Įkraunama...
Įkraunama...

Juka

QUOTE(insanda @ 2014 01 17, 23:46)
noriu is as parodyti savo grazuole thumbup.gif
user posted image

O kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2014 01 18, 13:59)
O kokia gražuolė  wub.gif

aciu:) labai ja wub.gif
Atsakyti
Ne taip senai klausiau apie jukos pjovima.. tai juka pati nori ispresti sia klausima.. daugmaz koto vyduryje pradejo kaltis ugliai.. ir ju suskaiciavau 9 blink.gif reikes kai kuriuos nugnybt, tik nesumastau iek maksimum ju palikt. o gal kaip tik nieko nedaryt ir leist paciam augaliui nusprest kiek ju augint g.gif

Foto (ne visi ugliai joje mtosmatos tik dalis ugliu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 19 sausio 2014 - 12:24
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 19, 13:16)
Ne taip senai klausiau apie jukos pjovima.. tai juka pati nori ispresti sia klausima.. daugmaz koto vyduryje pradejo kaltis ugliai.. ir ju suskaiciavau 9  blink.gif  reikes kai kuriuos nugnybt, tik nesumastau iek maksimum ju palikt. o gal kaip tik nieko nedaryt ir leist paciam augaliui nusprest kiek ju augint  g.gif

user posted image

pastebejau kad ir maniske keleta tu ugliuku turi, bet as glvoju juos dar paauginsiu o po to nupjausiu ir kazkam padovanosiu, bet gal as blogai mastau g.gif
Atsakyti
man jukai irgi negerukai prasidejo, lapai labai negrazus isverciau is zemes o jos zemes visas virsutinis sluoksnis supelijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*selfish* * @ 2014 01 27, 23:48)
man jukai irgi negerukai prasidejo, lapai labai negrazus isverciau is zemes o jos zemes visas virsutinis sluoksnis supelijas  doh.gif

gausit persodint.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 28, 11:03)
gausit persodint.... g.gif

tai ta jau zinau, nuemiau tas zeles tik maza dali ju palikau ir stovi ji dabar pas mane tokia basa dirbau nebuvo kaip zemiu nupirkt ryt leksiu unsure.gif gal saknis reikia nuplaut ir padziovint kad to pelesio i nauja zeme neparsitemptu kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(*selfish* * @ 2014 01 28, 23:38)
tai ta jau zinau, nuemiau tas zeles tik maza dali ju palikau  ir stovi ji dabar pas mane tokia basa dirbau nebuvo kaip zemiu nupirkt ryt leksiu  unsure.gif  gal saknis reikia nuplaut ir padziovint kad to pelesio i nauja zeme neparsitemptu kaip manot?

g.gif bijau ka ir sakyt, nes tikrai nezinau blush2.gif
Atsakyti
nuploviau ir pasodinau, ziuresim kaip bus...
Atsakyti
QUOTE(*selfish* * @ 2014 01 30, 14:59)
nuploviau ir pasodinau, ziuresim kaip bus...

tikekimes viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 17, 23:46)
noriu is as parodyti savo grazuole thumbup.gif
user posted image

Labai grazi wub.gif O ir nuaugusi tokia tiesi, tikra puosmena namuose mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 01 19, 13:16)
Ne taip senai klausiau apie jukos pjovima.. tai juka pati nori ispresti sia klausima.. daugmaz koto vyduryje pradejo kaltis ugliai.. ir ju suskaiciavau 9  blink.gif  reikes kai kuriuos nugnybt, tik nesumastau iek maksimum ju palikt. o gal kaip tik nieko nedaryt ir leist paciam augaliui nusprest kiek ju augint  g.gif

Ir man tokius uglius leidzia, kas cia bus su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 02 01, 17:00)
Labai grazi wub.gif O ir nuaugusi tokia tiesi, tikra puosmena namuose mirksiukas.gif
Papildyta:

Ir man tokius uglius leidzia, kas cia bus su jais g.gif

as tai manau kad cia atzalos:) gal g.gif as viena turiu toki pypsika ir auginu, kai uzaugs didesnis nupjausiu ir padovanosiu bent jau taip galvoju ax.gif
Atsakyti