Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

Sveikutes
Norius jusu patarimo...
Turiu nemaza grazia dvieju atsaku juka. bet viena atsaka ta tiesioji tai grazi tokia ir is esmes man jos kaip ir uztektu. ta kita atsaka dazniausiai kur uspausta buna del vietos stokos ir tokia iskrypus ir siaip pavargusi biski... Noriu ta kita atsaka visai nupjauti. Ties kuria vieta geriausia nupjauti ir kaip ja apdoroti kad nesugadinciau savo gelytes blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu Juką, kuriai reikia Jūsų patarimo - iš koto eina dvi atšakos, viena iš jų apie metro ilgio, vis numeta lapus (atrodo, kaip stagaras), pačioje viršūnėje nauji lapeliai, kurie greit pagelsta ir nukrenta. Su kita atšaka panašiai. Galvoju, jog reikia nupjauti tuos stagarus gal iš naujo užžels, nes dabar grožio tai jokio... Kaip manote?

Va kaip atrodo doh.gif

http://public.fotki..../juka/juka.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikele: 08 birželio 2012 - 11:53
QUOTE(Persikele @ 2012 06 08, 12:52)
Sveikos,
Turiu Juką, kuriai reikia Jūsų patarimo - iš koto eina dvi atšakos, viena iš jų apie metro ilgio, vis numeta lapus (atrodo, kaip stagaras), pačioje viršūnėje nauji lapeliai, kurie greit pagelsta ir nukrenta. Su kita atšaka panašiai.  Galvoju, jog reikia nupjauti tuos stagarus gal iš naujo užžels, nes  dabar grožio tai jokio... Kaip manote?
Va kaip atrodo doh.gif

http://public.fotki..../juka/juka.html

turbūt yra problemų su šaknim - gal jos apipuvę g.gif

pirmiausia kratyčiau iš vazono, pakeisčiau žemę į kūdesnę (kaktusinę, ar perpus su kaktusine), galbūt mažinčiau vazoną. Nes nepatikrinus šaknų, o tik nugenėjus, gali ir visai neataugt.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2012 06 08, 12:10)
turbūt yra problemų su šaknim - gal jos apipuvę  g.gif

pirmiausia kratyčiau iš vazono, pakeisčiau žemę į kūdesnę (kaktusinę, ar perpus su kaktusine), galbūt mažinčiau vazoną. Nes nepatikrinus šaknų, o tik nugenėjus, gali ir visai neataugt.

Dėkui už tokį greitą atsakymą 4u.gif
Taip ir padariau iškračiau, bet kad geros šaknys, uošvienė buvo persodinusi šį ankstyvą pavasarį į Jūsų rekomenduotą žemę.
Gal žinote, jei atsigautų augalas ar užželtų ta šaka (neatrodo visiškai vietomis sumedėjusi), ar tokia plika ir liktų, tik viršūnė vešėtų. Ją galvoju pjauti tik todėl, kad atrodytų vešlus gražus augalas (čia prisižiūrėjau tokių gražių jukų).
Atsakyti
Sveiki, gavau tokį beveik lavoną, bet esu optimistiškai nusiteikus, kad išgyvens g.gif
žinau, jog reikia nuskabyti lapus, bet tik parodyt tą vaizdą nufotkinau. Ką daryt man su ja? Žemė baltuoja tuputį. Plastikiniam vazone pasodinta... Gal persodint į molinį, išnešt į balkoną? Turiu namie ir kažkokių trašų, na žodžiu, ar yra galimybės medelį atgaivint?
Ir nuo ko taip pasidarė su ja?
http://public.fotki....rflyknife/juka/
Atsakyti
persodink, gal koks parazitas grauzia, apziurek saknis, nukarpyk lapus, reciau palaistyk ir palik balkone, jei istiklintas. man tai padejo? smile.gif
Atsakyti
į kokią žemę persodint? neįstiklintas
Atsakyti
as tai pirkau paprasta grunta kambariniams augalams smile.gif
Atsakyti
Antra karta prazydo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 12 28, 03:05)
Antra karta prazydo  smile.gif

bigsmile.gif Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif istikro sita juka,kazkada buvo mano smile.gif bet ja teko palikti mamai,nes isvaziavau gyvent i airija,tai mama ja taip matyt lepina,kad ji isaugo didele ir zydi jau antra karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 12 28, 15:54)
Aciu  4u.gif  istikro sita juka,kazkada buvo mano  smile.gif  bet ja teko palikti mamai,nes isvaziavau gyvent i airija,tai mama ja taip matyt lepina,kad ji isaugo didele ir zydi jau antra karta  smile.gif

Tai jau tikrai gera priežiūra, kad žydi thumbup.gif
Atsakyti