Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Na ka skaitytoju nedaug.
As baigineju savo keliones kibsiu i skaityma.Pirmiausia laukia S.Brown Svetimas veidas(kol skristi reikejo bijojau skaityti),paskui romaniukai.Siandien jau gavau is pasto pranesima, kad atejo bigsmile.gif O del to kurio bijojau,pasirodo gerai ten viskas.Knygyne praverciau pabaiga,maciau, kad ok.Skaitysiu bigsmile.gif
Ai tiesa bekeliaudama perskaiciau Laukine roze.Visai nieko.Gylio truksta,bet man patiko.Skaiciau su protrukiais,kada pavyko prisesti,bet nebloga biggrin.gif
Atsakyti
Nu gi sukirtau Svetimas veidas vakar per visa diena.Nemaza knygute,pati stebiuosi,bet gerumas neispasakytas.Labai idomi,pabaigoj net sirdis sokinejo is itampos.Geras detektyvo ir meiles romano derinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 05 08, 09:17)
Nu gi sukirtau Svetimas veidas vakar per visa diena.Nemaza knygute,pati stebiuosi,bet gerumas neispasakytas.Labai idomi,pabaigoj net sirdis sokinejo is itampos.Geras detektyvo ir meiles romano derinys thumbup.gif

Oooo, šita viena geriausių, irgi perskaičiau vienu prisėdimu biggrin.gif Dar labai gera jos Šalčio faktorius, ar kažkaip panašiai vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 08, 09:14)
Oooo, šita viena geriausių, irgi perskaičiau vienu prisėdimu biggrin.gif Dar labai gera jos Šalčio faktorius, ar kažkaip panašiai vadinasi.

As Brown knygu beveik neskaiciusi.Pirmoji buvo Iskalbinga tyla.Nuvyle ir daugiau neieskojau.Ji gi fantastinius mistinius romanus labiau megsta.O as meiles istorijas,na su nuotykiais hihihi.gif Bet sita man pasiule ir vaje kaip nenusivyliau.Tikrai gera.Gal ismoksiu ir kitoki zandra skaityti.Nors sunkiu knygu nemegstu.Man skaitymas turi buti poilsis.Ypac smegenu,po sunkios darbo savaites.Dar jei reiktu kokius filosofinius buties klausimus aiskintis visai perkaistu mastykle hihihi.gif

Nors va namie guli svajoniu romaniukas Jausmu labirintas.Vos kokia 10 psl teiveikiau.Perveciau taip puslapius-jetau zudynes,skerdynes ne man.Arba turi buti subtiliai pateikta,kad negadintu bendro vaizdo.Kazkokia cia pries tai skaiciau irgi is paslapties-vajezau,prievartavimai,zmogzudystes,kankinimai.Nu ir kaip su tokiu vaizdu i meiles istorija isigilinti blink.gif

Ka tik Nupirkta nuotaka perskaiciau.Tokia is neblogu,bet neisiskirianti.Nieko per daug,bet po Brown kuri laika sitie prastoki atrodys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 05 08, 17:09)
As Brown knygu beveik neskaiciusi.Pirmoji buvo Iskalbinga tyla.Nuvyle ir daugiau neieskojau.Ji gi fantastinius mistinius romanus labiau megsta.O as meiles istorijas,na su nuotykiais hihihi.gif Bet sita man pasiule ir vaje kaip nenusivyliau.Tikrai gera.Gal ismoksiu ir kitoki zandra skaityti.Nors sunkiu knygu nemegstu.Man skaitymas turi buti poilsis.Ypac smegenu,po sunkios darbo savaites.Dar jei reiktu kokius filosofinius buties klausimus aiskintis visai perkaistu mastykle hihihi.gif

Nors va namie guli svajoniu romaniukas Jausmu labirintas.Vos kokia 10 psl teiveikiau.Perveciau taip puslapius-jetau zudynes,skerdynes ne man.Arba turi buti subtiliai pateikta,kad negadintu bendro vaizdo.Kazkokia cia pries tai skaiciau irgi is paslapties-vajezau,prievartavimai,zmogzudystes,kankinimai.Nu ir kaip su tokiu vaizdu i meiles istorija isigilinti  blink.gif

Ka tik Nupirkta nuotaka perskaiciau.Tokia is neblogu,bet neisiskirianti.Nieko per daug,bet po Brown kuri laika sitie prastoki atrodys hihihi.gif

Jei patiko "Svetimas veidas"tai patiks,"Šalčio faktorius"ir"Baltasis karštis" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 05 08, 16:09)
Nors va namie guli svajoniu romaniukas Jausmu labirintas.Vos kokia 10 psl teiveikiau.Perveciau taip puslapius-jetau zudynes,skerdynes ne man.Arba turi buti subtiliai pateikta,kad negadintu bendro vaizdo.Kazkokia cia pries tai skaiciau irgi is paslapties-vajezau,prievartavimai,zmogzudystes,kankinimai.Nu ir kaip su tokiu vaizdu i meiles istorija isigilinti  blink.gif

Jausmų labirintas man labai patiko. Jau seniai ją perskaičiau smile.gif Ir ten nebuvo žudynių, skerdynių tongue.gif Tik dingusi mergaitė bei jos ieškantis tėvas-detektyvas ir pėdsekė.

Patinka man tokie, kur daug veiksmo. Turiu dar vieną knygą iš 'Paslapties', bet dar neskaičiau.

Man labai nepatinka, kai per visą istoriją du žmonės pykstasi, įtarinėja ir vyras 'drabstosi purvais' dėl kažko, ko moteris nepadarė, o paskutiniam skyriuje jis supranta, kad buvo neteisus ir jie apsiveda.
Atsakyti
Na,o aš perskaičiau "Meilė ir milijonas" iš Australų deimantai serijos...visai nebloga, bet pabaiga tik nepatiko, kažkaip viskas per greitai paisbaigė unsure.gif tikėjausi didesnės atomazgos cool.gif ir šiaip tradicinis meilės romanas hihihi.gif kur veiskasm rutuliojasi laaaaaaaaabai greitai: atėjau, pamačiau, įsimylėjau biggrin.gif
Atsakyti
Iš Braun knygų, dar rekomenduočiau "Nešvarus žaidimas", neseniai perskaičiau - labai patiko thumbup.gif drinks_cheers.gif

Iš naujų svajonių romanų dar nei vienos neskaičiau... tik jūsų atsiliepimus permetu, bet nesudomino kol kas nei viena. Manau tik Maknot knygą pirksiu, o kitas skaitysiu - jei tik papuls po ranka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 09 gegužės 2010 - 19:42
As vakar dar perskaiciau Pagaliau kartu.Siaip Kingu dinastija man patiko.Sitos siuzetas irgi neblogas.Priespaskutines ir sitos siuzetai tokie idomesni,net nepagalvotum,bet paskui tiesiog meiles istorija hihihi.gif Bet as jau minejau kad svajoniu romaniukus skaitau grynai smegenu poilsiui-daug galvoti nereikia,smegenys atsipalaiduoja,darbus pamirsti.O skaitymas man ko ne kasdien butinas blink.gif Vyras vakar klausia ar as atrenku tokioj gausoj ka skaiciusi jau.Atsakiau saziningai-visko buna,kad ipusejusi suprantu jog jau skaiciau sita kazkada hihihi.gif arba zinau jog skaiciau,bet niekaip neatsimenu kas ten per siuzetas blush2.gif
Maknot knygas gausiu kelias paskaityti blush2.gif Galesim tada padiskutuoti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos - nesnauskit bigsmile.gif
www.svajoniuknygos.lt - nemokamas pristatymas dabar iki menesio galo!!! thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Noe @ 2010 05 11, 19:16)
www.svajoniuknygos.lt - nemokamas pristatymas dabar iki menesio galo!!!

Ta proga ir naujų knygų prispausdino biggrin.gif

O aš per šias dienas buvau Estijoje ax.gif Kelionė į ten neprailgo nors autobusu važiavome 10 valandų rolleyes.gif Aš per tą laiką perskaičiau S. Brown "Iškalbinga tyla" biggrin.gif Man patiko, lengvai ir greitai skaitėsi blush2.gif
Labai gailėjausi, kad nepaklausiau Noe ir nepasiėmiau "Šalčio faktoriaus". Kol važiavome atgal maniau nuprotėsiu iš neturėjimo ką veikti doh.gif Mat įsivaizdavau jog į abi puses važiuojant man užteks vienos knygutės, juk ji ne tokia jau ir plona verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 05 13, 16:08)
Labukas  4u.gif

Ta proga ir naujų knygų prispausdino  biggrin.gif

O aš per šias dienas buvau Estijoje  ax.gif Kelionė į ten neprailgo nors autobusu važiavome 10 valandų  rolleyes.gif  Aš per tą laiką perskaičiau S. Brown "Iškalbinga tyla"  biggrin.gif  Man patiko, lengvai ir greitai skaitėsi  blush2.gif 
Labai gailėjausi, kad nepaklausiau Noe ir nepasiėmiau "Šalčio faktoriaus". Kol važiavome atgal maniau nuprotėsiu iš neturėjimo ką veikti  doh.gif  Mat įsivaizdavau jog į abi puses važiuojant man užteks vienos knygutės, juk ji ne tokia jau ir plona  verysad.gif

Eksperte sako, eksperte zino biggrin.gif
Juokauju, aisku smile.gif
Uztat ateity laukia idomus skaitalas, ner ko nusimint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noe: 14 gegužės 2010 - 06:59