Na as susiduriau su Chicco, tik ne ct 0.1, bet ct 0.4 (pardon jei netiksliai nurodziau modeli.). Mano pazistama naudojo chicco, tik nzn modelio, kuris tiko nuo gimimo iki 3 m. Buvo labai patenkinta. Taigi, mano nuomone bus subjektyvi.
O pvz as, savo pirmajai dukrai pirkau deveta trirati abc vezima. Jis ganetinai sunkus, i n-auksta neprinesiosi, taciau manevringas, ir saligatviais, ir misko keliukai, ir per zvyra, ir per smeli. Amortizacija super! Talpus krepsys daiktams sudeti, paprasta nuleisti ir pakelti nugarele, beje, jei vaikutis miega, o reikia kazka ideti ar isimti is daiktu krepsio, nereikia pakelti nugareles. Tarpas pakankamai didelis, o tai ypaz svarbu. Zodziu, del ko prakalbau pirma apie abc, todel, kad visuos sio vezimo privalumus ivertinau tik isigijus antra - Chicco firmos vezimeli.
Pirma - kiek teko susidurti, man pasirode, kad visi chicco vezimai kietais ratais,o tai ypac itakoja amortizacija. Musu su astuoniais dideliais, kietais ratais ir vaziuojant nelygiu pavirsiumi tas ypac jauciasi. Per smeli sis vezimas nevaziuoja, ji tenka stumti arba nesti. Zvyrkeliu, kur pasitaiko didesniu akmenuku, ratai stringa, tenka laviruoti. Lygiu pavirsium vaziuoja kaip per sviesta
Antra - kadangi pirmas vezimas buvo su (net nzn kad pavadinti, bet tikiuosi issaiskinsiu) atrama priesais sedinti vaika, t.y. tipo apsauginis lankas, nusipirkus si chicco modeli be lanko (cia vaikas segamas su dirzais), pastebejau, kad vaikas jame siek tiek suvarzytas. Na, tarkim, abc vezime vaika galejau ne visada prisegti, tai jis ir atsisesdavo, ir galedavo laikydamasis i ta atrama ir pats sededamas stebeti aplinka, o kadangi chicco atviras - vaikas turi visada buti prisegtas, nes atsisedes tuoj pat iskristu.
Del daiktu krepsio - kaip jau minejau. Kai vaikas miega chicco vezime, negaliu ideti ar isimti didesnio daikto nepakelus nugareles. Beto, krepsys toks mazas, kad jame net netelpa vaiku daiktu krepsys. Taigi teks galvoti apie kuprine ar patogu daiktu krepsi.
Nesu susipazinus su Jusu perkamu modeliu, bet mano modelio labai nepatogus nugareles nuleidimas/pakelimas. Jei pirksite savaji, paziurekite ar Jums patogu.
Vairuojant sio modelio vezimeli ir zingsniuojant, nepripratus tinkamai eiti, kojos kliuna uz ratu. Dar sio vezimelio rakenos nesireguliuoja. Tai nepatogu, o perkant to neimanoma pastebeti, bet jau pirma karta isejus pasivaikscioti, pamaciau, kad rankenos per zemai, tad tenka eiti susikuprinus
Ir paskutinis, pats nemaloniausias aspektas. Pirkau si nauja vezima LT parduotuveje. Kiek laiko panaudojus atkreipiau demesi, kad vienas ratas nesiekia zemes, kaip lyg ir estetinis defektas, bet pamaciau, kad tai kartais trukdo vaziavimui. Po keturiu menesiu suluzo vienas nugareles atlekimo/nulenkimo fiksatorius. Ir dar tie auksciau mineti nepatogumai.. Labai nemalonus Chicco atstovas, nesileidzia i jokias kalbas ir siulo si vezima remontuoti, t.y. pakeisti fiksatoriu, pragrezti papildoma skyle ir pazeminti rata, kad tas siektu zeme. Bet vezimas juk buvo naujas, ne devetas, ir mintis, kad nusipirkau daikta, kuri, galbut, teks karts nuo karto vis paremontuoti, manes nedziugina.
Tai yra tik mano nelaiminga istorija, linkiu issirinkti geriausia varianta ir nepagaileti tam laiko. Sis pirkinys itin svarbus tiek mamai, tiek jos vaikuciui