yra mažas leliukas ir dabar neša. Anksčiau niekada nenešiodavo, gal kita motera dirbo.

eik tu,pas mane tokia kerepla,kad neprisiprasytum.net laisku registruotu nenesa.buna kad ir lapeliu laukiu nesulaukiu,nueinu i pasta ieskoti pati siuntiniu su numeriukais(jei zinau).
Niu miargos papirkit nauju romaniuku ir papasakosit kas gero.as jauciu tik kita men jau uzsisakysiu.Blyn darbe uzspaude,tai dabar per 3 savaites 2 keliones-Belgia ir Italija.Nupusiu doh.gif O taip megstu vos pasirodo ir skaitau hihihi.gif manjake.
Atsakyti
Aš tai jau užsisakiau biggrin.gif Ir Maknot prigriebiau kartu, dar Roberts vieną, tam ir laukiau romanų, kad urmu viską jamt. Nu dura, vėl šimto lietuviškų nėr doh.gif
Atsakyti
Ačiū,kad paaiškinot 4u.gif paskaičiavo,kad gal ir pigiau taip sakytis g.gif na ant keletos litų tai tikrai........
Atsakyti