Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime savo žiedais (II tema)

Rodomės ir mes savo grožį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziviliuke_: 12 birželio 2010 - 14:53
Graži opuncija thumbup.gif
keletas mano kiemo žiedų wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
[URL=http://radikal.ru/F/s001.radikal.ru/i193/1006/68/65487fdfb3c0.jpg.html]user posted image
user posted image[/URL]
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astersita: 12 birželio 2010 - 15:04
Mano gražuolis kaktusas wub.gif

user posted image
Atsakyti
nuostabūs visų jūsų žiedeliai thumbup.gif
Atsakyti
Astersita, Ziviliuke_, Inspiratative labai grazios gelytes thumbup.gif wub.gif

Idedu savo Orchideja, pirkau nukainuota uz 5 lt ax.gif Isleido 5 ziedelius ant vieno stiebo, ir 5 ant kitos sakeles, ir lapeli wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @@vandeniuke@@: 13 birželio 2010 - 18:36
Gražūs žiedai thumbup.gif , o čia dar keletas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 21:14)
Gražūs žiedai  thumbup.gif , o čia dar keletas  ax.gif

user posted image

Oi oi kokie grožiai thumbup.gif Tik gal per prasta "ūkininkų" temukėj tokias aristokratiškas supergėles rodyti ax.gif Gi yra išskirtinė pagyrų tema tik šios rūšies gėlėms - ORCHIDĖJOMS 4u.gif biggrin.gif
Todėl, "prasilaisvinus" vietą, pasigiriu savo skaniais žiedeliais tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 21:14)
Gražūs žiedai  thumbup.gif , o čia dar keletas  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

oho,koks grozis wub.gif ta is 1 foto (pamirsau pavadinima doh.gif ) as irgi turiu,bet kazko nenori augti,toks apsuses verysad.gif jei ne paslaptis,kaip ji priziurit?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 06 14, 00:25)
Oi oi kokie grožiai thumbup.gif Tik gal per prasta "ūkininkų" temukėj tokias aristokratiškas supergėles rodyti ax.gif Gi yra išskirtinė pagyrų tema tik šios rūšies gėlėms - ORCHIDĖJOMS  4u.gif  biggrin.gif
Todėl, "prasilaisvinus" vietą, pasigiriu savo skaniais žiedeliais tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Jūs visuomet mane pralinksminate friends.gif Bet matau, kad esu visiška neišmanėlė blush2.gif - nežinau Jūsų augalų doh.gif Pirmoje foto gal hortenzija g.gif , o antroji....... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mikax @ 2010 06 14, 00:31)
oho,koks grozis wub.gif ta is 1 foto (pamirsau pavadinima doh.gif ) as irgi turiu,bet kazko nenori augti,toks apsuses verysad.gif jei ne paslaptis,kaip ji priziurit?... g.gif

Tai ramdis(aeonium) - nieko labai nedarau, visą laiką augo ant rytinės palangės ir laistydavau likusiomis nuo orchidėjų trąšomis, kartais pakišdavau po dušu ar nupurkšdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 00:10)
Jūs visuomet mane pralinksminate   friends.gif Bet matau, kad esu visiška neišmanėlė blush2.gif - nežinau Jūsų augalų doh.gif  Pirmoje foto gal hortenzija g.gif , o antroji....... unsure.gif

Antroji schmoll.gif - ko klausėt pagyrose g.gif O pirmoji - NE hortenzija blush2.gif Siųsiu į atpažinimą tongue.gif Dar pasivioletinsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 13 birželio 2010 - 23:48
QUOTE(Fonda @ 2010 06 14, 01:39)
Antroji schmoll.gif - ko klausėt pagyrose  g.gif O pirmoji - NE hortenzija blush2.gif Siųsiu į atpažinimą tongue.gif Dar pasivioletinsiu...

Gražūs vasariniai žiedeliai thumbup.gif
O ankstesnių dviejų - lauksiu, kol parašysite, nežinau nei vieno blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Vaaaau.... thumbup.gif kiek daug čia įvairaispalvių grožybių pridėjot bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti