Rozarka,pirmą kartą pamačiau ir sužinojau apie stefanotį.
Net į googlą įlindau pasiskaityti.Nu tikrai-grožis.
Galėtum sėklas pardavinėti.
Vėl žydi mano klivija

ir mylimiausi streptokarpai

QUOTE(Avocetė @ 2010 06 07, 22:12)
Labai gražūs
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 07, 21:58)
Rozarka,pirmą kartą pamačiau ir sužinojau apie stefanotį.
Net į googlą įlindau pasiskaityti.Nu tikrai-grožis.
Galėtum sėklas pardavinėti. 
Jeigu pilnai sunoks, bandysiu išsėti,matysim kas gausis, manau užteks visiems
[quote=Rozarka,2010 06 07, 15:10]
Stefanočio siurprizas ir vaškuolės žiedai.
Pries pora metu ir pas manr pasirode toks kiausinis
tiksliau du
brendo jis gerus metus pas mane, o po to pradejo skestis kaip kastonas per viduri, o is vidaus pradejo matytis tokie kaip pieniu pukai
ten buvo seklos. Surinkau as is tu kiausiniu nemazai seklu, bet dar nepasejau... nezinau nei kaip dygsta, nei kaip daiginti
[quote=Jurapelius,2010 06 08, 10:40]
tiksliau du
brendo jis gerus metus pas mane, o po to pradejo skestis kaip kastonas per viduri, o is vidaus pradejo matytis tokie kaip pieniu pukai
ten buvo seklos. Surinkau as is tu kiausiniu nemazai seklu, bet dar nepasejau... nezinau nei kaip dygsta, nei kaip daiginti 
[/quote]
Pabandyk pusę palaikyti šaldytuve, tipo stratifikuoti, o kitą bandyk sėti į vazonėlius ir laikyk uždengtus plėvele, vienas iš būdų tikrai turėtų sudaiginti.Aš bent taip bandysiu daryti, jeigu sulauksiu sėklų
[/quote]
Pabandyk pusę palaikyti šaldytuve, tipo stratifikuoti, o kitą bandyk sėti į vazonėlius ir laikyk uždengtus plėvele, vienas iš būdų tikrai turėtų sudaiginti.Aš bent taip bandysiu daryti, jeigu sulauksiu sėklų
Ynka
Gražūs tavo vilkdalgiai, bet leisk duoti viena pastabėlę: gėlės žymiai gražiau nuotraukoje atrodo , kai jos fotografuojamos ne iš viršaus
Gražūs tavo vilkdalgiai, bet leisk duoti viena pastabėlę: gėlės žymiai gražiau nuotraukoje atrodo , kai jos fotografuojamos ne iš viršaus
Avocetė grazios gelytes
QUOTE(Lutpede @ 2010 06 08, 10:35)
Ynka
Aciu