Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

QUOTE(Sandruliukas @ 2007 05 04, 12:46)
Pirma karta girdziu.Kiek kartu maniskei buvo sloga,tai kaip tik daktarai patardavo kuo dazniau valyti ir purksti juros vandeniu,kad mazytei kvepuoti butu lengviau.

Tai čia kiek medikų, tiek ir nuomonių smile.gif Aš pati irgi papurškiu jūros vandenuko, tik stengiuosi tuoj pat jį ištraukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2007 05 04, 11:30)
Aš esu skaičiusi, kad sergant sloga vaikučiams jūros vandeniu geriau nosytės nevalyti, tik ištraukti snargliukus ir viskas...Nes gleivinė ir taip visa išburkusi, tai tie praplovimai nieko gero neduoda  unsure.gif

Taip tai tiesa. Vandenuką purkšti reikia tik esant tirštam sekretui, kaip pagalbininką jį išvalant. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 05 04, 14:25)
Taip tai tiesa. Vandenuką purkšti reikia tik esant tirštam sekretui, kaip pagalbininką jį išvalant.  mirksiukas.gif

Taip, as irgi girdejau, kad tik tirstam sekretui ir pries valgi. Jis suskystina nosies sekreta ir padeda vaikui pasalinti jo pertekliu.
Atsakyti
Siaubas tokie orai,ir mes suslogavom.Nosytei lašinu vibrocilį ,o ką duoti gerti temperetūra nedidelė tik 37,4C? g.gif
Atsakyti
dukrytė ir kosėja ir sloguoja, nuo slogytės duodu actifed geltoną, nes labai bėga nosytė, sloga skysta tai nors tiek gerai, viskas išbėga unsure.gif
Atsakyti
Mums tik du mėn, o jau sloga užpuola antrą kart.
Gal pirmą kartą gerai neišgydėm....Baisiausia kad ji tokia tiršta, kad net sunku išvalyti, o mažoji springsta, kosčioja. Labai gaila klykinti kaskart valant nosytę, -ji šypsosi, o aš ją virkdau. Ir kaiptas išskyras suskystinti, kad greičiau pasišalintų ir palengvėtų? Negalim nei į lauką eiti, nei maudytis.
Ir mamos nuotaika siaubinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivai: 14 gegužės 2007 - 10:24
mus sloga irgi jau 2 sav. kankina,tai visada plaunu juros vandeniu ir euphorbium lasiukus purskiu ir daznai miegam lauke tai geriau kvepuot jam!
Papildyta:
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 08, 15:55)
Siaubas tokie orai,ir mes suslogavom.Nosytei lašinu vibrocilį ,o ką duoti gerti temperetūra nedidelė tik 37,4C?  g.gif

iki 38 tikrai musti temperaturos nereikia, organizmas pats turi kovoti!
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 13, 19:09)
dukrytė ir kosėja ir sloguoja, nuo slogytės duodu actifed geltoną, nes labai bėga nosytė, sloga skysta tai nors tiek gerai, viskas išbėga  unsure.gif

Mes ir tą syrupą geriam bet kokas negerėja slogytė.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 14, 16:44)
Mes ir tą syrupą geriam bet kokas negerėja slogytė.

o mano pupai nosytė jau geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2007 05 14, 11:22)
Mums tik du mėn, o jau sloga užpuola antrą kart.
Gal pirmą kartą gerai neišgydėm....Baisiausia kad ji tokia tiršta, kad net sunku išvalyti, o mažoji springsta, kosčioja. Labai gaila klykinti kaskart valant nosytę, -ji šypsosi, o aš ją virkdau. Ir kaiptas išskyras suskystinti, kad greičiau pasišalintų ir palengvėtų? Negalim nei į lauką eiti, nei maudytis.
Ir mamos nuotaika siaubinga...

labas, neseniai suzinojau ta buda, kaip suskystinti gleives ir kad maziukui butu lengviau kvepuoti. maniskis didesnis, beveik 8 men, bet manau tinka ir tau, pati spresk. mums padejo.
supjaustai cesnaka i didesnius gabaliukus ir suveri ant storesnio siulo, padarai tokius karolius. ir uzrisi vaikui ant kaklo, tik taip kad nesiliestu prie odytes, ir ant virsaus sliaustukai, kad netrugdytu. ir vaikstai taip visa diena, nakciai as nuimu ir pakabinu ties vaiko galva, kur miega. as laikiau su karoliais, kol sloga praejo.

mes nuo triju savaiciu vargom su slogomis, oi kiek ju jau turejom, jau zinau kaip penkis pirstus ka daryti:
1. Pakelti vaiko galvute, lengviau kvepuoti, jei visai blogai vaikui, pastacius nesioti, taip jam lengviau.
2. istepti padukus ryte vakare kamparo tepaliuku, sildo padukus.
3. Valyti nosyte.
4. galima gerti po ketvirtadali rinital tabletes. jos praplecia nosies landas. (pasitarti su pediatru, mums buvo israse)

labai jau daug su tomis slogomis prisikentejom, triju savaiciu net ligonineje gulejom. Praeina dvi savaites ir vel sloga. Buvo kaip kosmaras. kai vaikas didesnis daug lengviau nes per burna ismoksta kvepuoti, o mazas, baisu kad neuzdustu verysad.gif

sekmes gydantis biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus.
O įdomu česnakas ir svogūnas ar turi tą patį poveikį, nes gydytoja rekomendavo lovelėje laikyti prapjautą svogūno galvutę.
Ar į lauką eidavote kai sloguodavot? Girdėjau, kad grynas oras gydo slogą.
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 05 14, 20:49)
o mano pupai nosytė jau geriau  thumbup.gif

thumbup.gif tai gerai,mums taip pat jau geriau.
Na apie laikymo svogūną lovytėje neesu girdėjusi,tik atsargiai,kad vaikutis nerastų ir nesuvalgytų.O kai eini į lauką tai tikrai sloga greičiau praeina,tik nereikia peršalti! mirksiukas.gif
Atsakyti