Šiandien bibliotekoj žiūrėjau kas rusų kalba yra iš meilės romanų, tai koks skurdus pasirinkimas
ar jie taip skaitomi ar paklausos visai nėra
QUOTE(svelni @ 2010 07 21, 15:48)
Šiandien bibliotekoj žiūrėjau kas rusų kalba yra iš meilės romanų, tai koks skurdus pasirinkimas
ar jie taip skaitomi ar paklausos visai nėra 
Su rusu knygomis isvis idomiai yra.... Knyginu pilna, o knygu nerasi. Gal vel i Rusija veza
As perskaiciau beveik visus naujus svajoniu romaniukus.Nieko ypatingo.Geresnes blogesnes,bet nekabino ypatingai.
Bet va uzkibau and Deveraux knygu.Kelias senesnes skaiciau ir naujo leidimo Aksomine priesaika.Visos patiko,ypac Amzinybe.Dar skaiciau Priesaika.Nu ten pilna nuotykiu,atrodo kaip amerikiestiskais kalneliai svaziuotum.Lyg viskas issisprendzia ir vel kazkas.Noriu dabar visa aksomine saga perskaityti
O del nuajesniu jos romanu nezinau-aprasymai man nelabai.Man labaiu senoviniai patinka
Bet va uzkibau and Deveraux knygu.Kelias senesnes skaiciau ir naujo leidimo Aksomine priesaika.Visos patiko,ypac Amzinybe.Dar skaiciau Priesaika.Nu ten pilna nuotykiu,atrodo kaip amerikiestiskais kalneliai svaziuotum.Lyg viskas issisprendzia ir vel kazkas.Noriu dabar visa aksomine saga perskaityti
QUOTE(mikki @ 2010 07 25, 20:25)
As perskaiciau beveik visus naujus svajoniu romaniukus.
Gal parduodat
QUOTE(Coxe @ 2010 07 25, 20:15)
Paciu naujausiu dar ne.Yra norinciu paskaityti.Bet senesniu visa kalna galiu pasiulyti
Mane vyras jau grauzia,kad tu knygu neber kur deti
QUOTE(mikki @ 2010 07 26, 10:25)
Pas mane buvo atvažiavus mama su sese. Pamatė mano knygas, tai sesės reakcija buvo: pažiūrėėėk kiek knyyyygųųų.....
Tikrai, kad knygos kaupiasi labai greitai
Čia vieną, čia kitą nusiperku - paskui žiūriu, kad lentynoje netelpa
Aš perskaičiau Jennifer Crusie knygą "Tik ne tu". Puiki knyga: vietomis juokinga, linksma, nuotaikinga.
Susikaitė vienu ypu. (net nesitikėjau...) Dabar pradėjau kitą šios autorės romaną "Vyro medžioklė". Pradžia super
Laukiu vakaro kada galėsiu prisėsti skaityti toliau
Iš naujų "Marcipano serijos" niekas dar neskaitėt? Aš kažkaip dar galvoju: pirkti ar ne?
Aš perskaičiau Jennifer Crusie knygą "Tik ne tu". Puiki knyga: vietomis juokinga, linksma, nuotaikinga.
Iš naujų "Marcipano serijos" niekas dar neskaitėt? Aš kažkaip dar galvoju: pirkti ar ne?
QUOTE(astute_k @ 2010 07 26, 12:16)
Aš perskaičiau Jennifer Crusie knygą "Tik ne tu". Dabar pradėjau kitą šios autorės romaną "Vyro medžioklė".
Abi šios knygos laukia savo eilės stalčiuje Iš naujų "Marcipano serijos" niekas dar neskaitėt? Aš kažkaip dar galvoju: pirkti ar ne?
Aš laukiu naujų iš Šilko serijos
Marcipano serija kažkaip nesudomino.
QUOTE(Coxe @ 2010 07 25, 20:15)
Aš galiu duoti paskaityti
Papildyta:
QUOTE(scorpiolla @ 2010 07 24, 17:30)
Su rusu knygomis isvis idomiai yra.... Knyginu pilna, o knygu nerasi. Gal vel i Rusija veza
O siaip dar pastebejau, kad Klaipedoje knygu irgi kaip ir nera
matyt juroje visi klaipedeciai sedi nera kada skaityti 
net nesitikėjau, kad taip lengvai skaitysis rusų kalba
QUOTE(svelni @ 2010 07 26, 22:02)
Ooooo, gal pasikeitimas domintų
QUOTE(svelni @ 2010 07 26, 22:02)
Papildyta:
iš pradžių gal sunkiau, get paskui tai tik 'su vėjeliu' skaitėsi 
Papildyta:
smagu
Dabar skaitau Geri Cepmen "Penkios meiles kalbos" tai ne meiles romanas. Bet vienas vienolis mane itikino, kad butinai reikia perskaityti. Ale tureciau perskaicius tapti ziauriai laiminga gyvenime
QUOTE(scorpiolla @ 2010 07 27, 01:05)
Dabar skaitau Geri Cepmen "Penkios meiles kalbos" tai ne meiles romanas. Bet vienas vienolis mane itikino, kad butinai reikia perskaityti. Ale tureciau perskaicius tapti ziauriai laiminga gyvenime
Jau gavau bucki nuo vyro uz praktini ziniu panaudojima 
Vat koks pasiekimas, reiks ir man perskaityti