QUOTE(Aimeja @ 2011 09 24, 15:45)
Todėl reikėtų nusileisti ant žemės vieną kartą ir baigti svaigti, kad man dar ne laikas tam ar anam, nes paskui bus per vėlu. Nereikia mąstyti, kad koks nors gržuolis, protinguolis sėdės ir lauks , kol kažkokia po trisdešimtmečio atsimėgavus laisve, užsimanys santykius kurti. Nelauks, susiras tą kuri to jau nori dabar.
Nebutinai toks atvejis buna.Mano drauge gyveno su vyru 7m.,labai norejo vestuviu,vaiku,lyg ir planavo jau,bet vyras vis susigalvodavo priezasciu,del ko dar nenori vesti.Finale,drauge liko viena,nes jis ja isdave su kita ir paliko.Jai 32m.,vat ir sunku kazka jau susirasti,kaip ir sakai,tokio amziaus vyrai arba vede,arba netike.Tai kurioje vietoje jos kalte?
QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 16:49)
O as noreciau sukurt seima budama 22 metu aisku dar aknksti,bet as noreciau jei pasitaikytu gerai zmogus,mylintis mane,bet neatrandu gal ir esu kalta niekur kazkaip nenoriu eit gal eiciau,bet neturiu tokiu draugiu kurios butu laisvos ir eitu su manim i kluba,kina turiu keleta draugiu,bt jos turi vaikinus bijau va taip sededama namie praziopsot savo metus ir nesutikti nieko ir likti senmerge puola depresija nezinau net ka daryti.

Klubas nera labai tinkama vieta susirasti gera vyra.