Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

QUOTE(spinster @ 2009 12 07, 02:04)
Kaip susitaikyti su senmerges titulu, ir ne tai, kad titulu, o ta gan klaikia būsena?..

Nenoriu Sex'o ir Miestas'o.. Noriu seimos, bet esu senmerge. Siandien man suejo 30... Neturiu tiek egoizmo ir drąsos, kad ieškočiausi spermos donoro ir panašiai, nors visas kūnas rėkia kitaip. čia puiki vieta ironijai, nors as ieskau ne to... Bet forumas-viesas....

tikrai dar ne senmerge schmoll.gif ir taip nesijausk,geriau ieskoti ir rasti tinkama zmogu,negu isteketi uz bet ko mirksiukas.gif o del vaiku irgi tas pats,daugelis moteru gmdo po 30 mirksiukas.gif
Atsakyti
jei nupirksi šunį o paskui kate ( arba atvirkščiai) tada jau tikra senmerge busi biggrin.gif
Atsakyti
nu, baikit, jau jeigu 30 ir save senmergem vadinat tai kada pradesit jaustis pensininkem? schmoll.gif negerai. tiesa sakant tai kartais manau jog senmergyste dazniau visuomenes primestas sindromas kuris tarsi koks zalciukas braunasi i moteru smegenis. o tai jau negerai. Siais laikais geriau pagalvojus senmergyste tampa labai pateisinamu dalyku, todel, kad nebeliko normaliu vyru doh.gif pulti pirma pasitaikiusi vien tam , kad nebutum vadinam senmerge, kazkoks absurdas, na, nebent butu tinkamas spermos donoras blush2.gif na, o kaip sakant, jeigu bus lemta tau, tai savaji gali ir po kibiru atrasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinster @ 2009 12 07, 22:55)
Kam tas kategoriskumas?.. Baigiau 2 aukstuosius, gyvenau uz Atlanto nemazai, dabar irgi gyvenu ne LT, tai nemanau, kad esu tamsi ir panasiai, nors ir esu gryniausia brunete.  tongue.gif  Klaikiai siutina?.. blink.gif blink.gif Tamsi ir durna?.. Aciu.  4u.gif

Taigi jei gyvenate ne lietuvoje o toli nuo jos, dar paprasciau pamatyti, kad tik lietuvoje zenytis reikia iki 23m, ar dar anksciau, nes kitaip ka zmones pasakys..ir aplamai dangus nukris..uzsienyje 30 -metes pradeda karjera, dirba, uzdirba, gyvena ir neskaiciuoja pinigu, o paminejus vaikus, tai tik akis issprogdina, tipo, ka tu, man dar sau reikia pagyventi..Tai va, savo nuomuone ir pastebejimus siuo klausimu pasakiau. O ausktieji 2 ar 5 proto nesuteikia!
Ismokite pirmiausia priimti ir MYLETI save!
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2009 12 07, 23:05)
mane tokios kalbos klaikiai siutina, koks merginu tamsumas ir durnumas atsiprasant..Isvaziuokit i platu pasauli ir pamatykit truputeli didesni paveiksla, ne tik kelia nuo savo namu iki darbo..
Ramiai gyvenkite, mokykites, studijuokite, uzsiimkite savimi, savo psichologija ir savo pazinimu..Apsizenijusi busite visa gyvenima !-jei jau laime tame.. O kai psichologiskai busite stipri ir  jausites savo kailyje gerai, tada ir vyras ateis ir vaikelis bus..

QUOTE(Isimylejus @ 2009 12 08, 23:08)
Taigi jei gyvenate ne lietuvoje o toli nuo jos, dar paprasciau pamatyti, kad tik lietuvoje zenytis reikia iki 23m, ar dar anksciau, nes kitaip ka zmones pasakys..ir aplamai dangus nukris..uzsienyje 30 -metes pradeda karjera, dirba, uzdirba, gyvena ir neskaiciuoja pinigu, o paminejus vaikus, tai tik akis issprogdina, tipo, ka tu, man dar sau reikia pagyventi..Tai va, savo nuomuone ir pastebejimus siuo klausimu pasakiau.  O ausktieji 2 ar 5 proto nesuteikia!

Mane tavo postai glumina savo kategoriskumu. Ir pradziu isvadini durna ir tamsia, siulai mokytis ir keliauti, po to vel eilini karta iverti mano prota. Aciu. Nebuciau paminejusi savo issilavinimo, jei ne pirmas tavo postas.
Dzin man tos 30-metes karjeristes. Jei kune kaip atomine bomba tiksi biologinis laikrodis, o tusti namai varo i depresija, nejau turiu sedeti ir galvoti apie akis sprogdinancias vakarietes?.. As niekur neminejau, kad man rupi, ka apie mane pagalvos zmones. O siaip tikiuosi, kad esi tebesi isimylejusi. As ir pati dar pries gerus metus buvau mylima ir mylinti, tik nebuvau tokia pikta. tongue.gif

QUOTE(Copacabana @ 2009 12 08, 15:38)
Tai gal to kartais ir tereikia - tiesiog įsivelt į vieną pokalbį  ax.gif
Nu bet jūs pasižiūrėkit į savo parašą. Perskaitykit pati savo niką. Pagalvokit, kokį jūs įspūdį sudarot šioje nuotakų rinkoje?  g.gif Ar kas "jamtų" depresuotą kaliausėlę?

Kaliausele, pasirasau po kiekvienu Copabano's zodziu. As sia tema susikuriau nes per daug zmoniu zino mano tikra nick'a SM, tai sugalvojau nick'a tik siai temai. Nepyk, prasau, bet klaidziojau po SM ir perskaiciau dar keleta tavo postu. Zinai, esu sutikusi vyriska tavo versija. Begau neatsigrezdama po antro pasimatymo. As pati kartais jauciuosi, kaip tu, bet bandau tuos juodulius kontroliuoti. blush2.gif

QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 08, 16:26)
Copacabana
nesupykau
prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
is internetiniu pazinciu nieko gero

Kada nors parasysiu knyga. lotuliukas.gif Siaip praktiskai kiekvienas Internetinis zmogelis turi kokia beda/paslapti ar siaip kazkokiu problemu.

QUOTE(Lera @ 2009 12 08, 19:44)
jei nupirksi šunį o paskui kate ( arba atvirkščiai) tada jau tikra senmerge busi  biggrin.gif

Jei nusipirksiu kate, tai tegu veza mane i psichuske, nes niekada gyvenime nemegau kaciu. O suo yra geris. Dievinu sunis. wub.gif Jei tureciau salygas, nusipirkciau koki kudliu, ar dar geriau-priglausciau is prieglaudos.

Papildyta:
Ir aciu uz visus siltus zodzius.
Ir pamirsau padekoti uz sveikinimus su gimtadieniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinster @ 2009 12 09, 01:07)
Kaliausele, pasirasau po kiekvienu Copabano's zodziu. As sia tema susikuriau nes per daug zmoniu zino mano tikra nick'a SM, tai sugalvojau nick'a tik siai temai. Nepyk, prasau, bet klaidziojau po SM ir perskaiciau dar keleta tavo postu. Zinai, esu sutikusi vyriska tavo versija. Begau neatsigrezdama po antro pasimatymo. As pati kartais jauciuosi, kaip tu, bet bandau tuos juodulius kontroliuoti.  blush2.gif

Ir aš esu skaičius keletą Kaliauseles postų ir labai gerai ją suprantu.Gal kad pati panašiai jaučiuosi... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2009 12 08, 23:08)

O jei žmogus nori dar kažką mylėti šalia savęs, kažkuo rūpintis,net tik savimi. Be abejo save mylėt reikia,bet kad norisi,kad ir tave kažkas mylėtų, ir tu kažką mylėtum. To neuždengsi jokia karjera, pinigais, kelionėm, kai nebus visu tuo su kažkuo pasidalinti. Beprasmybė gaunasi.
Dar manau realiai ateina suvokimas ,kad kažin ar gausi vyrą na tokį kaip tu laisvą. Virš trisdešimt vyrai jau būna arba vedę, arba išsiskyrę, arba tikrai jau netikę. Yra aišku ir normalių, bet vienetai. Tie vienetai dažnai drauges turi. Va kas manau labiausiai moteris virš 30 verčia nerimauti, o kuo toliau tuo mažiau ir tų vienetųliks. Tiksliau nieko neliks apie ką gali svajoti mergina. Turiu draugė, jai dabar 31 m. situacija tokia, kad neturi ji vaikino, neturėjo, o dabar šansų susirast nėr, tokio kokio ji nori-nevedusio.
Kai sako,kad pagyvent sau, tai mane juokas ima. O tu manai, kad jau ištekėję ir vaikų turinčios tai sau negyvena. Žinok gyvena. Ir kas įdomiausia pramogų ratas prasiplečia, kai viena tai juk į daugelį renginių neisi, kur šeimos, kur vaikai, o čia gali varinėt visur kur gali ir netekėjus eiti, ir dar prisisideda įvairūs karnavalai, mamyčių dienų šventės, koncertai, renginiai vaikams, pramogos su vaikais.
Atsakyti
Metai cia ne prie ko galvoju.. Jei zmogus jauciasi "senmergiskai" tai prie ko cia metai.. taigi pirma nuo saves reik pradet...nes jei vidus sensta greiciau nei isore tai jau negerai biggrin.gif Yra ir 20-eciu tokiu jau zanudu,kad kokia 40-mete ja pralenkia viskuom,ypac mokejimu dziaugtis gyvenimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Urielė @ 2009 12 09, 08:11)
Ir aš esu skaičius keletą Kaliauseles postų ir labai gerai ją suprantu.Gal kad pati panašiai jaučiuosi... verysad.gif

aciu.
nors kas nors supranta.
Papildyta:
QUOTE(Fruzina @ 2009 12 09, 09:52)
O jei žmogus nori  dar kažką mylėti šalia savęs, kažkuo rūpintis,net tik savimi. Be abejo save mylėt reikia,bet kad norisi,kad ir tave kažkas mylėtų, ir tu kažką mylėtum. To neuždengsi jokia karjera, pinigais, kelionėm, kai nebus visu tuo su kažkuo pasidalinti. Beprasmybė gaunasi.
Dar manau realiai ateina suvokimas ,kad kažin ar gausi vyrą na tokį kaip tu laisvą. Virš trisdešimt vyrai jau būna arba vedę, arba išsiskyrę, arba tikrai jau netikę. Yra aišku ir normalių, bet vienetai. Tie vienetai dažnai drauges turi. Va kas manau labiausiai moteris virš 30 verčia nerimauti, o kuo toliau tuo mažiau ir tų vienetųliks. Tiksliau nieko neliks apie ką gali svajoti mergina. Turiu draugė, jai dabar 31 m. situacija tokia, kad neturi ji vaikino, neturėjo, o dabar šansų susirast nėr, tokio kokio ji nori-nevedusio.
Kai sako,kad pagyvent sau, tai mane juokas ima. O tu manai, kad jau ištekėję ir vaikų turinčios tai sau negyvena. Žinok gyvena. Ir kas įdomiausia pramogų ratas prasiplečia, kai viena tai juk į daugelį renginių neisi, kur šeimos, kur vaikai, o čia gali varinėt visur kur gali ir netekėjus eiti, ir dar  prisisideda įvairūs karnavalai, mamyčių dienų šventės, koncertai, renginiai vaikams, pramogos su vaikais.

thumbup.gif thumbup.gif taip teisingai, kad nera ka ir beprideti.
Atsakyti
QUOTE(spinster @ 2009 12 07, 03:04)
Kaip susitaikyti su senmerges titulu, ir ne tai, kad titulu, o ta gan klaikia būsena?..

Nenoriu Sex'o ir Miestas'o.. Noriu seimos, bet esu senmerge. Siandien man suejo 30... Neturiu tiek egoizmo ir drąsos, kad ieškočiausi spermos donoro ir panašiai, nors visas kūnas rėkia kitaip. čia puiki vieta ironijai, nors as ieskau ne to... Bet forumas-viesas....

O as kaip tik nieko guodziancio nepasakysiu ir nepritarsiu,kad 30metei dar viskas pries akis ax.gif Yra zinomas posakis:,,jei 30ties nieko neturi,tai jau ir netures,, schmoll.gif .Bet,aisku,taip teigt jau butu per ziauru.Svarbiausiai,kad tokiuose metuose jau puikiai zinome ko norime,tad ir renkames ne tiek sirdimi,kiek protu.Bet tie kurie patiktu ir tiktu uzimti arba neziuri,o tie kurie ziuri neverti demesio schmoll.gif O toliau bus dar blogiau,juk ne jaunejam verysad.gif Nors gal kai nieko nebezaves isvaizda,suzaves ilgai kauptas vidinis grozis biggrin.gif
Atsakyti
30 metų tikrai ne senmergė, bet tos baimės visiškai suprantamos. Na gali laukti ir tikėtis, kad ateis ir tavo laikas. Bet kiek laiko laukti?? Ir ar tikrai mes turim sau skirtąjį?
Tad pritariu jau anksčiau pasisakiusiom, kad jei norit šeimos, tai ir siekit.
Neatsisakytkit galimybių susipažint, jei kas nori supažindinti.
Kas dėl užsirašymo į kursus ar pan. ir gera galimybė susitikt naujų žmonių.
Dėl internetinių pažinčių patirties neturiu, tačiau pažįstų ne vieną, kuri taip susirado antrą puselę.

Ir dar į temą. Bendradarbė skundėsi, kad jai vis neišeina susirast vyro. Tai bendradarbio komentaras buvo paprastas - sijonai, aukštakulniai, šypsena... tau nepamaišytų. Ji pasakė, kad niekad nenešiojo nei sijono, nei aukštakulnių ir jei dabar pradės nešioti, visi galvos, kad ji yra 'desperate'. Jis: O tu nesi? Kokio velnio tada iš mūsų nori.
Nesakau, kad reikia atrodyti lengvai prieinamai. Bet jei nutari kažką suvilioti, tai reikia naudot visus ginklus.
Tik nepasiduokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 09, 10:35)
Metai cia ne prie ko galvoju.. Jei zmogus jauciasi "senmergiskai" tai prie ko cia metai.. taigi pirma nuo saves reik pradet...nes jei vidus sensta greiciau nei isore tai jau negerai  biggrin.gif Yra ir 20-eciu tokiu jau zanudu,kad kokia 40-mete ja pralenkia viskuom,ypac mokejimu dziaugtis gyvenimu  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
as pvz sulaukus 30m nezinojau ko noriu, bent jau vaiku tai tikrai nenorejau schmoll.gif , meiluzio-draugo-vyro viskas viename, tai norejau ir nebutinai oficialaus, vestuves ir vien mintis apie jas kele tik baime .
Nepavydziu toms kuriu biologiniai laikrodziai tiksi, as to tiksejimo nejauciau ir i ta tiksejima neisiklausiau unsure.gif ne tas galvoj buvo darbas ir trali vali po baliukus ir klubus su draugem ir su ju draugais, vyrais.
Beje pastebejimas sulaukusios 30m dauguma pazistamu ir draugiu tapo laisvos, issiskyrusios su dideliu noru ieskotis nauju meiliu, prisijunkite prie ju tik nesedekite namuose maziau minciu visokiu bus ir nebus kada klausytis to tiksincio laikrodzio.
Atsakyti