QUOTE(Isimylejus @ 2009 12 07, 23:05)
mane tokios kalbos klaikiai siutina, koks merginu tamsumas ir durnumas atsiprasant..Isvaziuokit i platu pasauli ir pamatykit truputeli didesni paveiksla, ne tik kelia nuo savo namu iki darbo..
Ramiai gyvenkite, mokykites, studijuokite, uzsiimkite savimi, savo psichologija ir savo pazinimu..Apsizenijusi busite visa gyvenima !-jei jau laime tame.. O kai psichologiskai busite stipri ir jausites savo kailyje gerai, tada ir vyras ateis ir vaikelis bus..
QUOTE(Isimylejus @ 2009 12 08, 23:08)
Taigi jei gyvenate ne lietuvoje o toli nuo jos, dar paprasciau pamatyti, kad tik lietuvoje zenytis reikia iki 23m, ar dar anksciau, nes kitaip ka zmones pasakys..ir aplamai dangus nukris..uzsienyje 30 -metes pradeda karjera, dirba, uzdirba, gyvena ir neskaiciuoja pinigu, o paminejus vaikus, tai tik akis issprogdina, tipo, ka tu, man dar sau reikia pagyventi..Tai va, savo nuomuone ir pastebejimus siuo klausimu pasakiau. O ausktieji 2 ar 5 proto nesuteikia!
Ismokite pirmiausia priimti ir MYLETI save!
Mane tavo postai glumina savo kategoriskumu. Ir pradziu isvadini durna ir tamsia, siulai mokytis ir keliauti, po to vel eilini karta iverti mano prota. Aciu. Nebuciau paminejusi savo issilavinimo, jei ne pirmas tavo postas.
Dzin man tos 30-metes karjeristes. Jei kune kaip atomine bomba tiksi biologinis laikrodis, o tusti namai varo i depresija, nejau turiu sedeti ir galvoti apie akis sprogdinancias vakarietes?.. As niekur neminejau, kad man rupi, ka apie mane pagalvos zmones. O siaip tikiuosi, kad esi tebesi isimylejusi. As ir pati dar pries gerus metus buvau mylima ir mylinti, tik nebuvau tokia pikta.
QUOTE(Copacabana @ 2009 12 08, 15:38)
Tai gal to kartais ir tereikia - tiesiog įsivelt į vieną pokalbį
Nu bet jūs pasižiūrėkit į savo parašą. Perskaitykit pati savo niką. Pagalvokit, kokį jūs įspūdį sudarot šioje nuotakų rinkoje?

Ar kas "jamtų" depresuotą kaliausėlę?
Kaliausele, pasirasau po kiekvienu Copabano's zodziu. As sia tema susikuriau nes per daug zmoniu zino mano tikra nick'a SM, tai sugalvojau nick'a tik siai temai. Nepyk, prasau, bet klaidziojau po SM ir perskaiciau dar keleta tavo postu. Zinai, esu sutikusi vyriska tavo versija. Begau neatsigrezdama po antro pasimatymo. As pati kartais jauciuosi, kaip tu, bet bandau tuos juodulius kontroliuoti.
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 08, 16:26)
Copacabana
nesupykau
prajuokinot

is internetiniu pazinciu nieko gero
Kada nors parasysiu knyga.

Siaip praktiskai kiekvienas Internetinis zmogelis turi kokia beda/paslapti ar siaip kazkokiu problemu.
QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 19:44)
jei nupirksi šunį o paskui kate ( arba atvirkščiai) tada jau tikra senmerge busi
Jei nusipirksiu kate, tai tegu veza mane i psichuske, nes niekada gyvenime nemegau kaciu. O suo yra geris. Dievinu sunis.

Jei tureciau salygas, nusipirkciau koki kudliu, ar dar geriau-priglausciau is prieglaudos.
Papildyta:
Ir aciu uz visus siltus zodzius.
Ir pamirsau padekoti uz sveikinimus su gimtadieniu.