Įkraunama...
Įkraunama...

Sloga!

Pasariote turbūt siūlė tokį daiktą sekretui iš nosies siurbti.
Iš tiesų, daikčiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pati tokį naudoju ir labai džiaugiuosi. Po to kai įsigijau, jau kokį dešimtį kartų išgelbėjau savo mažį nuo slogos komplikacijų. Taigi siūlau tikrai iš dūšios. smile.gif Esant slogai svarbiausia dažnai ir labai kruopščiai valyt vaikučio nosytę, o su tuo siurbtuku labai gerai išsivalo.
Tą "stebuklą" pirkau Tindi rindi parduotuvėj (Akropoly), bet mačiau tokį ir Semper firminėj parduotuvėj Šiaurės miestely. Kaina apie 15Lt. Ieškokit Bebe confort stende.
Sėkmės kovojant su sloga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Per stipriai traukiant, nosytės ertmėje, kuri ribojasi ir su ausyčių būgneliu susidaro neigiamas slėgis, kuris gali pažeisti būgnelį.
Atsakyti
Mus ta sloga irgi kankindavo.Traukdavosi toks vos ne zalios spalvos tirstas sekretas. As plaundavau "humer" juros vandenuku ir traukdavau snargli su paprasciausia kriausyte, kadangi mano angelelis labai kantrus tai tas proceduras pakesdavo, nei verke, nei muistesi.Dar lasindavau "euphorbium compositum" lasus.O kai jau visai blogai budavo, tai duodavau "actifed" sirupo, bent nakciai, kad butu lengviau kvepuoti.jis labai geras, sutraukia gleivine ir stabdo varvejima, bet jo negalima daug duoti, nes gali slopinti.T.y vaikelis gali pasidaryti mieguistas. Tai vat taip mes ginames nuo to baubo vardu sloga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pagirsiu Bebe snargliatraukį thumbup.gif daikčiukas tikrai liuks, jokia pompytė taip greit ir iš giliai tų snargliukų neištraukdavo schmoll.gif Su juom net galima mini inhaliacijas daryt mirksiukas.gif O su tais vibrocil ar kitais sutraukiamaisiais lašiukais piktnaudžiaut nereiktų schmoll.gif Kenkia nosytės gleivinei. Gydyk negydęs-savaitę vistiek truks sad.gif Aišku, ir pati lašindavau neapsikentus, kad tik tam mažiukui geriau būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2005 05 07, 12:20)
O kaip gele "paleistuve" (bent jau taip liaudiskai vadinasi), ar galima jos lasinti 1,5 men vaikiukui, kad issiciaudetu?

Ne,as klausiau pas gyd.kai mano vaikui buvo 4men.nepatare nes gali isgrauzti viduj viska vaikui,as sau bandziau tai vaikui tikrai tuo nepatarciau,ciaudijau net per miegus o sloga vistek nepraejo. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2005 05 04, 09:24)
Siurbtukas Bebe confort firmos, taigi ten, kur yra gausesnis šios firmos prekių asortimentas, ir turėtų būti. O gal dar šis daiktas neišpopuliarėjęs?.. g.gif
Bet tikrai nepakeičiamas daiktas mažoms nosytėms.
Beje, gal ir kitų firmų panašių daikčiukų yra.

Na manau jau cia issamiai papasakojo apie ta snargliatrauki.
Pries pusmeti forume jau buvo mamau isreklamuotas ir pamenu kad daugiausia vargo Kaunietes,bo nerado jo pirkti.Vilniuj prekiauja Tindi Rindi,tai gal Kaune irgi reikia ieskoti vaikiskose parduotuvese,o ne vaistinese.Ir dar : drauge pirko vaistinej panasu dalikeli,taip pat su slangelem,bet tikrai prastesni.Taigi ieskokit butent Bebe confort.
As ne rekomenduoju-as primigtynai liepiu ji nusipirkti,nes kas turi,visi neatsidziaugia. Kazkoks stebuklas thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba rytely 4u.gif Na kadangi Kaune super snargliatraukio pirkt ner cry.gif tai Kaunietes galite pasidaryti pacios thumbup.gif man patare gydytoja,paimi paprasta siaudely,nukerpat ta sulenkima ir uzdedat kriausytes antgaliuka thumbup.gif tada ikisat i nosyte ir traukit thumbup.gif tik nepersistenkit nes taip ir paragaut gali g.gif ale ka darysi viskas juk musu leliu labui doh.gif man tai vienintele iseitis nes ta kriausyte tai visai nieko neistraukia doh.gif
Atsakyti
Aš tai dar pasidarydavau karšto vandens indą į jį įdėdavau kokio eukabal tepaliuko, tinka resorban ar kiti su mentoliu, tada nusinešdavau vaiką i vonios kambarį, mažesnė ir šiltesnė patalpa ir kurį laiką kvėpuodavome tais garais, atkemša nosį, liuliukai bėga tik spėk valyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksė: 24 gegužės 2005 - 19:11
kaune tikrai yra RHINOMER snargliatraukių, superinis daiktas thumbup.gif ieškokit vaistinėse, tikrai yra thumbup.gif bent jau cameliose. kaina apie 18lt, o tų antgalių papikldomų nebūtina pirkt, nes ir tie kur su snargliatraukiu būna atsiplauna, ir liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
vyras ir be visu dalykeliu labai gerai isvalo nosi vaikui - paprasciausiai pro burna stipriai ipucia oro - iseina per nosi visi snargliai tik spek valyti....
Abksciau bandziau su klizma traukti, maze ir pai jau bando ispusti nosi, bet su nieku taip efektyviai nepavyksta isvalyti nosytes, ypac, kai pas maniske yra nuolatinis alerginis rinitas, kuris karts nuo karto pereina i pulinga sloga, kuria labai sunku ispusti, nes buna tirsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 24 birželio 2005 - 10:39
QUOTE(Godutia @ 2005 07 27, 11:21)
Mano leliukui menuo o jau turim didele sloga... cry.gif  Turim ko gero paprasta pompele, trauke gerai kai nosytes kita landa uzspausta, bet beda kad kazkaip sudirgino nosytes landos krastelius, tai net sasiukai uzsidejo  blink.gif  Kaip kad ibrezta butu.. Tai dabar nezinau ka daryt, kaip jam ta nosyte isvalyt, sakau reikes pabandyt su garinimu ir humeriu kad isbegtu... Cia viena mamyte rase kad pute per burna ir snargliukai isejio patys, bet ar menesio maziukui taip galima.. ar gautusi.. net nezinau... sad.gif

Na tokiam mažulėliui valyk nosytę su jūros vandeniu ir geriau neeksperimentuok su visokiais pūtimais. Ir paieškok geros pompytės. Mes iš pradžių taip pat buvome nusipirkę blogą. Tik vaiką pakankindavom, o nieko neištraukdavom.
Atsakyti
Mamos, papasakokit apie ilgai besitęsiančias slogas. paskaičiau, kad būna, jog sloga net 3 savaites laikosi. Mano Smiltė suslogavo savaitgalį, sloga laikėsi visą savaitę ir tik kitą savaitgalį, atrodo, pagerėjo. Pirmadienį nuvedžiau į daržą, o antradienį pakilo temperatūra. Ir suprask... Savaitę praslogavo be tempos, o dabar blink.gif Gal čia kas kitas prilipo: koks virusas ar infekcija?
Temperatūra buvo 2 dienas, o šiandien, kai gydytoja (mano paprašyta) jau išrašė antibijotikų, Smiltė po pietų pabudo be temperatūros. Nu nors nusišauk: ką daryt: pradėt duot vaistus ar ne? Kas čia per velnias? g.gif
Atsakyti