Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

QUOTE(astute_k @ 2010 07 26, 11:16)
Tikrai, kad knygos kaupiasi labai greitai tongue.gif Čia vieną, čia kitą nusiperku - paskui žiūriu, kad lentynoje netelpa  doh.gif
Aš perskaičiau Jennifer Crusie knygą "Tik ne tu". Puiki knyga: vietomis juokinga, linksma, nuotaikinga.  thumbup.gif Susikaitė vienu ypu. (net nesitikėjau...) Dabar pradėjau kitą šios autorės romaną "Vyro medžioklė". Pradžia super  thumbup.gif Laukiu vakaro kada galėsiu prisėsti skaityti toliau  tongue.gif

abi skaiciau.Abi puikios.Vietomis zviegiau kaip nenormali hihihi.gif
"Tik ne tu tai" toj vietoj kur jis iskrenda i kambari su isvirskciais marskiniais maniau isgriusiu.Nu kazkodel klaikiai juokingai atrode,nes as realiai bandziau isivaizduoti lotuliukas.gif O vyro medziokle jau kelis kartus skaiciau.Man patinka autores ironija ir geras,tikslingai idetas jumoras.Lauksim nauju knyguciu bigsmile.gif
Atsakyti
Smagu, mikki, kad pritari man drinks_cheers.gif Pabaigiau jau ir "Vyro medžioklė". Superinė knyga - man kažkaip daugiau juokingų vietų joje buvo nei "Tik ne tu". Pagrindinė herojė tikra vaikščiojanti nelaimė lotuliukas.gif ir šiaip neiškanti žodžio kišenėj tongue.gif Jaučiu, kad ir naująją Crusie knygą prigribsiu...
Ką skaitome?
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2010 07 28, 08:50)
Smagu, mikki, kad pritari man  drinks_cheers.gif Pabaigiau jau ir "Vyro medžioklė". Superinė knyga - man kažkaip daugiau juokingų vietų joje buvo nei "Tik ne tu". Pagrindinė herojė tikra vaikščiojanti nelaimė  lotuliukas.gif ir šiaip neiškanti žodžio kišenėj  tongue.gif Jaučiu, kad ir naująją Crusie knygą prigribsiu...
Ką skaitome?

aha,man labai patinka toks sveikas autores jumoras thumbup.gif

As dabar kramtau aksomine saga.siandien pradejau Priekalniu aksoma.Pabaigciau,bet taupau hihihi.gif pasilieku rytdienai.Patinka man Devero.Kiek sunkokai skaitosi,daug smurto,bet vistiek geros.Apsidziaugiau drauges bibliotekoj radusi.Dar laukia Aksomine daina.O va Angelo teks paieskoti biggrin.gif

Gaila niekas is pazistamu McNaught knygu neturi.

Tikra atgaiva dabar po Svajoniu romaniuku.
Atsakyti
O aš ateinu su jau perskaitytom knygom - Šaltas vėjas rugpjūty bei Eni Mater Malonus kerštas, patiko labai abi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2010 07 28, 20:32)
O aš ateinu su jau perskaitytom knygom - Šaltas vėjas rugpjūty bei Eni Mater Malonus kerštas, patiko labai abi smile.gif

Malonus kerstas as pasirodo esu skaiciusi.Susiradau anotacija ir skaitau skaitau kad siuzetas matytas hihihi.gif cia is tu senuju meilews romanu ar ne?nes susivokiau kad skaiciau,bet menkai teprisimenu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif Paskaitinejau jusu foruma ir paziurejau ka jus skaitote biggrin.gif As ir labai megstu skaityti knygas kur aprasomos meiles istorijos smile.gif . Labai patinka Dzudi Devero knygos is Aistos serijos, tai pat meiles romanai wub.gif Paskaitai tokias knygas net linksmiau pasidaro, kad dar kazkas tiki meiles galia smile.gif
Atsakyti
As vis dar skaitau 5 meiles kalbas... ax.gif biski protingesne knyga ir skaitimas uzsitesia doh.gif
Atsakyti
Niekas nieko neskaito?juk vasara,poilsio metas hihihi.gif
As laukiu Aksomines sagos 4 dalies.3 pirmas jau suskaiciau.Kol kas pati paciausia Aksomine daina.Skaiciau ir nenorejau kad baigtusi biggrin.gif
Ir vis pakapstau gal McNaught knygu iskasiu.Reikes kiba i komisa koki nusiboginti biggrin.gif
Atsakyti
Aš Vasaros duetą skaitau. Praeitą savaitę perskaičiau pirmą romaną (Brangesnė už deimantus), o vakar perskaičiau kelis puslapius antrojo (Milijonieriaus užgaida). Dabar taip pagalvojau, kad kažkaip tie lietuviški pavadinimai labai panašūs biggrin.gif Kažkada lyg skaičiau Princo užgaidą, o dabar milijonieriaus. Geriau jau originalius pažodžiui išverstų biggrin.gif

Žiūrinėjau vakar, ką iš senesnių romanų galėčiau užsisakyti internetu, bet pristatymo mokestis bišk didelis.. Dar viena knyga išeitų už tą sumą biggrin.gif Tad tikriausiai reiks tiesiai iš leidyklos pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 04 rugpjūčio 2010 - 12:01
QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 04, 12:00)
Aš Vasaros duetą skaitau. Praeitą savaitę perskaičiau pirmą  romaną (Brangesnė už deimantus), o vakar perskaičiau kelis puslapius antrojo (Milijonieriaus užgaida). Dabar taip pagalvojau, kad kažkaip tie lietuviški pavadinimai labai panašūs biggrin.gif Kažkada lyg skaičiau Princo užgaidą, o dabar milijonieriaus. Geriau jau originalius pažodžiui išverstų biggrin.gif

Žiūrinėjau vakar, ką iš senesnių romanų galėčiau užsisakyti internetu, bet pristatymo mokestis bišk didelis.. Dar viena knyga išeitų už tą sumą biggrin.gif Tad tikriausiai reiks tiesiai iš leidyklos pirkt.

o kur tu cia tu senesniu ieskojai?

Kas del vertimo-tai kartais gerai kad pervadina,nes kai paskaitai originalius...nekaltoji pavogtoji milijonieriaus nuotaka.Ir gali nebeskaityti-viskas aiksu hihihi.gif nors kartais lievokai isvercia,anotacijas nesamoningas paraso.

As karta ieskojau kiek is tikro yra knygu is serijos Kieti vyrukai.Ten gi tu broliu ar ne 7 kokie, o parasyta tik apie tris.Maniau neisversta,bet autore kazkodel neberase apie kitus g.gif O man sita serija laaabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 04, 10:05)
As laukiu Aksomines sagos 4 dalies.3 pirmas jau suskaiciau.Kol kas pati paciausia Aksomine daina.Skaiciau ir nenorejau kad baigtusi biggrin.gif
Ir vis pakapstau gal McNaught knygu iskasiu.Reikes kiba i komisa koki nusiboginti  biggrin.gif

perskaičiau visas šios serijos knygas. Pati pirma užvedė, užsikabliavau, bet tolesnės mane nuvylė. Kažkuom labai tarpusavy panašios, siužetas vėliau toks biški.. na, berods, paskutinė knyga apie Mailsą) man pasirodė nuobodoka...
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 04, 13:00)
Aš Vasaros duetą skaitau. Praeitą savaitę perskaičiau pirmą  romaną (Brangesnė už deimantus), o vakar perskaičiau kelis puslapius antrojo (Milijonieriaus užgaida). Dabar taip pagalvojau, kad kažkaip tie lietuviški pavadinimai labai panašūs biggrin.gif Kažkada lyg skaičiau Princo užgaidą, o dabar milijonieriaus. Geriau jau originalius pažodžiui išverstų biggrin.gif

šitą ir aš skaičiau. O iš kur užsisakinėt nori?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 04, 10:05)
Ir vis pakapstau gal McNaught knygu iskasiu.Reikes kiba i komisa koki nusiboginti  biggrin.gif

Skaito skaito... tik ne vien meilės romanus, bet ir fantastiką smile.gif tai tenka pasiblaškyt tarp forumų...
Beja, nusipirkau ir perskaičiau McNaught "Likimo piršlys" - nu visai nieko... kad ir postorė, kad ir nutverta tik naktimis po "Jūros šventės" - bet per savaitgalį sukramtyta ax.gif Man patinka šitos rašytojos humoro jausmas rašant - skaitai dialogus ir kartais balsu juokiesi...

P.S. gal kas vilniečių turi jos "Tobula"? Nes nusipirkt - jau nema... o bibliotekoj pagaut - tai tas pats kas bandyt loterijoj milijoną išlošt... doh.gif
Atsakyti