Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų konkursas „Pietūs mažiesiems“

QUOTE(Papugele @ 2009 12 09, 19:45)
Rendelikas biggrin.gif As tavo vietoj ne neabejociau ka imt wink.gif

o man niekas neduoda rinktis biggrin.gif tai ir ne prize juk reikalas biggrin.gif šiaip tiesiog įdomu pasidarė kas do daiktas , o šiaip randeliko aš ir neturiu , o keptuves net tris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 20:47)
o man niekas neduoda rinktis  biggrin.gif  tai ir ne prize juk reikalas biggrin.gif šiaip tiesiog įdomu pasidarė kas do daiktas , o šiaip randeliko aš ir neturiu , o keptuves net tris  biggrin.gif

Gal ir duos rinktis, nezinai kaip jei sugalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 09, 19:02)
menkas praradimas , užteko ant keptuves ir taip man tu balsu biggrin.gif

Tai todėl ir negavai maniškio - juk žinojau, kad užteks tongue.gif O man va pritrūko... Užspaudei beee.gif
Atsakyti
Ačiū balsavusioms už grikių-kalakutienos blynelius 4u.gif Labiausiai tai džiaugiausi, kai kažkuri parašė, kad jos vaikas šiaip nevalgantis grikių, tuos blynelius valgė bigsmile.gif thumbup.gif
O šiaip vyras sumąstė ant karštų dar fermentinio sūrio uždėt ploną riekelę ir marinuoto agurko, tai tikrai labai skanu mirksiukas.gif Gal vaikams nelabai toks maistas, bet suaugusiems kas mėgsta galima retkarčiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 12 09, 13:53)

fotikas pas mane levas blush2.gif ir rankos kreivos  lotuliukas.gif  bet labai skanu essen.gif

ne fotike esmė buvo, o pačiame pateikime mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 12 09, 20:25)
Tai todėl ir negavai maniškio - juk žinojau, kad užteks tongue.gif O man va pritrūko... Užspaudei beee.gif

Aš tau savo balsiuką skyriau. Kaip įdomu, kai nežinai kieno, ne taip kaip vaikų konkurse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 12 10, 08:16)
ne fotike esmė buvo, o pačiame pateikime  mirksiukas.gif  4u.gif

Taigis, kad ir su lievu fotiku galima šedevrus kurt smile.gif

QUOTE(baltė @ 2009 12 10, 08:50)
Aš tau savo balsiuką skyriau. Kaip įdomu, kai nežinai kieno, ne taip kaip vaikų konkurse biggrin.gif

Ačiū blush-anim-cl.gif friends.gif
O aš ir vaikų nežinau kuris kurios biggrin.gif Ir maniškių nelabai kas turėtų pažint g.gif
Atsakyti
Aišku ačiū visiems balsavusiems, tikrai nesitikėjau kad tiek balsų surinksiu mirksiukas.gif Šiaip nuotrauka buvo nelabai kokybiška ir pats serviravimas nelabai blush2.gif Bet idėja tinkama visiems nevalgiukams, įsitikinau tuom ne vieną sykį mirksiukas.gif
Kadangi tai buvo pirmas bandymas dalyvauti konkursuose skelbiamuose supermamoj, tai vat po jo nusprendžiau jog daugiau nedalyvausiu cool.gif Nes tokių pasipiktinimų ir priekaištų pasiskaičius sužinojau doh.gif Žmonės net nepasigilindami koku metu nuotraukos atsirado su aštuokojais taip rašo, kad čia nukopijuota....
Būčiau pasikaičiusi ankčiau tikrai būčiau išėmusi ir aš šį receptą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2009 12 10, 10:46)
Aišku ačiū visiems balsavusiems, tikrai nesitikėjau kad tiek balsų surinksiu  mirksiukas.gif  Šiaip nuotrauka buvo nelabai kokybiška ir pats serviravimas nelabai  blush2.gif Bet idėja tinkama visiems nevalgiukams, įsitikinau tuom ne vieną sykį  mirksiukas.gif
Kadangi tai buvo pirmas bandymas dalyvauti konkursuose skelbiamuose supermamoj, tai vat po jo nusprendžiau jog daugiau nedalyvausiu cool.gif  Nes tokių pasipiktinimų ir priekaištų  pasiskaičius sužinojau  doh.gif  Žmonės net nepasigilindami koku metu nuotraukos atsirado su aštuokojais taip rašo, kad čia nukopijuota....
Būčiau pasikaičiusi ankčiau tikrai būčiau išėmusi ir aš šį receptą  mirksiukas.gif

Tai gerai, kad anksčiau nepaskaitėt biggrin.gif O ir dabar nerekomenduoju visko skaityt mirksiukas.gif Nors apie jūsų nuotrauką nieko ypatingai blogo nerašė. Buvo ir baisesnių komentarų apie kitas tongue.gif
Atsakyti
dabar iskilo klausimas, ar jus mamos, kurios dalyvavot konkurse gavot ta el.knyga?vis patikrinu pasto dezute, bet kaip nera taip nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2009 12 14, 09:30)
dabar iskilo klausimas, ar jus mamos, kurios dalyvavot konkurse gavot ta el.knyga?vis patikrinu pasto dezute, bet kaip nera taip nera biggrin.gif

Ne, dar negavau. Bet tam turbūt reikia laiko.
Atsakyti
čia irgi ne į temą bus:
o kaip su kinderiais? gal jau kuri gavot? tikitės iki Kalėdų gauti? smile.gif
Atsakyti