Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 11:42)
Na, kai kas pasakytų, kad vaikai laisvės irgi neapriboja, nes juk viską gali daryti ir su jais.
Tokie pasakymai man juoką kelia, neturiu vaikų, bet žinau, kad taip nėra, kaip sakoma.

Oi hihihi.gif irnesakyk.gif

Aš tai žinau labai daug šeimų, kur net po tris vaikus turi, bet jų veiklumo,ėjimo visur, dalyvavimo, keliavimo ir vienų ir su vaikais, net neįmanoma lyginti su namuose tupinčiom be vaikų. Net lyginti nėra kaip.

Vaikai patys savaime laisvės neapriboja. Laisvę, auginant vaikus, labiausiai apriboja netinkamai pasirinktas, nevykęs partneris. Bet lenviau ne sau prisiiminti kaltę, bet ją suversti vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 13:50)
Su paskutiniu pasisakymu, Subjektyvi, sutinku.
Tikrai taip nėra, kad savo namuose jausčiau diskomfortą dėl esančio draugo. Tiesiog ateina momentų kai norisi pabūti vienai. Ir man tai normalu ir suprantama smile.gif

Matau, kad siuo klausimu jusu daug kas nesuprato smile.gif Daugelis ta nora pabuti vienai aiskina kaip diskomforta su salia esanciu zmogumi. O juk is tiesu kartais zmogui reikia, netgi patartina pabuti nors trumpa laika vienam, tureti savo asmenine erdve, proga pabuti su savim ..na ir daug cia galima dalyku prorasyti kuo tai naudinga.
Ir tai nepaisant, kad yra mylimas draugas, darni seima, vaikai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 11:42)
....
Yra pažįstama moters, jai 36m, vieniša. Ji labai daug dirba, žinoma ji labai liūdi, kad neturi draugo, kad draugės jau su šeimomis. Bet ji užsiima darbu, nori kuo greičiau išsimokėti paskolą. Laisvo laiko nulis, tik tiek, kad ji ne LT, o užsienyje.

Tai tame ir esme, kad jai tarsi nera pasirinkimo kito kaip tik dirbti jei nonori sedeti viena ir liudeti. Manau, ji tikrai skirtu maziau laiko darbui, jei salia butu draugas. Turbuti ir nesureiksmintu labai ar metais anksciau ar veliau atiduos paskola...
Vienisi zmones prisitaiko prie savo padeties, nes gyvenimas juk tesiasi...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 09 23, 13:41)
Aha, tikrai labai smagu su kelių mėnesių kūdikiu vaikščioti po Barseloną ir kas valanda keisti pampersus, o kas dvi jį maitinti. 4u.gif
QUOTE(dinazaure @ 2011 09 23, 13:57)
Matau, kad siuo klausimu jusu daug kas nesuprato smile.gif Daugelis ta nora pabuti vienai aiskina kaip diskomforta su salia esanciu zmogumi. O juk is tiesu kartais zmogui reikia, netgi patartina pabuti nors trumpa laika vienam, tureti savo asmenine erdve, proga pabuti su savim ..na ir daug cia galima dalyku prorasyti kuo tai naudinga.
Ir tai nepaisant, kad yra mylimas draugas, darni seima, vaikai ir pan.
Taip, manęs nesuprato. O kas suprato, ačiū 4u.gif

Bet čia ne apie mane ir mano norą pabūti vienai tema. O apie senmerges. Na, kai pergyvena moteris kuriai virš 30m dar suprantu, nes galbūt aplink dauguma draugų su šeimomis. Bet kai 22m mergina apie tai kalba, tai tada aš nelabai suprantu...
Atsakyti
22 metu i senmerges dar nepriimame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2011 09 23, 14:12)
Tai tame ir esme, kad jai tarsi nera pasirinkimo kito kaip tik dirbti jei nonori sedeti viena ir liudeti. Manau, ji tikrai skirtu maziau laiko darbui, jei salia butu draugas. Turbuti ir nesureiksmintu labai ar metais anksciau ar veliau atiduos paskola...
Vienisi zmones prisitaiko prie savo padeties, nes gyvenimas juk tesiasi...
Geriau kai žmonės prisitaiko ir randa ką veikti, šiuo atveju greičiau atiduoti paskolą, nei sėdėti ir verkšlenti kaip blogai kad nėra vyro. Bent jau nauda didesnė, bus paskola atiduota.

Dinazaure, ar viską čia skaitėt, nes buvo 22, 23 ir 25 metų, ir save taip vertina... smile.gif
Kai mano mama tarybiniu metu (kai visos draugės gimdė 20-ties), kai jai buvo 33 ir buvo vieniša, savęs senmerge nelaikė smile.gif

Yra žmonių, kurie visame kame gali įžvelgti naudos sau, ar jie vieniši, ar ne. Ir yra kita žmonių grupė, kurie nelaimingi, kuriems ir kartu esant kas nors negerai būna.
Nuo kiekvieno asmeniškai požiūrio į gyvenimą manau visa tai priklauso. Kaip save vertini taip ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 23 rugsėjo 2011 - 13:23
QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 14:16)
Aha, tikrai labai smagu su kelių mėnesių kūdikiu vaikščioti po Barseloną ir kas valanda keisti pampersus, o kas dvi jį maitinti. 4u.gif

Ir kas čia tokio nesmagaus? Aš manau gyvenime yra žymiai nesmagesnių dalykų, o pasivaikščioti su vaiku vienas malonumas.

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 12:50)
Su paskutiniu pasisakymu, Subjektyvi, sutinku.
Tikrai taip nėra, kad savo namuose jausčiau diskomfortą dėl esančio draugo. Tiesiog ateina momentų kai norisi pabūti vienai. Ir man tai normalu ir suprantama smile.gif

Tokie momentai pasitaiko ne tik jums, bet dažnai ar dažnam. 4u.gif Apie tai ir kalba, kad reikia gaudyti tuos momentus arba pasidaryti savo laiką ir įvesti savo taisykles. Jei vyras užsiima sau miela veikla ar kažkur kitur, tai gi, moteris neatsilieka. Idealu, kai yra vietos susikurti sau momentinę vienatvę.

Pvz. aš mėgstu tą taip vadinamą atsiribojimą. Nuo gyvenimo pradžios yra tam tikri ritualai, kuriuos atlieku ir lai krenta bombos. Pvz. guliu vonioje su knyga, šalia stovi taurė su mėgstamu gėrimu (likeris su ledukais, šampanas ar pan.). Viskas. Ate visiems mažiausiai pusvalandžiui, manęs nėra. Čia tik vienas iš ritualų, bet jų yra ir daugiau. Tai mano laikas ir niekas neturi teisės jo trikdyti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 09 23, 13:41)
Oi  hihihi.gif  irnesakyk.gif

Aš tai žinau labai daug šeimų, kur net po tris vaikus turi, bet jų veiklumo,ėjimo visur, dalyvavimo, keliavimo ir vienų ir su vaikais, net neįmanoma lyginti su namuose tupinčiom be vaikų. Net lyginti nėra kaip.

Vaikai patys savaime laisvės neapriboja. Laisvę, auginant vaikus, labiausiai apriboja netinkamai pasirinktas, nevykęs partneris. Bet lenviau ne sau prisiiminti kaltę, bet ją suversti vaikams.

drinks_cheers.gif visiskai pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinot aš niekada netroškau susiženyti su kokiu berneliu ir prigimdyti jam krūvas vaikų ir visas tas mėgavimasis gyvenimu man labai suprantamas, bet mane jau galutinai užkniso tas mėgavimasis biggrin.gif Vyrai LT praktiškai likę vien durniai, visuomenėje moteris be vyro laikoma nepilnaverte ir nesveika, kitos moterys tokias arba laiko pasileidusiomis, arba apgailėtinomis. Vyrai visai nenori stengtis, dauguma jų visiški liaupiai, o kam stengtis, kasmet lytiškai subręsta tuntas gražių mergiočių. Aš išėjus į miestą kaskart abstulbstu, kiek daug gražių moterų ir kiek mažai bent jau iš pažiūros padorių vyrų. Belieka tik vaidinti kvailelę ir pamiršti apie bet kokius savo principus jei bent su vienu nori bendrauti. Juk kam jiems stengtis, jei tuojau gali būti kokia. Aš rimtai, bele koks mulkis gali susirasti merginą, jei tik labai panorės. Nors aš pažįstų nuostabių ir labai gražių panelių, kurios yra vienišos. O ką daryti merginai, kuri nori surasti savęs vertą vyrą? Kuri nenori susidėti su bet kuo? Kuri ieško to tikrai vienintelio? Man nereikia bet kokio vyro, aš nenoriu ir nemoku vaidinti kvailos mergelės, aš esu užsispyrusi, protinga, turinti savo nuomonę ir absoliučiai tragiško charakterio biggrin.gif bet aistringa, mylinti visa širdimi ir absoliutus gėrio įsikūnijimas, jei kas nors pasivargintų tai pamatyti. Bet nesivargina. O tik nori neįpareigojančiai iškrušti, atsiprašau už tokį išsireiškimą. Taigi išvada, kad vienišom moterims tikrai sunku, nors bet kokiu atveju aš to nekeisčiau į pasisėdėjimą su kokiu liaupiu, todėl šįvakar sėdėsiu viena, į sveikatą mergaitės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 09 23, 20:30)
Žinot aš niekada netroškau susiženyti su kokiu berneliu ir prigimdyti jam krūvas vaikų ir visas tas mėgavimasis gyvenimu man labai suprantamas, bet mane jau galutinai užkniso tas mėgavimasis  biggrin.gif  Vyrai LT praktiškai likę vien durniai, visuomenėje moteris be vyro laikoma nepilnaverte ir nesveika, kitos moterys tokias arba laiko pasileidusiomis, arba apgailėtinomis. Vyrai visai nenori stengtis, dauguma jų visiški liaupiai, o kam stengtis, kasmet lytiškai subręsta tuntas gražių mergiočių. Aš išėjus į miestą kaskart abstulbstu, kiek daug gražių moterų ir kiek mažai bent jau iš pažiūros padorių vyrų. Belieka tik vaidinti kvailelę ir pamiršti apie bet kokius savo principus jei bent su vienu nori bendrauti. Juk kam jiems stengtis, jei tuojau gali būti kokia. Aš rimtai, bele koks mulkis gali susirasti merginą, jei tik labai panorės. Nors aš pažįstų nuostabių ir labai gražių panelių, kurios yra vienišos. O ką daryti merginai, kuri nori surasti savęs vertą vyrą? Kuri nenori susidėti su bet kuo? Kuri ieško to tikrai vienintelio? Man nereikia bet kokio vyro, aš nenoriu ir nemoku vaidinti kvailos mergelės, aš esu užsispyrusi, protinga, turinti savo nuomonę ir absoliučiai tragiško charakterio  biggrin.gif  bet aistringa, mylinti visa širdimi ir absoliutus gėrio įsikūnijimas, jei kas nors pasivargintų tai pamatyti. Bet nesivargina. O tik nori neįpareigojančiai iškrušti, atsiprašau už tokį išsireiškimą. Taigi išvada, kad vienišom moterims tikrai sunku,  nors bet kokiu atveju aš to nekeisčiau į pasisėdėjimą su kokiu liaupiu, todėl šįvakar sėdėsiu viena, į sveikatą mergaitės  drinks_cheers.gif

Parasei taip,lyg apie mano drauge biggrin.gif .Viens prie vieno biggrin.gif .Ir charakteriu,ir tai,kad dabar viena ir nenori bet kokio vyro.Bet as ja tik zaviuosi del to,visada jai kartoju,kad ji verta laaaabai gero vyro,todel vis dar tokio iesko,tik sunku toki rasti,labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 23, 20:41)
Parasei taip,lyg apie mano drauge biggrin.gif .Viens prie vieno  biggrin.gif .Ir charakteriu,ir tai,kad dabar viena ir nenori bet kokio vyro.Bet as ja tik zaviuosi del to,visada jai kartoju,kad ji verta laaaabai gero vyro,todel vis dar tokio iesko,tik sunku toki rasti,labai sunku.

Tikrai taip, bet kai kurios iš mūsų pasirenka surizikuoti, reikia tikėtis, kad tai atsipirks smile.gif Atstūmiau vyrus, kurių nemylėjau, nors tarkim ir buvo tinkami kandidatai, nebuvau ir su tuo, kurį labai mylėjau, nes mačiau, kad ne tam jisai sutvertas. Užknisa viskas, nes niekada nenusiraminu, kol negaunu tikrai tai ko noriu. Ką jau padarysiu su savim biggrin.gif
Atsakyti