Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

QUOTE(Aimeja @ 2011 09 24, 15:45)
Todėl reikėtų nusileisti ant žemės vieną kartą ir baigti svaigti, kad man dar ne laikas tam ar anam, nes paskui bus per vėlu. Nereikia mąstyti, kad koks nors gržuolis, protinguolis sėdės ir lauks , kol kažkokia po trisdešimtmečio atsimėgavus laisve, užsimanys santykius kurti. Nelauks, susiras tą kuri to jau nori dabar.

Nebutinai toks atvejis buna.Mano drauge gyveno su vyru 7m.,labai norejo vestuviu,vaiku,lyg ir planavo jau,bet vyras vis susigalvodavo priezasciu,del ko dar nenori vesti.Finale,drauge liko viena,nes jis ja isdave su kita ir paliko.Jai 32m.,vat ir sunku kazka jau susirasti,kaip ir sakai,tokio amziaus vyrai arba vede,arba netike.Tai kurioje vietoje jos kalte?

QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 16:49)
O as noreciau sukurt seima budama 22 metu aisku dar aknksti,bet as noreciau jei pasitaikytu gerai zmogus,mylintis mane,bet neatrandu gal ir esu kalta niekur kazkaip nenoriu eit gal eiciau,bet neturiu tokiu draugiu kurios butu laisvos ir eitu su manim i kluba,kina turiu keleta draugiu,bt jos turi vaikinus bijau va taip sededama namie praziopsot savo metus ir nesutikti nieko ir likti senmerge puola depresija nezinau net ka daryti.sad.gifsad.gif

Klubas nera labai tinkama vieta susirasti gera vyra.
Atsakyti
Tai va as ir taip galvoju,kad nera tinkama vieta,bet man baisu,kad as niekur neaiseinu apart prekybos centrai,arba pas kokiadrauge nuvaziuoju kuri turi seima nezinau kuom uzsiimt ar eit sportuot,ar i kokius sokius net nezinau ka daryt esu pasimatymus nes gryzus is darbo neturiu ka veikti namie.
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 17:44)
Tai va as ir taip galvoju,kad nera tinkama vieta,bet man baisu,kad as niekur neaiseinu apart prekybos centrai,arba pas kokiadrauge nuvaziuoju kuri turi seima nezinau kuom uzsiimt ar eit sportuot,ar i kokius sokius net nezinau ka daryt esu pasimatymus nes gryzus is darbo neturiu ka veikti namie.

Pradek lankyti sporto kluba ax.gif ,ar dar koki uzsiemima rask,nebijok ir nauju draugiu susirasti.Viena drauge labai faina vyruka susirado gal ir banaliai,bet per pazinciu skelbimus.Zodziu,isbandyk viska smile.gif .Kas iesko,tas randa biggrin.gif .
Atsakyti
Nu as bandziau ieskot,bet vis man nepasiseka gal as tokia biski baile esu kaip pernai dingo tos dvi merginos.O sporto klube nu nemanau,kad galima draugu susirast o tuo labiau vyra tik manau eini sportuot del uzsiemimo.Jauciuosi baise nelaiminga:(
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 17:58)
Nu as bandziau ieskot,bet vis man nepasiseka gal as tokia biski baile esu kaip pernai dingo tos dvi merginos.O sporto klube nu nemanau,kad galima draugu susirast o tuo labiau vyra tik manau eini sportuot del uzsiemimo.Jauciuosi baise nelaiminga:(

Tai ir nereikia su neaiskiais tipais susitikti is karto,bet nuo bendravimo internetu,tai nieko blogo nebus,pradziai uztektu ir tiek,o gal su kokiu ilgiau pabendravus ir susitiktum.Nedrasiems zmonems tikrai sunkiau pazindintis,bet manau,kad didelis noras susirasti nauju draugu ir pan.turetu buti stipresnis.Nereikia saves gailetis,reikia kazka daryti ir keisti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 17:58)

wink.gif žinot kiek dingsta žmonių kasdien be žinios? Nemažai. O tos dvi merginos tai buvo iškelta labai į paviršių, kiek mes nežinom apie kitus dingusius asmenis... Nemanau, kad dabar reikia užsiciklinti ties ta mintim. Apsunkinsit sau gyvenimą tik.
Sporto klube įmanoma, įmanoma ir gatvėj , ir degalinėj, ir internete, visur wink.gif nes niekada nežinai kur susipažinsi ir kas nutiks wink.gif Nereikia dėl to liūdėti, užsiimkit sau malonia veikla, tas vaikinas ir taip atsiras ax.gif Gerai ir patarė, kad eit sportuot, ar į šokius, kalbų kursus, dar kokius užsiėmimus, galų gale skaityt knygas, rankdarbiais užsiimt ar dar kuo wink.gif nebus taip liūdna ir mažiau keistų minčių į galvą ateis
Atsakyti
Bandau as save iveikt,bet man nesiseka nzn gal reikia daugiau dirbt su savim.Neturiu pasitikejimo as savimi ne tik as pati griauziu save,bet mane ir tevai griauzia kartais jauciuosi iekam nereikalinga.
Atsakyti
Gal kokios literatūros ta kryptim paskaityti reiktų wink.gif galų gale neužsisklęst savyje, o reik jums daugiau dalyvauti. Negi nėr vienišų draugių, su kuriomis galėtumėt praleist gerai laiką? Kitaip galva gal dirbt pradėtų. Ir išvis, jūs jauna tokia bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu keleta draugu,bet turi arva vaikunus arba jau istekejusios turi,vaiku uztat ir nera vienisu draugiu ir puola depresija.Bandau skaityt literatura,bet tam kartiui tik padeda.
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 18:27)
Turiu keleta draugu,bet turi arva vaikunus arba jau istekejusios turi,vaiku uztat ir nera vienisu draugiu ir puola depresija.Bandau skaityt literatura,bet tam kartiui tik padeda.

Kaip keista,man leisti laika su draugemis netrukdo nei ju vyrai,nei vaikinai,nei mano vyras biggrin.gif ,reikia tik noro.Jei nenoresi nieko veikti,tai susigalvosi begale priezasciu,bet jei yra noras,kvieti drauge i kavos,netikiu,kad buna istisai su vaikinu,ar vyru ir kad nenori nei viena bendrauti su draugemis,taip nebuna.Drauge neturi buti vienisa,kad galetum su ja bendrauti.
Ir dar.....gali juk drauges vaikinas pasikviesti koki savo drauga ir galite keturiesi kazka idomaus nuveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia28: 24 rugsėjo 2011 - 17:35
Tai su jom isgeri kavos pasedi pasneki ir viskas,bet jos niekur nenori eit sako as geriau su vaikinu nueisiu su vyru ir taip gaunasi.Bandziau per interneta bendraut su vaikinais,bet nesiseka man.
Atsakyti
Man tai juokinga,kai kokia 18 metu pradeda dejuoti smile.gif Panos jums viskas dar pries akis.

Man 36 m siemet bus,pries savaite issikyriau su draugu,gyvenom kartu 2 metus,o pazinojom vienas kita apie 8 gal net ir daugiau. Neistikimas jis buvo. Na bet nemanau,kad tai pasaulio pabaiga ir nelaikau saves senmerge. Reikia mastyti pozityviai,mintimis galim daug prisaukti smile.gif

Jei tik sedesit ir dejuosit,kad jau senmerges ir niekas i jus neziuri ir nenori imti i zmonas,tai ir tokiom liksit g.gif ax.gif ax.gif

Daugiau pozityvo!!!!! ir graziu minciu !!!!!! ax.gif
Papildyta:
QUOTE(karolina18 @ 2011 09 24, 18:36)
Tai su jom isgeri kavos pasedi pasneki ir viskas,bet jos niekur nenori eit sako as geriau su vaikinu nueisiu su vyru ir taip gaunasi.Bandziau per interneta bendraut su vaikinais,bet nesiseka man.

Tai tokios jos ir drauges. As turiu istekejusiu draugiu ir su vaikais ir su vyrais,bet kazkaip atrandam mes laiko viena kitai ir i kina ir vyno pagurksnoti ir siaip papramogauti. rolleyes.gif
Atsakyti