Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Perskaičiau (labai patiko didžiulė pagarba tokiai žmogaus fantazijai - sukūrti tokius laiškus):

user posted image

Бестселлер прославленной ирландки Сесилии Ахерн "P.S. Я люблю тебя" - современная история о том, как любовь оказывается сильнее смерти. Потеряв любимого мужа, тридцатилетняя Холли Кеннеди впадает в отчаяние, перестает выходить из дому, общаться с людьми. И вдруг получает по почте пакет с письмами: распечатывать их можно лишь по одному в месяц, а написаны они тем самым человеком, расставание с которым приносит ей такие страдания. Оказывается, незадолго до смерти он решил помочь ей жить дальше. Всякий раз она с нетерпением ждет первого числа, чтобы вскрыть очередной конверт и, строго следуя наставлениям, сделать еще один шаг, возвращающий ее к жизни: купить новое платье, принять участие в конкурсе караоке, съездить на море.

Štai ką radau lietuviškai apie tai:

user posted image

Romano tema ir pagrindinė idėja – tai meilė, kuri stipresnė už mirtį ir gyva tol, kol gyvas nors vienas iš mylinčiųjų. Miršta Holės, pagrindinės veikėjos, karštai mylimas vyras Geris. Jam nustatoma baisi diagnozė – smegenų auglys ir jis supranta, kad gyventi jam liko visai nedaug. Prieš mirdamas Geris spėja palikti žmonai žinią, kuri padės jai įveikti netektį ir išmokys gyventi toliau.

Vyro žinią Holė gauna keletą mėnesių po jo mirties. Iki to laiko ji jau galutinai praranda viltį, nebeprisižiūri, nebeišeina iš namų, nebendrauja su šeima ir draugais. Geris paliko jai dešimt laiškų, po vieną kas mėnesį, su nurodymais, ką ji turi daryti. Jai teko nusipirkti naują suknelę, sudalyvauti karaokės konkurse, nuvažiuoti atostogauti į Ispaniją, nueiti į pasimatymą… Ji atnaujiną bendravimą su artimaisiais, susiranda naujų draugų, darbą. Mokosi gyventi toliau suvokdama, kad mylimojo nėra drauge, bet tuo pačiu jis visada šalia.
drauge, bet tuo pačiu jis visada šalia.

Beje galiu rusiškai knygą kam perleisti g.gif

QUOTE(svelni @ 2010 04 24, 18:23)

http://www.supermama...;#entry36258962

prašom 4u.gif

Beje gal ką skaitė : Niccolo Ammaniti – Aš nebijau ?
Atsakyti
Vakar baigiau skaityti „Išrinktąją“ (maždaug nuo 100 psl. pradėjo kabint knyga. Iki tol labai sunkiai skaitėsi). Pradėjau skaityt „Milijonieriaus sužadėtinę“. Iki ~4 val skaičiau ir perskaičiau doh.gif Dar turiu kelias neskaitytas, tai dar nežinau, ką imsiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 04 24, 19:34)
Ačiū,kad paaiškinot 4u.gif  paskaičiavo,kad gal ir pigiau taip sakytis g.gif  na ant keletos litų tai tikrai........

as kaip perku netui is svajoniu romanu imu ne maziau nei 5 knygas.tada net su siuntimo islaidomis iseina i pliusa.Vilnietem is viso jega-tiesiai is leidyklos pasiima pigiau biggrin.gif

As dar zadu Roberts laukine roze skaityti.Zavioji arklininke skaiciau trumpesni varianta tai labai patiko.speju ir sita bus miela.Bet jauo cia kada veliau,nes dabar eilej nemazai skolintu knygu lauks,po keliones teks kibti rimtai bigsmile.gif
Atsakyti
"Penkiu zvaigzduciu vyruka' vyras parveze plauciu uzdegimo proga.
Niuj, ir nesiskaito man, nors tu ka doh.gif
Apskritai, sitos plonosios tapo labai lekstos, bent jau mano nuomone blush2.gif
Pereinu ant storesniu, ten bent jau yra vietos siuzetui pletotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 04 25, 16:41)
As dar zadu Roberts laukine roze skaityti.Zavioji arklininke skaiciau trumpesni varianta tai labai patiko.speju ir sita bus miela.Bet jauo cia kada veliau,nes dabar eilej nemazai skolintu knygu lauks,po keliones teks kibti rimtai  bigsmile.gif

O kito leidimo "arklininkė" skiriasi nuo knygelės iš romanų serijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 15:12)
O kito leidimo "arklininkė" skiriasi nuo knygelės iš romanų serijos? g.gif

nu puslapiu daugiau,nors aprasymas toks pats mastau.gif
Atsakyti
Gal jau kas skaitėtę ką nors iš naujųjų svajonių romanų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 05 04, 14:24)
Gal jau kas skaitėtę ką nors iš naujųjų svajonių romanų? bigsmile.gif

Jau trečią varau. Kaip visi-perskaitei ir užmiršai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus dar neatvežė rolleyes.gif Mane tai naujasis lietuviškas romaniukas domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 04, 13:33)
Jau trečią varau. Kaip visi-perskaitei ir užmiršai biggrin.gif

lotuliukas.gif o ypač tos kur iš kelių serijų doh.gif skaitau kokią naują ir galvoju kur girdėti tie kiti vardai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai bebuvau cia, nors prisipazinsiu, perskaitydavau apie ka jus plepedavot, bet pati buvau truputi apstojus skaityti, db vel pradejau biggrin.gif

QUOTE(mikki @ 2010 04 25, 15:41)
As dar zadu Roberts laukine roze skaityti.Zavioji arklininke skaiciau trumpesni varianta tai labai patiko.speju ir sita bus miela.Bet jauo cia kada veliau,nes dabar eilej nemazai skolintu knygu lauks,po keliones teks kibti rimtai  bigsmile.gif

As jau perskaiciau, bet tau nepasakosiu biggrin.gif

QUOTE(Noe @ 2010 04 29, 15:02)
"Penkiu zvaigzduciu vyruka' vyras parveze plauciu uzdegimo proga.
Niuj, ir nesiskaito man, nors tu ka doh.gif
Apskritai, sitos plonosios tapo labai lekstos, bent jau mano nuomone  blush2.gif
Pereinu ant storesniu, ten bent jau yra vietos siuzetui pletotis  biggrin.gif

Man irgi ji sunkiai skaitesi doh.gif kazkaip neuzkabino.

Dar perskaiciau Sherryl Woods "Tarsi tikra seima", cia trecioji Puikiuju magnoliju ciklo knyga. Nebloga knyga, bet man truksta kazko sios autores knygose. Dar bus viena is sio ciklo kazkada.
Dar vis tikiuosi, kad vasara bus kas nors isleista is E. S. Phillips knygu ax.gif
Atsakyti
"Laukinę rožė" skaičiau...man ji šiaip sau.Roberts tikrai geresnių yra knygų smile.gif
Atsakyti