Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

Sveikinimai pirmiausiai Lerai thumbup.gif Taip smarkiai atitrūkus nuo visų. Ima aukštumas kaip reikiant thumbup.gif O ar ne ji čia neseniai skundesi, kad jokio talento neturi cool.gif

Antra ir trecia vieta irgi thumbup.gif wub.gif

AČIŪ, kam patiko ir balsavot uz mano kotletukus 4u.gif Nors ir buvo pabambejimų, kad negražūs, bet įdejau paskutinę dieną mūsų pietus. Kaip tyčia neturejau ne kuo papuošti. Bet skanu buvo vistiek smile.gif
Atsakyti
ir as balsavau uz leros skanesta wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu kas balsava uz mano recepta 4u.gif
kaip supratau nelabai kam ir patiko smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=19114
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 09, 14:45)
4u.gif Aciu kas balsava uz mano recepta 4u.gif
kaip supratau nelabai kam ir patiko  smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=19114

sudedamosios dalys skanios ir labai , bet tiesiog vaizdo nelabai yra smile.gif na nesiskusk nelikai visai be balso juk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2009 12 09, 14:23)
Sveikinimai pirmiausiai Lerai thumbup.gif  Taip smarkiai atitrūkus nuo visų. Ima aukštumas kaip reikiant thumbup.gif

QUOTE(mmergyte @ 2009 12 09, 14:30)
ir as balsavau uz leros skanesta wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

akau bandyt į prezidentus balotiruotis? g.gif biggrin.gif

ačiū mamkos , malonu kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 14:48)
sudedamosios dalys skanios ir labai , bet tiesiog vaizdo nelabai yra smile.gif na nesiskusk nelikai visai be balso juk  biggrin.gif
mirksiukas.gif taip taip 5 balsus gavau thumbup.gif 4u.gif
fotikas pas mane levas blush2.gif ir rankos kreivos lotuliukas.gif bet labai skanu essen.gif
Atsakyti
pas mane fotikas tikrai geras , tik mano rankos kreivos galima mb paprašyt jis gerai padaro foto ale vis laiko neturi sad.gif pati lb mokytis neturiu kantrybės
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 14:55)
pas mane fotikas tikrai geras , tik mano rankos kreivos galima mb paprašyt jis gerai padaro foto ale vis laiko neturi sad.gif pati lb mokytis neturiu kantrybės

O aš už tavąjį patiekalą nebalsavau tongue.gif ax.gif Buvau įsitikinus, kad ir taip aukštumas ims, tai...

Man tie makaronai taip pat nepatiko. Žinau, kad skanu, bet labai jau nefotogeniški tokie patiekalai, sunku skaniai nufotografuot.
Atsakyti
Sveikiname nugalėtojas. 4u.gif Ir ačiū balsavusioms už mano balandėlius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 15:11)
O aš už tavąjį patiekalą nebalsavau tongue.gif  ax.gif Buvau įsitikinus, kad ir taip aukštumas ims, tai...

menkas praradimas , užteko ant keptuves ir taip man tu balsu biggrin.gif

merginos aš ne lietuvė tai jus man paaiškinkit kas per daiktas tas prikaistuvas ? jei gerai supratau visos tris mamkos gausim po keptuve ar ta prikaistuvą ir į el paštą savo receptus biggrin.gif taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 09 gruodžio 2009 - 19:03
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:02)
menkas praradimas , užteko ant keptuves ir taip man tu balsu biggrin.gif

merginos aš ne lietuvė tau jus man paaiškinkit kas per daiktas tas prikaistuvas ?  jei gerai supratau visos tris mamkos gausim po keptuve ar ta prikaistuvą ir į el paštą savo receptus  biggrin.gif  taip?

Priekaistuvas -puodas su dangciu ir viena ilga rankena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 12 09, 19:07)
Priekaistuvas -puodas  su dangciu ir viena ilga rankena  smile.gif

randelikas? kur vaikui koše virt? tai tada geriau jau keptuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:24)
randelikas? kur vaikui koše virt? tai tada geriau jau keptuve  biggrin.gif

Rendelikas biggrin.gif As tavo vietoj ne neabejociau ka imt wink.gif
Atsakyti