Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (II tema)

QUOTE(Aderaa @ 2010 06 09, 17:04)
Jediara gražus tas tavo vilkdalgis, beje kaip ir visos tavo gėlės biggrin.gif

Pganiau akis po gražius žiedus , parodau keleta savų 4u.gif

Ačiū 4u.gif Oho kiek grožių pas Tave žydi bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 06 09, 17:04)
Jediara gražus tas tavo vilkdalgis, beje kaip ir visos tavo gėlės biggrin.gif

Pganiau akis po gražius žiedus , parodau keleta savų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif Aderaa labai gražios gėlės.O po vilkdagiais kas ten tokios tamsios?Sinavadai? g.gif
Ir aguonų grožis. wub.gif wub.gif Aš pasėjau vienmetes aguonas,bet jaučiu per tankiai sudygo,nes bėriau nežiūrėdama labai. g.gif
Jediara tavo barzdoną baltąjį -įsimylėti galima. wub.gif wub.gif Na jau taip gražiai lapeliai su karbatkomis užraityti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 09, 23:03)
wub.gif Aderaa labai gražios gėlės.O po vilkdagiais kas ten tokios tamsios?Sinavadai? g.gif
Ir aguonų grožis. wub.gif  wub.gif Aš pasėjau vienmetes aguonas,bet jaučiu per tankiai sudygo,nes bėriau nežiūrėdama labai. g.gif
Jediara tavo barzdoną baltąjį -įsimylėti galima. wub.gif  wub.gif Na jau taip gražiai lapeliai su karbatkomis užraityti. wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Labai panašu, kad ten sinavadas, bet ir vilkdalgių kiek žiedų , ypač sibirinių thumbup.gif
Atsakyti
rasička graži klivija wub.gif ir aš ruošiuosi ją įsigyti smile.gif
QUOTE(nila_ks @ 2010 06 07, 10:52)
Pirmasis nekaltas rozes ziedo isskleidimas wub.gif
user posted image

kaip gražu wub.gif

QUOTE(Avocetė @ 2010 06 07, 20:12)
Vėl žydi mano klivija  wub.gif
user posted image

ir mylimiausi streptokarpai  wub.gif
user posted image

gražios gėlytės, labai streptokarpų žiedų spalvos gražios wub.gif
Atsakyti
4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 06 10, 20:57)
4u.gif

Kokia faina begonija bigsmile.gif thumbup.gif , o aš vis nepasitikiu savimi, kad tokią galiu išauginti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2010 06 10, 18:00)
rasička  graži klivija wub.gif ir aš ruošiuosi ją įsigyti smile.gif

kaip gražu wub.gif
gražios gėlytės, labai streptokarpų žiedų spalvos gražios wub.gif

ačiū

štai dar vienas grožis wub.gif

user posted image
Atsakyti
Rozarka,o tręši kuom begoniją?Mano viena pernykštė šiemet jau pradėjo rimčiau žydėti. g.gif O kita dar tik lapelius skleidžia.Labai graži begonija. wub.gif Aš savąją irgi šiandien jau ant rąsto su vazonu padėjau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pradeda skleistis tradeskantes....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 09, 22:03)
Ir aguonų grožis. wub.gif  wub.gif Aš pasėjau vienmetes aguonas,bet jaučiu per tankiai sudygo,nes bėriau nežiūrėdama labai. g.gif

Taip ten sinavadai, turiu juodai -mėlyną, kitas melsvas, abu pilnaviduriai tikrai gražūs wub.gif

Aguonas pernai pirkau nuo tokios moterytės, labai ir man jos patiko, tai šiemet sulaukiau žiedų, jos daugiametės.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 06 10, 22:44)
Rozarka,o tręši kuom begoniją?Mano viena pernykštė šiemet jau pradėjo rimčiau žydėti. g.gif O kita dar tik lapelius skleidžia.Labai graži begonija. wub.gif Aš savąją irgi šiandien jau ant rąsto su vazonu padėjau. mirksiukas.gif

Įbesta pora lėtai tirpstančių trašų pagaliukų, buvo likę iš pernai smile.gif
Atsakyti