Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(Echunia @ 2010 08 04, 14:15)

Beja, nusipirkau ir perskaičiau McNaught "Likimo piršlys" - nu visai nieko... kad ir postorė, kad ir nutverta tik naktimis po "Jūros šventės" - bet per savaitgalį sukramtyta ax.gif  Man patinka šitos rašytojos humoro jausmas rašant - skaitai dialogus ir kartais balsu juokiesi...

P.S. gal kas vilniečių turi jos "Tobula"? Nes nusipirkt - jau nema... o bibliotekoj pagaut - tai tas pats kas bandyt loterijoj milijoną išlošt...  doh.gif

Likimo pirslys man kazko nelabai.Nebloga tikrai,ir geru dialogu buvo,bet "Karta ir visiems laikams" man geresne.Apie Tobula net ner ko diskutuoti.Medzioju Vitne,mylimoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 04, 15:21)
Medzioju Vitne,mylimoji  biggrin.gif

www.sena.lt vakar mačiau pardavinėja kažkas už 10 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 08 04, 15:24)
www.sena.lt vakar mačiau pardavinėja kažkas už 10 lt.  mirksiukas.gif

Ir kita knyga Maknot ten yra, irgi nereali.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 04, 13:25)
o kur tu cia tu senesniu ieskojai?

QUOTE(Isila @ 2010 08 04, 14:05)
šitą ir aš skaičiau. O iš kur užsisakinėt nori?

svajoniuknygos.lt žiūrinėjau, kiek kainuotų perkant internetu. Sakydama senesnių turėjau omeny kelių mėnesių senumo, kurias dar turi leidykla smile.gif Bet vėliau pamąsčiau, kad apsimokėtų paieškot ir sena.lt. Gal bus tokios, kurių noriu smile.gif Iš paslapties serijos būtų įdomu gaut knygų.. Ir dar noriu trilogijos, kurios pirma knyga "Gražioji arklininkė". Dievinu žirgus, tai ir knygas, kuriose minimi žirgai, mėgstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 04, 19:51)
Ir dar noriu trilogijos, kurios pirma knyga "Gražioji arklininkė".

Turiu ax.gif dar neskaičius, bet ateitį perleisčiau blush2.gif mirksiukas.gif

Dabar Svajonių romanukus skaitau pagal užsakymą, jau kita skaitytoja laukia tų knygučių rolleyes.gif Bet nors spintoj vietos atsiras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 04 rugpjūčio 2010 - 19:12
Man kažkaip nekyla ranka pardavinėt skaitytus blush2.gif Bet skaitytus mielai nupirkčiau. Kad tik pigiau būtų, nei iš leidyklos pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 07 29, 09:09)
Malonus kerstas as pasirodo esu skaiciusi.Susiradau anotacija ir skaitau skaitau kad siuzetas matytas hihihi.gif cia is tu senuju meilews romanu ar ne?nes susivokiau kad skaiciau,bet menkai teprisimenu  blush2.gif

Taip, čia iš senesnių. Aš tai kad nepamirščiau, internete yra toks knygų mylėtojų psl., kur galima susidėti savo skaitomas knygas ir man labai patinka. Galima ir pastabas pasirašyti tenais, iškart kai perskaitai, kad nepamirštum mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi esu ten prisiregistravus smile.gif Tik dar ne visas knygas sukėliau. Jei įdomu, tai nickas tas pats, kaip čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 04, 23:24)
Aš irgi esu ten prisiregistravus smile.gif Tik dar ne visas knygas sukėliau. Jei įdomu, tai nickas tas pats, kaip čia  4u.gif

Tai aš ir ne visas, dažniausiai sudedu tada, kai prisiruošiu prisėsti prie jų ir tas, kurios paliko gilesnį įspūdį smile.gif Mano irgi toks pat nikas kaip čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 04 rugpjūčio 2010 - 22:35
QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 04, 20:21)
Man kažkaip nekyla ranka pardavinėt skaitytus  blush2.gif Bet skaitytus mielai nupirkčiau. Kad tik pigiau būtų, nei iš leidyklos pirkt  blush2.gif

As tai parduočiau, nes nelabai vietos yra. Tik nelabai perka ax.gif Ir pati pirkčiau, kad pigiau, nes per greit perskaitau...

Beje perskaiciau 5 kalbos, dabar radau Judith Mcnaught knygų bigsmile.gif Tai skaitau Almost Heaven. mmmmmmmmmm skaniai eina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2010 08 08, 15:39)
Ir pati pirkčiau, kad pigiau, nes per greit perskaitau...

Ir man ta pati bėda lotuliukas.gif Būna, kad per kelias valandas sugraužiu knygą.
Atsakyti
QUOTE(scorpiolla @ 2010 08 08, 15:39)
Tai skaitau Almost Heaven. mmmmmmmmmm skaniai eina  ax.gif

Ou jeeeee, viena geresnių wub.gif
Atsakyti