Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

QUOTE(Copacabana @ 2009 12 08, 02:59)
Reikia tiesiog peržiūrėti tuos "bet kokio" kriterijus. Gal kažkam vyras be dviejų aukštųjų yra "bet koks", bet tada nereikia skųstis, kad viena sėdi. Bet čia ne tas atvejis, tai nėr prasmės plėtotis.  ax.gif

Aš nesakau, kad turi būti su 2 aukštaisiais.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2009 12 07, 21:50)
Pradedu galvoti, kad tos, kurios nori būti senmergėmis, jos ir būna, o kurios nenori - nebūna. Tie vieninteliai iš dangaus nenukrenta, reikia ir pačiai pasistengt. Manau, daugelis, kurios sako - bus laikas, bus ir vyras - pačios nemažai pastangų įdėjo, kad susieškotų ir apvyniotų tą vienintelį aplink pirštą  biggrin.gif Nu sąžiningai prisipažinkit, tipo sėdėjot ir dūsavot prie langelio? Netikiu  biggrin.gif

Norėjau rašyti, kad aš ir dūsavau prie langelio, bet.....Dūsavau irgi prie kompo lotuliukas.gif Ir kas keisčiausia ne tik, kad nedėjau visai jokių pastangų, bet ir jokių planų ar ketinimų neturėjau. Ir net su būsimu vyru per kompą tebuvo vienas vienintelis pokalbis doh.gif O dar gražiau, kad po pirmo susitikimo jau ėmėm kartu gyventi. Dar ir dabar nesuprantu kaip taip įmanoma.
Ir vis dėl to kalbant į temą, aš suprantu tokias moteris kurioms jau per 30m ir tas jų šnekas apie senmergystę, nes turiu tokią draugę. Keista, bet jos išties išgyvena dėl to. Ir abejoju, kad kas čia pasikeistų. Kai kalbamės ir sakau, juk tu keliauji, pamatai pasaulio, sau leist gali ką nori ir pan. Ji sutinka, bet vis tiek tai neužpildo iki galo jos gyvenimo. Štai ir atsiranda tokios temos.
Atsakyti
QUOTE(spinster @ 2009 12 07, 03:04)
Kaip susitaikyti su senmerges titulu, ir ne tai, kad titulu, o ta gan klaikia būsena?..

Nenoriu Sex'o ir Miestas'o.. Noriu seimos, bet esu senmerge. Siandien man suejo 30... Neturiu tiek egoizmo ir drąsos, kad ieškočiausi spermos donoro ir panašiai, nors visas kūnas rėkia kitaip. čia puiki vieta ironijai, nors as ieskau ne to... Bet forumas-viesas....

Kaip as tave suprantu unsure.gif
lygiai taip pat jauciuosi.
ir jokia veikla, keliones, knygos, darbas ir t.t. nepades, nes vistiek namuose vienatve..
Atsakyti
man ir atrodo kad tos vienatves kuria suteikia neturejimas mylimo vyro salia negali uzpildyti nei darbas nei niekas ......nors tokie zmones daznai tampa darboholikais arba paskesta depresijoj........
Atsakyti
Nemanau,kad toks amžius jau riba ieškoti savo gyvenimo vyro,kurti šeimą ar lauktis kūdikio.Suprantama,kad jūs visko gyvenime siekėte labai atsakingai,ir toliau nesate linkusi sau nuolaidžiauti,bet toks gyvenimas jus vargina,jūs norite kad šalia būtų ne klaunas,o tikras vyras kaip uola,bet tokio nėra g.gif Dažniausiai vyrai nemėgsta moterų-lyderių,nes jie jaučiasi tikrais nevykėliais,o pokalbio metu dažniausiai gali tik pasigirti išgerto alaus kiekiu schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 08 gruodžio 2009 - 12:45
ir man aktuali sita tema... nors man dar iki 30-ties truksta keletos meteliu, taciau jau dabar jauciuosi "uzkietejusi senmerge" g.gif kodel? na, kad truksta to artimo zmogaus salia, tai tikrai...bet yra, kaip yra...nu bet aplinka doh.gif jau pradeda tetos, dedes savo pajuokavimus tema " oi tik nelik senmerge" ir " oi, as pazistu labai simpatiska vaikinuka, reiktu jus supazindint " ir pan...kaip tai nervina doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 08, 13:39)
man ir atrodo kad tos vienatves kuria suteikia neturejimas mylimo vyro salia negali uzpildyti nei darbas nei niekas ......nors tokie zmones daznai tampa darboholikais arba paskesta depresijoj........

depresijoj...
auksinai jusu zodziai
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2009 12 08, 11:50)
Norėjau rašyti, kad aš ir dūsavau prie langelio, bet.....Dūsavau irgi prie kompo lotuliukas.gif Ir kas keisčiausia ne tik, kad nedėjau visai jokių pastangų, bet ir jokių planų ar ketinimų neturėjau. Ir net su būsimu vyru per kompą tebuvo vienas vienintelis pokalbis doh.gif O dar gražiau, kad po pirmo susitikimo jau ėmėm kartu gyventi. Dar ir dabar nesuprantu kaip taip įmanoma.

Tai gal to kartais ir tereikia - tiesiog įsivelt į vieną pokalbį ax.gif

QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 08, 12:05)
Kaip as tave suprantu  unsure.gif
lygiai taip pat jauciuosi.
ir jokia veikla, keliones, knygos, darbas ir t.t. nepades, nes vistiek namuose vienatve..

Nu bet jūs pasižiūrėkit į savo parašą. Perskaitykit pati savo niką. Pagalvokit, kokį jūs įspūdį sudarot šioje nuotakų rinkoje? g.gif Ar kas "jamtų" depresuotą kaliausėlę? Tik neįsižeiskit, o racionaliai, logiškai pagalvokit. Pradėkit nuo mažų dalykų. Jeigu jūs sutiktumėt kokiam chat'e vyrą užsivadinusį kokiu Bobaušiuku ir dejuojantį, kaip jam liūdna vienam? Ar atkreiptumėt dėmesį, ar norėtumėt užmegzti pažintį? M? Turbūt ne. ax.gif
QUOTE(sapetrausk @ 2009 12 08, 13:52)
ir man aktuali sita tema... nors man dar iki 30-ties truksta keletos meteliu, taciau jau dabar jauciuosi "uzkietejusi senmerge"  g.gif  kodel? na, kad truksta to artimo zmogaus salia, tai tikrai...bet yra, kaip yra...nu bet aplinka  doh.gif  jau pradeda tetos, dedes savo pajuokavimus tema " oi tik nelik senmerge" ir  " oi, as pazistu labai simpatiska vaikinuka, reiktu jus supazindint " ir pan...kaip tai nervina  doh.gif    doh.gif
Matėt Bridžitą Džouns? Prisimenat tą megztinį su briedžiu? Kodėl jus nervina, kad jus nori supažindinti su kažkuo. Sakykit - jo, mielai susipažinčiau su tuo simpatišku vaikinuku, kaip tik neturiu planų šį savaitgalį. bigsmile.gif
Atsakyti
Copacabana
nesupykau
prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
is internetiniu pazinciu nieko gero
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 08 gruodžio 2009 - 15:27
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 08, 16:26)
Copacabana
nesupykau
prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu ir gerai, kad nesupykot mirksiukas.gif Tikrai nenorėjau įžeisti, tiesiog įspūdžius iš šalies aprašiau. Beje, prieš mane klastune rašė, kaip internete sutiko savo vyrą. rolleyes.gif Nenurašykit iš anksto nė vieno būdo susipažinti mirksiukas.gif Gal ir nebus jis jums sėkmingas, bet bent jau galimybių turėsite daugiau. O kur daugiau galimybių - ten didesnė ir sėkmės tikimybė. Ir pasikeiskit niką - kažkaip manau, kad jūs gyvenime tikrai ne kaliausėlė, veltui save taip užvadinot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 07, 09:56)
nors visko buna juk...senmergiu irgi reik..

man tas posakis "vosokių yra- visokių reikia" dažniausiai vartojamas kalbant apie neitin geras žmogaus savybes/bruožus etc.. tai šis postas skamba kažkaip nekorektiškai g.gif na gal čia tik man

QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 07, 13:47)

o senmerge tipo kur be vyro  bigsmile.gif tai cia jums moterytes problema?????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau vienišoms moterims tai išties yra labai rimta problema, o turinčioms šeimas ir vyrus žvengt iš tokių situacijų nevalia blink.gif

QUOTE(sapetrausk @ 2009 12 08, 12:52)
" oi tik nelik senmerge" ir  " oi, as pazistu labai simpatiska vaikinuka, reiktu jus supazindint " ir pan...kaip tai nervina  doh.gif    doh.gif

o taip.. jiems tai atrodo "juk pajuokavom".. o ištikro tokie psakimai žeidžia doh.gif ir kaip jie nesusimąsto g.gif

QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 08, 15:26)

uoj nespjaudykite į šulinį ax.gif beje nemažai mano pažįstamų antrąsias puses būtent ten ir susirado mirksiukas.gif

bet bet kokiu atveju, negalima nukabint nosies ir nerti į savo liūdesį, depresiją ir vienatvę tongue.gif daugiau laiko leisk su draugais, eikit kur nors viešumon... galų gale kai turėsi mažiau laiko galvot apie vienatvę ir senmergystę- lengviau bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balioonėlis: 08 gruodžio 2009 - 16:01
Aš irgi galima sakyti ilgai gyvenau tik darbo idėja,bet kai pajutau,kad daugiau taip nebegaliu,nes labai noriu kūdikio,supratau,kad turiu bet kokia kaina susirasti gerą vaikiną kuris atitiktų visus mano reikalavimus blush-anim-cl.gif2:pasinaudojau radijo pažintimis, ir tikrai sutikau tokį blush2.gif .nesakau kad įsimylėjau,ne,bet jis buvo toks kokio man reikėjo.Mums tada buvo po 30 metų.Susituokėm 31,o būdama 32,aš jau turėjau dukrelę,34 susilaukiau sūnaus.Taigi,labai norint ir siekiant užsibrėžto tikslo,galima suspėti viską. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeine01: 08 gruodžio 2009 - 16:33