Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

mums1,5 na vaistinei paklausiu
Atsakyti
Pirmą kartą imuwasch naudojom, kai mažiui buvo 8 ar 9 mėnesiai, mums gydytoja patarė.

Kartais saviesiems slogą gydau su sinupretu ir aflubinu, geriami lašai abeji, o nosį plaunu tik su jūros vandeniu, ,,pažaidžiam" kelias dienas ir nebūna komplikacijų, o slogai baigiantis imuvašą bigsmile.gif
Atsakyti
oipas mus vel sloga,nespejo maze pasveiktinuo ausiesuzdegimo,pora dienuir sloga pagavo,is kur?nebezinau ko grebtis.
mes siap geriam RYMOMUNIL,patare gydydoje,nes kai pradejomlankyti darzeli tai kosmaras,kaz koks,na nepastebejau kad gerdama rybomunyla,maze maziau sirgtu,nesirgo jinai praeitais metais visai,basa vaiksciojo namie,pasakyciau kad imunitetas geras buvo,o musu reikaliukai pablogejo kai pradejome darzeli lankyti.
gal kas dabar parekomenduos nuo slogos,bet siap mes jau viska isbandem.as atsimenu ka mums padejotai kai gydytoje paskire sildimus darytis poliklenikoje,mes su tokia lempa kuri geltona sviesa sildo,tai per savaite praejo,galvoju gal dabar nusipirkti ta lempa,bet kur cia su kuopasikonsultoti? parsiduodataijinai maciau zepterije,BIOPTRON“ - šviesos terapijos sistema .
gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2007 11 18, 23:05)
SOS mamytes, pasidalinkit patirtimi, gal kas esat susidure? Mano pupai 1 metukai ir susirgo. Sloga, kuri nevarva, o siaip nosyte uzsikimsusi.Bet didziausia problema yra ta, kad vaikutis vemia ir vemia nuo bet ko.

Nu man panašu, kad jai snargliai nubėga į gerklę ir supykina.
Reikia kažkokių vaistukų, kad skystintų sekretą, stipriai plauti nosį. Man gydytoja patarė, kad geriau vieną kartą per dieną nosį išplauti taip, kad ir į gerklę nubėgtų. Žodžiu daug privaryti to vandens, po to ištraukti. Tokį generalinį plovimą, o ne purkščioti po biškį.
Atsakyti
sveikos,tai va viska isiaiskinau apie IMMUWASH jis kaip juros vanduo tik kartu su vaistais,ir reikia naudot kaip katik prasideda sloga o kaip jau sloga oho ho sake daktare nepades.ir prie IMMUWASH dar ir lasiukus naudot reikia,ta prasme praplauni nose IMMUWASH[tinka nuo 1m.]ir ilasini lasiukus.mums ir prirase daktare sinupreta ir aflubina bus matyt ar pades ,nes jau vaikas kamuojasi su ta sloga nuo 5-io. 2.gif
Atsakyti
Mano mažutė irgi turi sloga verysad.gif . Pastoviai bėga ir bėga snargliukas. Šiandien vedžiau į lauką, tai dabar jau lengviau kvėpuoja. Vaistų jokių nenaudoju. Tik nosytę su vatyte labai dažnai valau, bet jai labai nepatinka, kai valau nosytę. Ta sloga vargina mano dukrytę, ir šiaip irzli pasidarė. Kad tik greičiau praeitų ta sloga!
Sėkmės visoms gydant savo vaikučius nuo slogos.
Atsakyti
Sveikos mamytes! smile.gif
va del tos kūdikio slogytės tai tikrai bėdų nemažai būna, mes ir nemažai problemų dėl to turėjom
blink.gif , bandėm visokias priemones ir pienuka lašinom ir nosytę ,vis valydavom.aš tai jum siulyciau pamėgint Physiomer jūros vandens tirpala, siaip liuksiska priemonė, bent jau mums tai tikrai padėjo. šiaip geras dalykėlis,kad yra ir siaip vienkartinėmis dozėmis po 5 ml physiomer sol, net kūdikio akyčių valymui tinka thumbup.gif , mum sis preparatas tikras pagalbinkas buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperMama @ 2003 05 30, 09:17)
as irgi apie mamos pienuka i nosi priestaringu nuomoniu girdejau.
Man gydytoja pasake, kad tas pienas nosyteje isdziuna ir trukdo kvepuoti, kitas dalykas - bakterijos labai pienuka megsta.  wink.gif
Kodel pataria naudoti? Nes turi zmogaus interferona, bet galima pirkti ir sausa.
Mums irgi sloga prasidejo siandien. Net nezinau kaip sustabdyti. Snargliuku nera, siurbti nera ka, o nosiarykleje kazkas kriuksi ir gurguliuoja, kai valgo. Ana karta taip pat buvo, tai tik po savaites praejo.

Lasinome tokius geltonus lasiukus Furacilinas su adrenalinu.

Dabar bandau Euphorbium purksti tik nezinau ar pades. O apie Vibracil'a musu gydytoja sake, kad labai stiprus poveikis, kad cia prie slogos su spalvotom gleivem geriau naudoti.  smile.gif

laba lsirgaliukai,
jei jau apie vaistukus prasnekot, tai siulyciau dar Physiomer juros vandeni pamegint,mums tai tikrai padejo,nes siaip kudikeliam tikrai ne viskas tinka,o cia ir patiem maziausiam pritaikyt galima pvz: Physiomes sol kudikiams, super thumbup.gif
Atsakyti
laba!

va blogi reikaliukai su ta sloga g.gif , ypac kai kudikelis ispust nosytes negali, cia va skaitinejau ir mamytei evaiks pritariu, mum ir teko si juros vandeni bandyt, tai tikrai neblogas preparatas, nors ir pavasari gime, bet su sloga teko susidurt unsure.gif , mes physiomer sol atskiromis dozemis bandem , dar ir akytes valydavom
Atsakyti
sveikos mano pupai jiau gal daugiau nei savaite sloga ir nepraeina net nzn ka daryt...rite lyg mazesne buna nosyte uzsikimsus bet ipursiu to vadinamo jiuros vandenelio ir vel bega nosyte gal tas jiuros vanduo kaltas suskystina snargliukus ir bega nosyte net nzn ka daryt
Atsakyti
o as visiems rekomenduociau jai nepadeda vaistukai paprasykite gydytoje paskirti sildimus,mums labai padejo,dabar zadu pirkti bioptron lempa,labai efektivi ir nuo 100ligu ne tik nuo slogos
Atsakyti
QUOTE(zaneta19 @ 2007 11 28, 18:41)
sveikos mano pupai jiau gal daugiau nei savaite sloga ir nepraeina net nzn ka daryt...rite lyg mazesne buna nosyte uzsikimsus bet ipursiu to vadinamo jiuros vandenelio ir vel bega nosyte gal tas jiuros vanduo kaltas suskystina snargliukus ir bega nosyte net nzn ka daryt

sveikute 4u.gif
kiek man yra zinoma juros vanduo ir yra skirtas nosies plovimui,ir suskistia sekreta.ipurskus ji reikia issiurbti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 29 lapkričio 2007 - 08:36
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 26, 17:59)
sveikos,tai va viska isiaiskinau apie IMMUWASH jis kaip juros vanduo tik kartu su vaistais,ir reikia naudot kaip katik prasideda sloga o kaip jau sloga oho ho sake daktare nepades.ir prie IMMUWASH dar ir lasiukus naudot reikia,ta prasme praplauni nose IMMUWASH[tinka nuo 1m.]ir ilasini lasiukus.mums ir prirase daktare  sinupreta ir aflubina bus matyt ar pades ,nes jau vaikas kamuojasi su ta sloga nuo 5-io. 2.gif

Tinka nuo 1 meto? g.gif Aš purškiu savo 8 mėn. pupsiui.
Mums sakė visą žiemą jį naudoti.

QUOTE(evaiks @ 2007 11 28, 11:46)
siulyciau pamėgint Physiomer jūros vandens tirpala

Kaip tik dabar šitą naudojam. Anksčiau ploviau su Sterimaru arba Humeriu.

QUOTE(zaneta19 @ 2007 11 28, 18:41)
rite lyg mazesne buna nosyte uzsikimsus bet ipursiu to vadinamo jiuros vandenelio ir vel bega nosyte gal tas jiuros vanduo kaltas suskystina snargliukus ir bega nosyte net nzn ka daryt

Reikia išsiurbti. Gerai, akd bėga. Blogiau, kai užsikimšus. Bėganti - tai normali slogytė. Daug kartų per dieną išsiurbkit ir viskas.
Atsakyti