Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

QUOTE(deltadu @ 2007 12 12, 23:01)
Gal galite patarti. Mano 6 men. mazyliui- slogyte. Ar galima maudyti ir nesti ji i kiema?  ax.gif

i lauka tikrai gali eiti,net butina lengviau kvepuojasi laukia,grynas oras,o namie vistiek sausesnis oras nosis kemsasi labiau,del maudymo tai as nemaudyciau viso vaiko,apipraust galima o maudyt su sloga nelabai gerai manau,as tai nemaudau g.gif bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi mano mažoji sloga serga nuo 1,5mėn ir taip vos ne kas mėn, tai mes ekspertės mirksiukas.gif
Maudyti tikrai nereiktų, juk ne vasara labai nesuprakaituoja, o į lauką jei nevėjuota ir nedrėgna - eiti būtina, tik prieš tai atlikit visus ritualus - nosį išvalyti, lašiukus sulašinti, kad kvėpuoti lengviau būtų..
Pvz, toks oras kaip šiandien thumbup.gif
Laukiu kada atsibus, papusryčiausim ir į lauką.
Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2007 12 10, 13:14)
Mano 10 men. dukrytei sloga tesesi jau 3 men. Du kartus per ta laika gere antibiotikus, tai tas penkias dienas nebego, o paskui vel tas pats. Iki tol vaikas visai nesirgo. Gydytoja nezino kas daryt, nes paskutiniai antibiotikai buvo stiprus.Zada siusti i Vilniu.Gal kam nors buvo tokia ilgalaike sloga, kokia priezastis ? Sloga ne alergine.

O iškur žinote kad ne alerginė?
Darė tyrimus? Nes ir man tai aktualu, serga mažoji sloga vos ne pastoviai.
T.y. neteka, bet kliurksi viduj tokia tiršta, kad praplovus vos ištraukiu.
Mums tai slogos antibiotikais niekad negydė schmoll.gif Pageriam Sinupreto, jis palengvina kvėpavimą ir išsivalymą nosytės.
Bet mums LOR tai alerginę slogą "paišo".
O jūs pas LOR buvote? gal gerklytėj infekcija, gydytoja nemato.
Atsakyti
Alergine sloga tokia kaip vandenukas, asaroja akytes, ciaudo..Ir kai nera alergeno, ji nebebega.Zinau, nes mano trimetis labai alergiskas erkutems ir kol nenaudojam tinkamos patalynes, tol buvo problemu.Jam dare tyrimus ir kai viskas paaiskejo, tai ir pasibaige.O mazylei tokia klampi ta sloga, net sunkiai issitraukia.Juros vandens naudojau visokiu firmu, bet jokios naudos. O antibiotikai buvo skirti del to, kad dar ir koset pradejo.Lor sako, kad antibiotikiai slogos negydo.Rytoj vel einam pas lor, nes tokia sloga gali komplikuotis i ausytes.Tai ir tikrina kas tris dienas ar ausytes tvarkoj ar i sinusita nenuejo.O isgydyt neina.
Atsakyti
mES KAI NEPRAKVĖPUOJAM GERIAM aCTIFEDA, O IŠ PRADŽIŲ SINUPRETĄ
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2007 12 13, 12:23)
Alergine sloga tokia kaip vandenukas, asaroja akytes, ciaudo..Ir kai nera alergeno, ji nebebega.Zinau, nes mano trimetis labai alergiskas erkutems ir kol nenaudojam tinkamos patalynes, tol buvo problemu.Jam dare tyrimus ir kai viskas paaiskejo, tai ir pasibaige.O mazylei tokia klampi ta sloga, net sunkiai issitraukia.Juros vandens naudojau visokiu firmu, bet jokios naudos. O antibiotikai buvo skirti del to, kad dar ir koset pradejo.Lor sako, kad antibiotikiai slogos negydo.Rytoj vel einam pas lor, nes tokia sloga gali komplikuotis i ausytes.Tai ir tikrina kas tris dienas ar ausytes tvarkoj ar i sinusita nenuejo.O isgydyt neina.

kai neina ištraukti, o kliuksi, reikia skystinti (pvz. sinupretas), gleivės darosi skystesnės ir jas lengviau ištraukti unsure.gif
aš tai labai daug purškiu to jūros vandens doh.gif 3 kart purškiu ir 3 kart traukiu, gal perdaug bet gerai išsivalo thumbup.gif

Kai yra sloga, aš kiekvieną dieną, jei nėra temp vežu vaiką miegoti į lauką, tada jis neprigaudo šalto oro, o ramiausiai išmiega po 2 val.
Maudyti aš nemaudau, tiksliau galvos neplaunu, o po dušu prausiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skriba: 13 gruodžio 2007 - 22:59
QUOTE(mamile @ 2007 12 13, 12:23)

buna visokiu tu alerginiu slogu,pas mano pazystama tai nosis nevarva mergaitei o viduj viskas kaupesi,sunku net ispust buna,ir nosis uzgulus istisai.daktare jai ir sake negali but sloga alergine,tipo turi varvet,bet ji vistiek isireikalavo siuntimo pas alergologa ir pasitvirtino...
Atsakyti
Darem mes tyrimus kartu abiems vaikams, bet mergaitei nerode alergijos. Jei slogyte tirsta, bet bega istisai tokia kose.Dabar kaip ir mazeja, nes sena vaistininke kazkiokiu senobiniu vaistuku pagamino.
Atsakyti
O aš irgi nežinau ką jau daryti...Stogas važiuoja nuo tų visų ligų... verysad.gif Prieš savaitę pradėjo kosėti, išrašė antibiotikų, porą dienų išgėrėm ir nutraukiau, mažąją labai pykino nuo jo...O be to, naudos iš jo jokios turbūt...Duodu sirupus nuo kosulio...Bet dabar kosulys kaip ir baigėsi, prasidėjo sloga... doh.gif O dar mažoji nepučia pati nosies...Kas jei užplaukė tai nesuprantu... verysad.gif Su pompyte negaliu iki galo normaliai ištraukti, nes jie ten viduj...Dabar pradėjau girdyti Sinupretą, dar nosytę valom su jūros vandenuku...Prieš šią ligą apturėjom dar ir ar tai sinusitą ar tai adenoidus... unsure.gif Nuėjom pas LOR'ą tas pažiūrėjo į nosį sako adenoidai, išrašė kaip visada ir visiems Portargoli ar kažkaip pan....Gryžom pas gydytoją savo, ši pažiūrėjo sako ar darė jis nuotrauką, sakau ne, tai gydytoja palingavo galva, sako čia pas ją gali būti sinusitas... unsure.gif Nu tai pasakė lašinti tuos lašiukus, išrašė antibiotikų...Ir psio.. doh.gif Jaučiu, neleisiu į darželį, pabus ji namie kokių porą mėnesiukų, kol tas bumas ligų nepraeis...Nes tuoj prasidės gripas...Tai garantuotai susirgsim jei eisim... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
girdejau kad dabar labai siaucia kazkoks virusas g.gif jei yra galimybe tikrai neikit i darzeli,greitai uzsikresit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantide @ 2007 12 10, 19:44)
sveikos mamytes! 4u.gif
sloga nemalonus dalykas tikrai schmoll.gif
mes ir kaip kai kurios mamytes Physiomer naudojam, tikrai geras juros vandenukas, tikrai juo patenkinti.papurskiam, isvalom ir sloga greit praeina thumbup.gif , kazkaip vaistu nepskubinam iskart pirkti g.gif
4u.gif  biggrin.gif

labas! bigsmile.gif

mes ir si juros vandenuka naudojam, jau nuo pat gimimo, ispradziu su Physiomer sol vienkartinemis dozemis nosyte ir akytes valydavom, o poto Baby Spray, labai patinka, kad saugu antgali turi ir kad pasildyt si juros vandenuka galima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rėjyte @ 2007 12 10, 23:05)
eina sau ta sloga. doh.gif as irgi ta pati kaip ir dauguma darau,bet kelis kartus man nuo paprastos slogos pereinam iki bronchito doh.gif ir va siandien suslogavom ir nzn viska jau darysiu,visokius garavimus,plovimus,issiurbimus,kad tik mazei nesikomplikuotu.

Mus kamuoja tos pacios bedos, kai pradejo lankyti darzeli - sloga, po to gerkle ir kosulys, dar ir temperatura plius. Laringitai ir bronchitai - musu pastovus palydovai doh.gif Jau ir nebezinau ko griebtis, pries 2 savaites baigeme sirgti angina, greme antibiotikus, israse i darzeli, taip is ryto nenuejome, nes supuliavo akys - poliklinikoje pagavome virusa - dar antibiotikus i akis lasinome, 2 dienas vaikas pabuvo darzelyje, po to specialiai namie palikau, kad maziau tu virusu ir infekciju prie jo kibtu, tai jau nuo sestadienio vel su kosuliu, sloga, gerkle. Vakar dar ir temperatura atsirado. Dabar plauname nosyte, Vibrocilio lasinu, Sinupret bei Tonsilgon duodu. Tikiuosi issiversime tik su homeopatiniais vaistais. Nes ir taip nuo tu ligu ir antibiotiku jau organizmas silpnas ir is karto visos ligo kimba.
Sekmes visoms ir nesirkite 4u.gif
Atsakyti
ir mes sergam vis.. kai paskaitinbeju ,o ir pati daviau antibiotikus, kad daznai griebia daktarai uz antibiotiku.aisku, jie apsidraudzia. turim viena liuks gydytoja.ji sake, kad tik vienam vaikui is 10 reikalingi antib. tik kraujo tyrimas gali parodyt ar yra uzdegimas, ar reik tu antb. taip kad nepasitikekit vienu gyd. aisku, jus viska zinot, tiesiog pasakiau savo nuomone. mat tu vaikiuku gaila kai serga vis ir gydomi netinkamai.
p.s. jei kam reiks duomenu gyd. galesiu duot.
Atsakyti